Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sans paraben

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cérnáknak szakadása Pécsett. Mert mindenki tudja, hogy az olcsó, kínai  piacos cuccoktól nem várhatunk el ugyanannyit, mint a német minőségtől, na de könyörgöm: egy táska, ami csak kiegészítő és nem lehet bele pakolni, az minek van? Vagy hogy tetszett ez gondolni a boltvezető hölgynek? Szombat…..
Újabb idegesítő gázsiegyenlőtlenségről jött infó, ráadásul most egy olyanról ami teljesen védhetetlen: Claire Foy színésznő, aki a Netflix The Crown című sorozatában két évadon át alakította II. Erzsébet királynőt, és volt abszolút főszereplője a szériának, kevesebb fizetésért dolgozott, mint a…..
Mintha csak a tévébuzi bloggerek idegesítése lenne a cél, itt a következő TV2-s műsorváltozás, hangsúlyozottan NEM az RTL lépésére, ami persze NEM a TV2 korábbi lépésére volt reakció, ami kizárt hogy... Teccik érteni.  A Piramis és az Áll az alku marad a tegnap bejelentett időpontokban, DE az…..
sans paraben 2018.02.25 10:40:29
Közel sem volt olyan egyértelmű, hogy az American Crime Story az O. J. Simpson történetét feldolgozó, nagy sikerű első évad után Giovanni Versace meggyilkolásának ügyével folytatódik. Egy antológiasorozatról van szó, ami minden évben egy másik, megtörtént bűnesetet mutat be tíz epizódon keresztül.…..
sans paraben 2018.01.22 19:04:21
Az M4-en futott Ulti magazinnak első ránézésre egy vidéki tévéadóhoz beadott közepes vizsgafilm érzete van, de a helyzet nem ennyire rossz azért. De van értelme ultit adni a tévében a póker korában?..
sans paraben 2018.01.16 10:46:28
@RTB: :D
comment:com Peña, Luna, Coca 2017.12.22 09:09:02
Üröm az örömben, hogy a negyedik, mexikói Narcos-évadba beszálló Michael Peña és Diego Luna mellé Pedro Pascal már túl sok volt a készítőknek, vagy Pascal nem ért rá, vagy most már tényleg kellett már egy másik faszi, aki e tud kapni kokainbárókat rajta kívül, MIT TUDOM ÉN, a lényeg, hogy Pascal ha…..
Két héttel meghosszabbítják a House of Cards forgatási szünetét. Miután kirobbant Kevin Spacey szexbotránya, elég gyorsan történtek az események, a főszereplőt kirúgták a sorozatból, illetve bejelentették, hogy a most készülő hatodik évad lesz majd az utolsó...
Joseph Heller kultregénye, a háború, (meg úgy amúgy a világ) abszurditásáról szóló 22-es csapdája George Clooney főszereplésével és rendezésében hatrészes minisorozat-feldolgozást kap, aminek én akkor is örülök, ha a forgatókönyvírók között a War Marchine egyik írója is ott van, mert kizártnak…..
Őszintén be kell vallanom, hogy az Igazából szerelem sokáig az egyik kedvenc vígjátékom volt. Eleve kedveltem ezeket a némiképp egy kaptafára készült angol vígjátékokat (mint a Négy esküvő és egy temetés, meg a Notting Hill stb.), az Igazából szerelemben pedig különösen kedveltem a film ritmusát:…..
sans paraben 2017.11.14 10:31:48
@silasman: :D :D :D
sans paraben 2017.11.14 10:31:50
@abc: :D :D :D
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
Méth Gergővel, a Survivor magyar változatának egyik elég korán kieső játékosával sok mindenről beszélgettem - mivel pont akkora rajongója az amerikai verziónak, mint én, így simán elment két óra úgy, hogy észre sem vettük. Korán kiesett, a saját hülyesége miatt is, de a műsort továbbra is imádja.…..
Amikor egy-egy színészt kiválasztanak egy adott szerepre, általában rengeteg megjegyzés érkezik, melyben a mindentudók kifejtik, miért alkalmatlan az adott színész az adott szerep eljátszására. Ez aztán néha bejön, néha pedig nagyon nem. Most utóbbira hozunk pár példát...
sans paraben 2017.09.05 20:43:22
@Glivenko: Jared Leto játszotta a suicide squadban, nem győzött meg senkit.
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
sans paraben 2017.08.27 12:28:40
@Drednaught: neked van csajod? csak mert beled szerettem. :)
Külön felhívnám a figyelmet Ben Stiller és Liam Neeson nyolcvanas évekbeli fizimiskájára. A videót a mai reboot-poszt kommentjei között leltük, köszi. ..
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Mivel a tavaszi hajrá véget ért és bekövetkezett a sorozatrajongók uborka szezonja, szeretnék nektek ajánlani öt sorozatot, amiket érdemes ledarálni a nyáron. Olyan sorozatokat választottam, amik már vagy véget értek, vagy már legalább 2 évadjuk megjelent és igyekeztem a lehető legsokszínűbben…..
Plata o plomo? Escobar kedvenc kérdése a Narcos című Netflix-sorozat egyik kulcsmotívuma volt, de hát a Medellinben és környékén elméletileg imádott Pablo már nincs képben a sorozatban, mert a DEA hathatós segítségével sikerült kiiktatni. Sebaj, kartell Caliban is akadt. Sokkal erőszakosabb,…..
Sorozat készült Stephen King Mr. Mercedes című thrilleréből, amelynek sztorija szerint egy srác egy Mercedesszel belehajt a tömegbe, és megöl egy csomó embert (ami ma, a hasonló terrortámadások után már kicsit máshogy hangzik, mint amikor King megírta), de a rendőrség sosem kapja el a tettest. Aztán…..
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
sans paraben 2017.07.11 09:41:02
@retrodj: ja, majd ha valamiért bíróság előtt állsz, az ügyvéded is legyen ilyen "jó hangulatban", meg az útkereszteződésben a másik kocsi vezetője, meg az orvos, aki megoperál.
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
A Netflix-főnök szerint ideje több sorozatot elkaszálni - írtuk meg kevesebb, mint 24 órával ezelőtt, és hát a Netflix-főnök nem a levegőbe beszélt: máris bejelentették, hogy 2 évad után nem folytatódik a Mátrix alkotói, Lana és Lilly Wachowski, meg Tom Tykwer, James McTeigue és Dan Glass misztikus…..
 ..
sans paraben 2017.05.29 12:05:01
@guy2: azért, mert nem fog 90 éves korában is dolgozni, és mondjuk 30 bevétel nélküli évet elég nehéz megtakarításokból megfinanszírozni. max. reménykedhetsz a korai halálban. szép kilátások.