Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pityu84

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intro. MTV-s riporter Katikánál. A csaj nyiltakozni akar a lánya eltűnéséről, gondolja, majd így felgyorsítja az eseményeket. Már megy a felvétel, amikor Kriszta bemászik a képbe, hogy "jól meggondolta, asszonyom?" Ebből van is egy pár másodperces kis vita, de aztán…..
Gál M. Figyelő: Blogból pénz? 2009.03.12 20:40:00
Az én koromban még igen fura érzés, mikor az ember megjelenik valahol a magyar médiában. A BKV-figyelő már többször volt az újságokban, rádióban, TV-ben, de név szerint egyelőre még ritkán említenek meg, ami azért is lehet, mert a legtöbb rádiós, TV-s interjút nem vállalom…..
pityu84 2009.03.13 21:00:59
@BKV figyelő: ááá, értem :)

Hát igen, látom, rengeteg a látogatód :) Egy-egy húzósabb téma esetén elég gyorsan felpörögnek a hozzászólások :)

Azért nagyon sok háztartásnak nincs 2-300e/hó bevétele :) De a post nem erről szól...

Ha találsz ilyen kiegészítő munkát, írsz róla postot? :D És remélem, h a blog keretein belül olvashatok még a Kolosról.
pityu84 2009.03.13 21:55:57
@BKV figyelő:
És a tesóm még azt mondja h nem történik semmi sem a suliban :)
Tényleg öröm az ürömben, hogy éjszaka történt mindez...
Néhány hete írtam már az iskolabezárásokról. Akkor iskolán belül is volt egy kis visszhangja a bejegyzésemnek (aminek nagyon örülök), több tanár is mondta, hogy olvasta, és tetszett neki. Többen hiányolták a képeket a 4. emeleti tantermek és folyosó állapotáról. Tegnap volt…..
Olvasónk levideózott egy ellenőrrel kiabáló cigányasszonyt az egyik miskolci villamoson. A nő sajnos csak a jogaival volt tisztában, a kötelességeivel nem, ezért nem nagyon akart együttműködni az anyázást jól tűrő ellenőrrel. Egy utas kiállt az ellenőr mellett és rászólt a…..
pityu84 2009.02.04 17:38:46
@BKV figyelő: Csak kötözködésképpen: post címében a bizonyos szót úgy kell írni, mint a jegygyűrűt :)

Aúgy nem értem mi a lényege a nő mondanivalójának... Azt ordibálja egész végig, hogy "abszcissza, abszcissza", de szerintem ezt a kocsmában tanulta a miskolci egyetemistáktól :)
Tavaly mar tobbszor irtam az iskolabezarasokrol velemenyt kulonbozo blogokon hozzaszolas formajaban. Azota megint sok uj infoval lettem gazdagabb, meg sajat blogom is lett, ezert irok rola ismet nehany sort.A Kelenfoldi Muszaki kozepiskola, ahova 4 eve jelentkeztem 2 eve jogutoddal megszunt. Ez azt…..
pityu84 2009.01.06 22:38:56
@BKV figyelő:

Nem csak az igazgatónőn (nekem mindig az marad:) ) látszik a tehetetlenség és a kétség, hanem a többi tanáron is. Nagyon sajnálom őket.

A 4.em. különben tényleg azért volt jó, mert el voltunk rejtve. De rájöttem, hogy már felejtek, nem tudom, hogy melyik biztonsági őr a Sanyi :D

Különben lehet, hogy van olyan rejtett terem, amiről nem is tudtok: hátsó lépcsőházban is van számtechterem, ott van az automatika labor is és van legalul még egy. Utóbbiban szakítópróbára emlékszem, de ott csak 1x jártam.
Védett épületet kezdett bontani a vasút Kelenföldön, most helyre is állítja. Úgyhogy ez egy pozitív történet. De azért azt ne felejtsük, hogy kidobtak egy csomó pénzt a bontásra, majd most bizonyára több pénzből kell rendbe hozni az épületet, mintha nem kezdték volna el…..
Birka küldte ezt a hármat:Nem nagy etvasz, de a Discovery fordítóinak az autós műsorok rendszeresen komoly gondot jelentenek.Az egyik kedvencem amikor "átalakítható" autóról beszélnek, az eredeti természetesen a convertible, amely a kabrió autókra használatos kifejezés,…..