Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonim72

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A továbbiakban itt lesz elérhető a blog:   http://nincsbaratnom.reblog.hu/..
Miért nincs barátnőm 2015.04.21 13:15:12
Igencsak eltüntem, de ma próbálom összeszedni az utóbbi 1 hónapom történéseit. Semmi jó amúgy, gyökerebbnél gyökerebb nőket fogtam ki, már az ismerkedés legkisebb fogalmához sincs erőm. S. néha eljön hozzám, egész éjszaka elvagyunk, nem beszélgetünk ezen kívül, erre…..
Miért nincs barátnőm 2015.02.26 18:37:13
A kedves S. (ha nem találkozol velem azt fogom elterjeszteni hogy megerőszakoltál) elért egy új szintet. Most már nem tud mivel fenyegetni, és most már azzal lő, hogy járjak össze vele dugni, mert ő nem fekszik le akárkivel, és velem jó lenne így összejárogatni, de nem érez…..
Miért nincs barátnőm 2015.03.02 10:45:53
Tegnap este hazautaztam, és mivel tudták páran hogy jövök, ledumáltuk két haverommal hogy össze ülünk kicsit borozni. Lementünk, iszogattunk, és az egyik haverom lakótársa, Sz. becsatlakozott, aki régóta belém van habarodva kicsit, de megmagyarázni nem tudnám miért nem akarok…..
Mindenkinek van legalább 1 olyan szingli barátja, akivel ha belép egy szórakozóhelyre, vagy buliba, mintha a homlokukra lenne írva a párosoknak "szinglik vagyunk, hódítani jöttünk". Hát nekem is van ilyen barátom, iszonyatos párost alkotunk, ha vele megyek bulizni, történés nélkül…..
anonim72 2015.02.26 18:41:33
Miért nincs barátnőm 2015.02.24 22:00:41
V. már nem írogat, én meg nem fogom feleslegesen kergetni, talán elsőre kicsit mintha szimpatikus lett is volna, de nem fogok senki után rohangálni, vagy meg van a kölcsönös szimpátia vagy hagyjuk a picsába...Viszont a még régről említett "megpróbállak zsarolni és elterjesztem…..
Miért nincs barátnőm 2015.02.23 08:13:20
Találkoztam V.-vel, elmentünk inni, de kb. fél óra múlva elhangzott hogy inkább menjünk fel hozzá inni, mert hogy ő fáradt meg mit tudom én. Felmentünk eliszogattunk, majd egyyszer csak kikapta a poharat a kezemből, rám vetette magát, akét kezem az ágyhoz nyomta, én meg mondogattam…..
Miért nincs barátnőm romantika 2015.02.01 21:04:06
A hátam borzong ettől a szótól, tegnap meg is volt az első igazi nagy vitánk erről B.-vel (akivel pár hete megy az ismerkedés). Ő szerinte mint az átlag nők szerint a romantika az fontos, gyertyák a kád szélén habfürdővel, egy szál virág meg a többi nyálas buziság, és őt…..
Miért nincs barátnőm 2015.01.22 09:59:48
Eltűntem pár napja, pörögnek az események. Egy hete megismerkedtem egy lánnyal, nagyon szép, intelligens, egyedül él és dolgozik, barista és újságíró. Nagyon tetszenek bizonyos dolgok benne: hogy vezéreljen a mosolyával és a nézésével,  a dolgokhoz való felnőttkénti hozzá…..
Mindenek előtt hogy ki is lennék? Egy férfi aki keresi azt a NŐT akiben láthatja akár gyerekei anyját, egy barátot, egy hű társat, aki maximálisan a kiegészítő párom lehetne. De mivel nem találom, addig is jól érzem magam azokkal a nőkkel akiktől soha nem akarnék kapcsolatot,…..
Van egy lány, akivel már elég régóta vannak össze-össze kavarodásaink, és elég jó játéknak tűnt amit csináltunk, de ebben az összejárós dolgokban valaki mindig sérül, legtöbbször a nők. A lányt, akit nevezzünk S.-nek (de nevezhetném F. mániásnak is) pár évvel ezelőtt…..
A jelenlegi magyar közbeszédben a nők szerepének folyamatos újragondolása zajlik. A sajtóban, a politikában, a civil szférában, valamint a netes blogokon kialakultak a szekértáborok. Több olyan esemény is történt, aminek kapcsán mindkét oldal össztüzet zúdított a másikra és…..