Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indijanmac

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vészesen közeleg a karácsony, ilyenkor a szó szoros értelmében a feje tetejére áll minden. A bevásárló körút végére értél szerencsésen, az ajándékokat már becsomagoltad, holnap nekiállsz még a karácsonyi menüt összeállítani, de magadra még egy perc időd nem volt.…..
Néha mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre, hogy a hajunk egészségesebb és csodásan fénylő legyen. Nemcsak a fodrászod segítségét kérheted, mi is adunk neked pár tippet, hogy ne csak a hajad, de Te is jobban érezd magad! Minden nap mosod a hajad? Hidd el, nem a…..
Biztos örülni fog neki? Minek is örülne igazán? Ötletem sincs!... Ne aggódj, mi most adunk jó pár tippet! :) ;) A www.diamonddeal.hu ajánlatai közül válogattuk ki neked a legjobb karácsonyi ötleteket. Tény és való, hogy a legjobban Te ismered a kedves ismerőst, barátot,…..
Érintéssel a gyógyulásért! - Hiszen az érintés életszükségletünk, ami biztonságérzetet, melegséget, energiát és erőt ad. A masszázs gyógyító ereje a testre & lélekre egyaránt jótékony hatást gyakorol!  Többek között megindítja az öngyógyító folyamatokat a…..
Régóta keresed a szépségszolgáltatások paradicsomát? Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy emellett még a masszázs specialitások és a Spa adta élmények rengetege közül is válogathatsz? A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió exkluzív masszázsai, teljes körű…..
A körömgombáról valószínűleg senkinek sem egy jó kis gombapörkölt jut az eszébe. De mi is az a körömgomba, hogy alakul ki és mit tehetünk ellene? Az elnevezés persze nem véletlen, a körömgomba a kéz vagy a láb körmeinél támadja meg végtagjainkat, méghozzá…..
Az biztos, hogy nem mindennapi használatra szánták ezeket a kissé fura, de látványos szemsminkeket. Ugyanakkor ha szeretnél kitűnni a tömegből egy-egy ritka eseményen, akkor itt van 10 inspiráló ötlet :) Forrás: pinterest.com/eyemakeupideas..
A kialvatlanság köztudottan kellemetlen mellékhatásokkal keseríti meg életünket. Nemcsak a feladatainkra való koncentrációt nehezíti meg, de olyan súlyos következményi is lehetnek, mint a közúti baleset, ahol már nemcsak a saját testi épségünket tesszük kockára, de…..
Lehet kreatívkodni :D Források: lusysnails.blogspot.com; girlshue.com; stylewisebydebra.com; loudmeyell.com..
Tudtad, hogy 30 felett már legalább olyan könnyen veszítesz az izmaid tömegéből, mint amilyen könnyem felszedsz fölösleges zsírrétegeket? Tudtad, hogy ha betöltöd a 40-et, akkor a tested elkezd GYORSABBAN öregedni, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi vagy? Kutatások és tesztek…..
Ha szeretnél fogyni, eltüntetnéd a narancsbőrt, feszesítenéd a bőröd, szülés után szeretnéd helyre állítani az izmokat és bőrt, megemelnéd a popsidat, halványítanád a striák vagy csak méregtelenítenél, akkor ez az egy kezelés mindenre alkalmas.   Bármely testrészen alkalmazható: kar, hát, derék,…..
Hát akkor, ha a testedre kenik. A csokiról általában mindenkinek az jut az eszébe, hogy megenne belőle egy tonnát, de akkor úgy el hízik, hogy könnyebb lesz átugrani, mint megkerülni. Sajnos ebben nem tévedünk nagyot. Van azonban egy módja annak, hogyan használjuk ki a csokoládé…..
Ez az elsőre kimondhatatlan nevű eljárás tulajdonképpen egy nagyon fontos műveletet takar, mégpedig a bőr felső, elhalt hámrétegének lecsiszolását. Azon túl, hogy nem árt néha „megcsiszolni” a bőrt, a mikrodermabráziónak rendkívül fontos élettani hatásai…..
Ismerős a szituáció? Tavaszodik és előkerülnek a tavalyi ruhák a szekrényből. Volt azonban egy Karácsony, egy Szilveszter és jó régen álltál már a mérlegen is. Igen, szinte teljesen biztos, hogy többet fog mutani mint a tél előtti méréskor. Ahhoz, hogy újra hozd a formád,…..
Modern világunknak hála a szőrtől való megszabadulásnak számos módja létezik. Ott van példának okáért a borotválás, az epilálás, meleg viasz, hideg viasz, krémek, gyanta. Mindegyikkel egy gond van, sosem érzed elég tartósnak. Ismerős, amikor végigsimítod a lábad és az…..