Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MordorÁrnyéka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 íme a Heti Válasz reakciója a borzalmas mészárlásra.   És íme a bizonyiték arra, hogy Szőnyi Szilárd hamisít. Egy Noel Gerard (Joe le Corbeau) nevű antiszemita karikaturista rajzát tette az eredetik közé.  JE SUIS CHARLIE.  ..
MordorÁrnyéka 2015.01.08 00:34:59
Mondjuk első körben azt mondani, hogy háború nincs csak de jure létező államok között lehet, hanem de facto katonai erővel rendelkező csoportok között is. A szent háború kihirdetését egy ország vagy annak valamely polgárai ellen pedig hadüzenetként és a katonai…..
MordorÁrnyéka 2015.01.08 00:33:19
Az első kapásból érdekes, mert nem szerepelt az Index toplistáján. Nomeg azért, mert a 9 személyes kisbuszról, sok szakaszról volt szó, de a D2 kategória másik meglepetéséről nem. Méghozzá arról, hogy a következő képen látható jármű és elődei, mint teherautó a D2…..
Oké, nem fogyasztóvédelem, de itt vajon mi lehetett az elgondolás? Szia,2014.12.21.-én lőttem a székesfehehérvári Palotavárosban, a Bátki Zsigmond utcában (a DIGI ügyfélszolgálata mellett) ahogy a tahó a járdán parkol. Az úton sem lenne tilos megállni, de így frappáns.…..
MordorÁrnyéka 2015.01.08 00:30:34
A szuperválasztási évet követően - amikor gyors egymásutánban négy választáson a fegyelmezett választók akár hatszor is a választási urnákhoz járulhattak – idén ugyan nem lesz választás, ám lassan rá kell hangolódnunk a 2016-os parlamenti választásra. A jövő év…..
MordorÁrnyéka 2015.01.08 00:29:39
Tizenkét halottja van a ma délben történt párizsi terrorakciónak. Tíz újságíró és két rendőr, akik rosszkor voltak rossz helyen. Ők a legújabb áldozatai annak a háborúnak, mely 2001 szeptemberében indult, de a Nyugat egyáltalán nem nyert még meg. Addig legalábbis biztosan…..
Áder Janónak,elnökSándor palotaelső emelet 2. Helló Janó! Először is boldog újévet, Janó! Képzeld, milyen jót tettél velem. Együtt volt a család szilveszterkor Felcsúton, a Flóra először maradhatott fenn éjfélig. Mi a Lőrinccel meg a Tiborcz vejjel egy kicsit "elhajoltunk",…..
MordorÁrnyéka 2015.01.08 00:21:04
  Azt mondjàk, ez az emírség a kis-Szaúd Arábia. Mámint ami a vallási szigort illeti. Hogy itt no alkohol, no vizipipa (!) és mindenki hiperkonzervatívan öltözködik. Ez meglehet valamelyest igaz az emirátus fővárosára, amely szinte felismerhetetlenül egybeépült Dubajjal illetve…..