Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispestes

4 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
 Tisztelt Földes Úr!  Olvasom a cikkét az index.hu-n, és nem tudom eldönteni, sírjak vagy nevessek?Ön Kósa Lajost a homokos kifejezés miatt lemondatná posztjáról, hiszen mint írja „a világ szerencsésebb felén lemondást, szégyent és közutálatot okozó…..
A Te felfogásod szerint én egy fasiszta náci pribék vagyok.De leszarom.Tarts aminek akarsz.Nem érdekel.Hisz fogalmad sincs róla hogy ezen szavak mit jelentenek.Honnan is lenne.Ha kipában,fekete ruhában járnék az utcán,akkor "megcsodálnak".Ha egyesek mindenféle cifra rongyokat…..
kispestes 2008.04.10 16:08:14
Magyarország sorsa Az Igazság! 2008.02.03 18:02:40
Központi szerep:A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie…..