Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MJános

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zooltek barátunk bölcsessége ismét bevilágította blogunk homályos sarkát. Ahol a szerszámgépeket tartjuk. Tulajdonképpen egyetlen mondattal elintézhetnénk a dolgot, idézve offtopic rovatunkban írt hozzászólását, azaz: "A 115-ös gépek teljesen megegyeznek a 125-ösökkel, csak…..
MJános 2017.08.18 17:33:17
@kkm.furdancs:
Ez a tárcsa biztonságosan használható fa vágására:
www.bosch-pt.com/hu/hu/accocs/Tartoz%C3%A9kok/2535367/multi-wheel-kemenyfem-darabolotarcsak/

Itt egy papucsos szakember hitelesen mutatja be a működését :D
www.youtube.com/watch?v=Lc-7xpn1QbE&t=446s
Bár itthon is egyre több a minőségi étterem, még mindig akadnak olyanok, amelyek piszkos trükkökkel próbálkoznak, hogy lehúzzanak minket. Ennek azonban most vége, mutatom, mire kell figyelni. Kisadag vagy nagyadag? A legtöbb étteremben választhatnak a vendégek a kis- és a nagyadag között. A…..
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
MJános 2016.03.15 11:06:13
@I_Isti:
Aha. Szóval a nemzeti vagyon 25 %. Mennyi is volt az arányuk a magyarországi összlakosságon belül? Kicsit aránytalannak érzem. Biztos kitartó munkával és tisztességes üzleti tevékenységgel sikerült ezt elérniük. Na meg persze szó se volt arról, hogy pl. faji alapon segítsék egymást és nyomjanak el másokat. Az színtiszta rasszizmus lenne, ami csak a fehér keresztények bűne lehet csak! Zsidó az csak áldozat lehet. Na meg felsőbbrendű faj. Jaj tényleg. Ilyet is csak nekik lehet mondani. Bocsánat. Hova utaljam a kárpótlást??? :D
A poszt ezen a linken érhető el.  ..
MJános 2016.02.28 16:15:04
Soha nem szűnő, konfliktusokkal terhes erőfeszítésekre kell készülni, ha fenn akar a magyarság maradni. Ágálhatunk az emigránsok, köztük a kifejezett menekültek, no meg a feltehetően közöttük rejtőzködő radikális iszlám ügynökök ellen, de egy akkora méretű népvándorlást, mint amekkora már ma is…..
MJános 2016.01.31 12:48:40
@ostvan2:
"teljesen asszimilálódott cigány kisebbséget"
:D :D :D
Erre a mondatrészére csak így lehet reagálni. Egy részére igaz ez. De kb a 80%-a olyan, mintha nem is egy bolygón élne a fehér emberrel. Javaslom, hogy egy kis borsodi faluba látogasson el. Költözzön oda csak 1 hónapra. Akkora nácifasiszta lesz magából is, mint a ház. Legalábbis, ha megússza torokátvágás nélkül... Sok sikert...
Január elején sokaknak ugrott fel a pulzusa a Wall Streeten és a londoni City-ben. Befektetési bankárok és jogászok ezrei kerültek orgazmusközeli állapotba, amikor Mohamed bin Szalmán, a szaúdi helyettes-koronaherceg kinevezése utáni első interjújában bejelentette: tőzsdére vihetik az…..
MJános 2016.01.30 22:51:33
Ha a rendőr nem bízik a polgárban, a polgár sem bízik a rendőrben. Ha a rendőr munkája során csak az elvont jogszabályoknak és feletteseinek akar megfelelni, nem pedig a közösség tagjainak, akiket elméletileg szolgál, akkor nem csoda, ha egyre nő a szakadék közöttük. Ha nincsenek jó tapasztalataink…..
Legyen a föld a Fideszé – hangozhatna az az őszinte jelszó a Fidesz „földet a gazdáknak” programját illetően. Hiába a gazdák tüntetése, az Alkotmánybíróság ítélete, az ellenzék állandó harca, minden ellenállás maximum zavaró tényező. Ebben az országban, hála a fékek és az ellensúlyok kiiktatásának…..
A sorkatonaságnak honvédelmi hatása elhanyagolható. De nem is az a célja. Az a célja, hogy beszoktasson, betörjön. Hogy megnyomorítsa az akaratodat a brutális önkényességével és értelmetlenségével. Hogy félelmet keltsen benned és tudatosuljon, hogy csak azért ficánkolhattál eddig, mert ők engedték.…..
Pándy András neve egybeforrt a családirtással és a vérfertőzéssel. Amikor lánya vallomása alapján a belga rendőrség és ezzel együtt a világ is értesült azokról a horrorisztikus eseményekről, melyeket apjával együtt elkövettek, az évtizedek óta hordott, mindig mosolygó lelkész álarca pillanatok alatt…..
  Sok okos és jogos meglátás került napvilágra a közelmúltban a női princípiumról, de a férfiéről hallgatunk. Javaslom, hogy törjük meg most ezt a csendet.   A férfi azért születik a világra, hogy szétdobálhassa a zoknijait. Arra, hogy valaki összeszedje utána az erőteljes szaganyaggal bíró…..
JogÁsz Börtöntöltelékek 2016.01.10 17:44:03
A strasbourgi bíróság a minap a rossz börtönviszonyok elszenvedése miatt mintegy ötmillió forintot ítélt meg Zuschlag Jánosnak. Ez a döntés mélységesen felháborította az internetes kommentelőket. No persze nem a börtönviszonyokon háborodtak fel, hanem azon, hogy „egy ilyen börtöntöltelék” milliókat…..
[FIGYELEM! Az alábbi írás irodalmi alkotásként olvasandó, valóságtartalma töredékes, a benne szereplő információk szándékosan el lettek ferdítve! Nem bátorít semmire, legfeljebb csak ironizál.] Magyarországon részben a szabályozás kiskapui miatt van annyi kamu 50-es, meg hát a kiskapus foci nálunk…..
A hétvégén sokakban elszakadt a cérna, amit a facebookos aktivitások és csoportalakulások nagyon jól mutatnak. Van, akinél az állam által elvárt új női ethosz több fronton való deklarálása után, másoknak a Telenor reklám véget nem érőnek tűnő ismétlése miatt telt be a…..
A fenti állítás, mely Barack Obama amerikai elnök a Transz-Csendes-óceáni Partnerség (TPP) megalakításáról szóló nyilatkozatában hangzott el, kiválóan érzékelteti azt a véget nem érő nagyhatalmi versengést Kína és az Amerikai Egyesült Államok között, melynek az elmúlt…..
Az ma már közmondásos, hogy Orbán Viktor és a Fidesz első lépéseit egy amerikai milliárdos, bizonyos Soros György segítette. S nemcsak pénzzel, bár ahogy elnézem a fideszesek pénzhez való erőteljes vonzódását, az sem lehetett mellékes, hanem tekintélyével, kapcsolataival,…..
“Egymást szerették míg éltek, és a halál sem szakította őket el” – Dávid gyászéneke szavaival búcsúztatta a jeruzsálemi Givat Saul temetőben Hila Armoni lányát, Naamát, akit férjével, Eitammal együtt palesztin terroristák agyonlőttek, amikor autójukkal hazafelé…..
A dög (Feast, 2005) Az alaphelyzet: egy isten háta mögötti kisvárosban néhány ember egy kocsmában reked, ahol meg kell küzdeniük az őket ostromló mutáns szörnyetegekkel.Horror-faktor: 4 / 5Humor-faktor: 4 / 5Abszurd jelenetek sora torkollik egy igazi gore-fesztiválba, amelynek…..
(kép forrása) Ezen a hétvégén megszerezte a Jobbik az első egyéni képviselői mandátumát a Parlamentben a tapolcai időközi választáson.  Ez egy igen szomorú hír Magyarország számára, hiszen egy szélsőjobboldali gyökerű, alapjaiban nyugatellenes párt nem szerencsés, hogy…..
Egy dél-afrikai orvoscsoport nemrégiben bejelentette, hogy a világon elsőként sikeres pénisz transzplantációt hajtott végre. 2014. december 11.-én egy fiatalember donorpéniszt kapott egy kilencórás műtét során a Cape Town-i Tygerberg Kórházban. Három hónappal később a…..
MJános 2015.04.09 19:00:40
@batyuné Helyesi Imola:
Egy afrikai donor kéne gondolom... :D
Amúgy meg baromság az ilyen műtét. Nem létfontosságú szerv.
A Counter-Strike egy logikus játék: ez azt jelenti, hogy vannak bevett, kitapasztalt megoldások, amiket megéri követni, mert a legtöbb esetben a túlzott improvizálás visszarúg. Ennek ellenére előfordul egy-egy játékban, hogy teljesen szembemennek a józan ésszel, és valami elmebeteg…..
Tudtad-e? Történetesen roma 2015.03.20 08:15:00
A tudomány különböző csoportokra osztja őket, ennek jelentősége körülbelül annyi, mint, hogy valaki jász, palóc, vagy kun.   Elvis Presley és Charlie Chaplin  felmenői között is voltak cigányok. A romákról zavaros információk keverednek a köztudatban, a…..
MJános 2015.03.21 07:18:22
@'it's cool to know nothing':
"Teljesen hibás a romákat faji alapon védeni, ugyanis tapasztalataim szerint ma Magyarországon a döntő többségnek semmi problémája nincs a roma etnikumú emberekkel."
Ezt azért pontosítanám: Aki nem ismeri őket, nem él a környezetükben, annak nincs sok baja a cigánysággal. Mindenki másnak VAN!!!
Nem kell pánikba esni, áprilisban Ajkán és Kiskunhalason is fellépnek. Power rock from Hungary: ..
MJános 2015.03.18 22:18:59
@libbancs:
Abszolút egyetértek. Tömeggyilkosoknak énekelgetni nem menő....