Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogee

4 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekkoromban volt egy pontosan ilyen takarónk, valószínűleg ezért vonzódom annyira Cate Blanchett nagyon csúnya érdekes ruhájához. Bátor választás volt tőle, de a kiegészítőkkel (a harisnyával és a cipővel) egészen hordható tette...
Így fogyok én... KÖLTÖZÉS 2009.08.17 14:17:00
HalihóElköltözöm titkos helyre, aki szereten jönni az írjon kommentben egy mail-címet és küldök neki meghívót.Tudom, hogy sokan vannak, akik olvasnak, de nem kommentelnek. Ha ti is szeretnétek jönni, akkor most muszáj egy kommentet írni:-)Addig is puszi mindenkinek, már izzanak a…..
bogee 2009.09.05 09:53:52
én is én is én is: bogee.nemeth@gmail.com

bocsánat a késlekedésért, de jó magam fizikailag is költöztem :S
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
bogee 2009.07.27 13:56:41
@Adrian Mole: elhiheted, egész nap azt leste mindenki, hogy jár-e hozzá a mamája... reggel még keservesen sírt (már a mamája), el sem mozdult mellőle órákig, aztán meg már nem jött vissza egyszer sem... nem etette, és ha kilökték volna, akkor nem lett volna ott mellette a mamája...

és mielőtt elkezdi mindenki írni: nem mi üldöztük el az mamáját, és igenis diszkréten kukucskáltunk, hogy ne zavarjuk őket.

és nem lesz belőle hüllőkaja az állatkertben!
Így fogyok én... Újra 2009.07.12 11:16:00
Először is köszönöm szépen mindenkinek a rámgondolást, tényleg nagyon jól esett! Örülök, hogy "találkoztam" veletek:-)Összefoglalóan a műtéttel kapcsolatban az a lényeg, hogy légyszives járjatok félévente, max évente nőgyógyászati rákszűrésre, mert sosem…..
Írtam róla másfél hete, hogy buliztunk a csajokkal, eme nevezetes éjszakán lendültem át a -15 kilós határon.Mielőtt bárki megszólna,hogy miért rázom a sejhajom kisgyerekes anyukaként diszkóban, szeretném leszögezni, hogy kb lánykoromban voltam utoljára diszkóban, és nem…..
katatones I Luv Julcsa 2009.05.01 18:51:00
Merida Juliet 100-V ..
Nagyim 80 évesen is szeret adni a külsőségekre, sokáig rúzsozta magát, ha elment otthonról, és a fekete tégelyes Hélia-D illata is örökre bennem marad:-) Nagyi a legfőbb szurkolóm és bírálóm az alakomat illetően, ami a szívén, az a száján...Ő volt az egyetlen, aki nem…..
bogee 2009.04.30 12:17:54
Szóval lehet megbotránkozni, én járok miniben:-) Ha nem érezném jól magam benne, nem tenném.   ..
Van az az eset, amikor egy szép ember valami borzalmas ruhát vesz magára, és... van ennek a fordítottja. Mert nagyon hiszek abban, hogy mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van, meg hogy arról nem nagyon tehet az ember, amilyen arccal született, de az ex-90210 (vagy mennyi) főszereplője,…..
Csecsebecse OK vagy KO? 2009.04.14 13:23:00
Blog PollsHa valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit, ami divattal, stílussal, életmóddal vagy valami hasonlóval kapcsolatos (mindenféle kommentár nélkül, mármint én nem fűzök hozzá kommentárt), ti pedig meséltek - és…..
bogee 2009.04.14 15:46:43
@Ms Groutesque: nálam is ezért KO. csak ezért
Csecsebecse Szerelemcsütörtök 2009.04.09 12:11:55
Via jól megihletett ezzel a rovattal, gondoltam, nekem is kell, úgyhogy itt vannak azok a dolgok, amelyek most csütörtökön a kedvenceim :-)Bones, azaz Dr. Csont: egyre jobban bírom, finom, intelligens humor, sok antropológia, izgalmas esetek, és a főszereplők közötti állandó…..
Így fogyok én... Kedves Szaten! 2009.04.01 14:27:00
SziaLégyszives hagyjál engem békén, ha nem tetszik amit olvasol, akkor ne olvasd. Van elég problémám az életben anélkül is, hogy te baszogatnál, nem értem miért jó ez neked, mit élsz át ezáltal. Egyáltalán nem kellett volna ezt az egészet elkezdened, próbáld meg máshol…..
Nagyon jó érzés volt reggel a mérlegre állni, véget ért a stagnálás:91,4 Ez egyben azt is jelenti, hogy átléptem a bűvös -10 kilós határt, nagyon örülök neki. Jöttem is gyorsan megosztani ezt veletek:-)Jó érzés, hogy van ez a blog, támogatást, erőt ad. Igaz megesik,…..
bogee 2009.04.01 20:50:26
Jó ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy vissza kellene térnem az itthoni tornára, valahogyan megoldani a gyerekfelvigyázást, vagy az alvásidejét hasznosítani eme célra, mert ez az edzőtermesdi kezd elkedvetleníteni.Legutóbb korlátlan havi bérletet vásároltam, ami már akkor…..
Nagy fejtörést okozhat mindenki számára, hogy a világgazdaság jelenlegi helyzetét figyelembe véve milyen biztos helyet is válasszon nehezen megtakarított pénzének. A tőzsdevilág 80 éve nem látott leértékelődésen ment keresztül és még ma sem lehetünk biztosak abban, hogy…..
bogee 2009.03.12 15:58:03
@Márk Marcell: köszönöm a tanácsokat!!!
bogee 2009.03.12 16:05:53
@Márk Marcell: abszolőt járatlan vagyok ebben a kérdésben, ez már kiderült, úgyhogy megint lenne egy buta kérdésem :
ha most veszek devizát, és később (valamikor, majd egyszer) visszaáll a forint árfolyama, nem fog értékcsökkenés bekövetkezni?
Pénzmegtakarításról beszélni sokkal egyszerűbb, mint véghezvinni. Íme néhány ötlet ami segíthet:   1. Határozzunk meg konkrét megtakarítási célokat Ha van valami amiért megtakarítunk máris sokkal egyszerűbb a dolgunk. Hogy mi a cél az eltérhet: lakás, utazás,…..
1. Tavaly sorra dőltek be a (lakás)hitelek az USA-ban, megroggyantak a bankok.2. A bankszektor gyengesége gazdasági válsághoz vezetett.3. A gazdasági válság tovább gyengítette a bankszektort (öngerjesztő örvény, ki tudja merre van a vége)4. És ehhez képest miben látják a…..
Néhány évvel ezelőttig egyértelműen a venni választ adtam volna a címben feltett kérdésre. Venni, mert az otthon az otthon, ott azt csinálhat az ember amit akar. A házam a váram. Bármit megtettem volna azért, hogy saját lakásom legyen. Majdnem bármit meg is adtam volna érte.…..
Az egykori béjvaccs-béb Richie Rich divatbemutatóján lépett a kifutóra - nem biztos, hogy jó ötlet volt. Hatalmas csalódás - nem is az, ahogyan kinéz, hanem az, mennyire nincs önkritikája. Vagy ez inkább bátorság? ..