Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagoj.ur

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, gondoltam indítok már egy zene kategóriát is, nehogy azt gondolja az idetévedő jóember, hogy kocka vagyok és a linux az életem. :) Szoktam én bulizni, barátokkal lógni, meg ilyen halandó embernek való dolgokat csinálni. Szóval a zene kategória. Zenei ízlésem eléggé széles…..
  Lehet, hogy a Firefox 3 gyorsabb, mint az előző verziók, de megmaradt az a hibája, ami főleg több lap egyidejű megnyitásakor jelentkezik, mégpedig hogy rendkívüli mértékben (akár 80-90%-ban) leterheli a processzort ill. több száz megabájtot sajátít ki magának a…..
Új feladat, ezúttal könnyebb, mint az azóta közmondásossá vált Chevy Cobalt. Mi ez? Régi restanciánk ez, még május elején kaptuk a képeket Norberttől, az alábbi szöveg kíséretében: Üdvözlet! Múlt csütörtökön Lengyelországban, a mellékelt nyakig "álcázott…..
bagoj.ur 2008.07.21 14:53:33
Make:Valamit Eheti scriptecske 2008.07.05 12:11:00
Zanzásító, a MailScanner 48kB-os konfigfájljából csinál pl 8kB-sat.cat fileneve | grep -v '#' | grep -v ^$ > kimenetA második grep a viccesebb:a -v kapcsoló ugye megfordítja a megfeleltetés logikáját, tehát azokat a sorokat _nem_  jeleníti meg, amiben benne van a keresett…..
Hát ez is megtörtént!Be vagyok nevezve a Goldenblog 2008 versenybe...Nem tudom, hogy ki volt a jóakaróm, de azért jól esik, hogy valaki érdemesnek talált a nevezésre. Bár a blogomat saját magamnak és a hasonló cipőben járóknak írom (bocs' a nyári pangásért!) azért kiváncsi…..
Linuxman-tól jutottam el HP blogjáig, ahol a pytube ragadta meg a figyelmemet.Idézet HP oldaláról:A Pytube nem csak a YouTube, hanem a MySpace, a MetaCafe és a Google Videó oldalról is képes levadászni fájlokat, valamint azokat nyomban a kívánt formátumra is konvertálja…..
Egy bizonyos Christian Neumair nevű hacker volt olyan kedves, és indított egy Nautilus branch-et, amely a tabos fájlböngészés támogatására épül, és ezzel komoly lépst tett a Nautilus körül kialakult viták egyik legnagyobbikának felszámolására. A kérdés - kell-e, nemkelll-e…..
vannak napok mikor... Szorgalom 2008.05.05 12:48:00
Sokáig nem írtam, mert egyszerűen fortyog bennem az elégedetlenség és nem a saját életemmel kapcsolatban, hanem azért mert nem értem az embereket. Nem értem, hogy mi akadályozza meg az egész magyar társadalmat az összeomlástól. A gazdaságról meg nem is kívánok beszélni. Az…..
Ha a McDonald’s nem lenne komoly multinacionális vállalat, azt hinnénk viccelnek. Az történt ugyanis, hogy Moon, a Velvet homárközeli fõszerkesztõje – tény, hogy merõ perverzitásból – kalóriatáblázatot kért a Móricz Zsigmond körtéri egységben. A falra…..
Ez már lassan a "kedvenc" témám lesz. Most éppen a swiftweasel baszakodik. Időnként fogja magát és egy szimpla szöveges oldalnál is elszáll.Persze újraindítani nem lehet:A top nem mutatja, szóval kilőni sem tudom. Van erre megoldás?A legjobban az Operát sajnálom,…..
Ez a post már telepített rendszerről megy, és a benyomásaim még mindig vegyesek. Ami azt illeti egyre vegyesebbek. A helyzet az, hogy ezt a disztrót egyelőre nem tudom oly nyugodt szívvel ajánlani, mint ahogy azt a Gutsyval tettem.Az alapeset ugye az, hogy az ember kiválasztja a neki…..
wwhy not? EEEn is akarom! 2008.04.15 18:29:01
Régen nem kapott már el ilyen erős birtoklási vágy. A videón az új kilenc inches Asus EEE Pc látható as it roxx. ..
Hát igen, már megint valami MS csalafintaság. Az új 2007 Office már megint új formátumot talált magának --> docx. Az nem is zavar, hogy lassan az összes MS Office külön tolmácsot igényel, de hát nézzük meg, hogy a linuxos társadalom mit tud kezdeni ezzel az újítással? Ezt…..
bagoj.ur 2008.04.09 09:00:39
wwhy not? Ha wallpaper kell... 2008.03.31 22:51:00
...akkor a link: http://www.vladstudio.com/wallpaper/ Az illető neve Vlad Gerasimov, és amikor először végigböngésztem a munkáit, egészen lehidaltam. Még a Deviantart-on is kimagasló minőségű dolgokat ad ki a keze közül, és az ember nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a harmadik…..
Ez egy indító bejegyzés lenne. A célja az, hogy a linuxot használók részére (nem utolsósorban jómagam) összeálljon egy lista azon programokról, amelyek kiválthatják a "Nagy Testvér" programjait. Nem gondolom, hogy például a Dreamweaer überelhető, de talán arra nincs is…..
bagoj.ur 2008.03.28 11:12:21
A Flash-sel kapcsolatban:

learn.adobe.com/wiki/display/Flex/Get+oriented+to+Flex

Ha elég a Flash4 funkcionalitása:

hu.php.net/ming

Kiegészítenélek azzal, hogy nem feltétlenül csak a saját kód a jó kód, de a sajátodban bízhatsz, máséban nem.
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
Egy ideje már a hűtőben figyelt ez a három üveg, amit egy CBA-ban lőtt a Homár, de megkóstolni nem merte. A korábbi példák ismeretében felmerült a nagy kérdés, azazhogy érdemes még palackozott fröccsökbe fektetni, vagy evólúciós zsákutcaként lezárhatjuk ezt a dossziét? Idei…..