Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stellamateuse (törölt)

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Stellamateuse (törölt) 2010.10.11 19:28:38
@Rosszindulatú Vászka:

Igen :D Alap. Azon csodálkozom, hogy még nem volt.
Ezekszerint még működik a német "szürkeimport", azaz a hivatalos márkakereskedések megkerülése, ugyanis Mónikának még sikerült magyar nyelvű használati utasítás nélkül fényképezőgépet vásárolnia a 220voltban: Azért írok önöknek, mert fel szeretném hívni azon…..
A Főtáv az ilyen ügyeit nyilván valami olyasmivel magyarázza, hogy hát így működik a rendszerük. Ezt mi el is hisszük, a kérdés, hogy miért? Vagy hogy miért nincs egy ügyintéző sem, aki ilyenkor plusz félóra munkával átcímezné a durván kegyeletsértő értesítőket? Mert…..
Sziasztok!   Szeretném én is leírni a történetemet nektek. Igaz, konkrétan nem erőszakoltak meg, de még mindig eszembe jut néha- néha, ami történt velem.  Kicsi voltam, azt hiszem, hatéves lehettem, vagy még nem is voltam iskolás, nem emlékszem pontosan, jó 15…..
Stellamateuse (törölt) 2009.06.19 20:00:24
@Abigél..:

Nem, eddig nem beszéltem erről senkinek, akkor, amikor anyunak elmondtam, nagyon sírt, és nem akartam őt szomorúnak látni, hogy újra felhozom a témát. Meg nem is értettem még túlzottan, mi a baj. Aztán szép lassan kezdtem a dolgot elfelejteni, éltem tovább a magam életét. Aztán, mikor kamasz lettem, elkezdett érdekelni a szex, és bevallom, keresgéltem az interneten ilyen jellegű cikkek után, és szép fokozatosan megértettem, mi is történt akkor. Először szégyelltem magam, hogy hagytam, hogy élveztem, hogy még időnként kértem is, hogy simogasson, de aztán rájöttem, hogy nem az én hibám volt. Nem, hál Isten, nem álmodtam vele, csak néha- néha bevillant egy- egy kép, de nem hosszan. Azt hiszem, jól feldolgoztam, nem igazán jut már eszembe. Ha meg mégis, akkor hallgatok egy kis zenét ( Mozart csodákra képes) és elmúlik. De ez talán évente kétszer van. Szóval nem viselt meg annyira. Köszönöm, hogy biztatsz, és tényleg jó, hogy kiírhattam, mert mondom, anyu még biztos most is kiborulna, vagy azt mondaná, hogy nem emlékszik (így próbálja velem elfeledtetni a rossz dolgokat).
Amateuse April's fool 2008.04.01 08:51:40
Nos, hölgyek, urak, pajtások, haverok, emberek, elvtársak, meg minden egyéb válogatott cigánylegények! Biztosan tudni akarjátok, ki az április bolondja. Hát én!!!! És ezt nem szégyellem. Még örülök is neki. Sőt. Én örülök neki. Tudjátok, aki hülye, az hülye. De a hülyeség…..
Amateuse Ásóval fut utána... 2008.03.12 09:48:00
Harasztosi legénynek, leénynek, bocskora van libidom ziptom zatititi zatibom szegénynekzatititi zatibom, szegénynek. Azt ő gyakran úgy köti, hogy az utcát megsöpriHogy az utcát megsöpri, hogy az utcát megsöpri.A sarkantyú taréja, taréjaPuliszkából libidom ziptom zatititi…..