Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szépséglabor

464 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már egy londoni hosszúhétvége alatt is leégsz (igaz történet), akkor végképp el kell fogadnod a tényt - nincs nyár napvédők nélkül. ..
  Ne, ne dobjátok ki a kis feketét, csak szerezzetek be mellé egy társat a gardróbotokba - a Kis Fehér Ruhát. Az influencerek körében és instagramon a fehér sz új IT "szín" és ez bizony nem egy földöntúli trend ami csak az online világba való. Bár a fehér kényes, idén nyáron mindenki ebbe bújik: a…..
Télen kicsit elhanyagoltam a bőrömet, így most igyekszem nagyobb figyelmet fordítani a bőrápolásra. Gyakorlatilag szeretném teljesen elölről felépíteni az arcápolási rutinom, ami nem csak a tavasz miatt esedékes, hanem mert a júliusi esküvőmre is szeretném felkészíteni. 2 új márkát is próbálgatok,…..
Egy közös shopping a pasimmal ráébresztett, hogy az aktuális trendek nagy része a férfiak szemében értelmetlen, öreges vagy egyszerűen csak szörnyű...
Tavaly kicsit háttérbe szorult a sminkelés, mert beszippantott a fashion. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne próbáltam volna ki rengeteg terméket és ne találtam volna köztük abszolút kedvenceket - amik kedvéért aztán a  többit hanyagoltam is. Egy kis 2017-es smink körkép következik. ..
Szépséglabor Barnängen 2018.01.14 20:22:52
Erről a márkáról tudnotok kell. Ha száraz és érzékeny a bőrötök, akkor mindenképp - még receptre is felírnám. ..
2017 nálam határozottan a ruhák éve volt. Soha nem hordtam még csak szoknyát sem, de annyira bejött a dolog, hogy már télen sem tudok leállni. Szerencsére nem is kell, mert a téli ruhák trendje dübörög éppen...
Egészségtudatosság - az OK, egyre többenrendezik így az életüket. De egyre több helyen hallani a boldogságtudatosságról is. Bevallom nem vagyok az ilyen vezérszavak híve, de azért elgondolkoztatott ez az egész gondolatmenet. Talán mert kicsit azt fejezi ki, hogy "És akkor mi van, én így szeretem". …..
Én nagy rajongója vagyok mindennemű illatosítónak  - a gyertyáktól a diffúzorokig, bármit jöhet. A fontos, hogy praktikus legyen, intenzív legyen az illata ami tényleg eblengi a lakást és ez az illat tartson is soká. Mutatok minderre egy szuper újdonságot. ..
  Szó szerint órák maradtak csak hátra, de mivel még én is kacérkodom az utolós pillanatos online vásárlással (amit valószínűleg utólag meg fogok bánni), úgy gondoltam egy iylen poszt még hasznos lehet. Nektek, és hogy én is átlássam kicsit jobban összeszedtem a kedvenc black friday ajánlataimat és…..
A L'Oréal berobbantotta a karácsonyt a sminkmániásoknak, pedig nem is cuki, szarvasos csomagokat hozott a téli szezonra. Alaptermékeket, amik aztán sokunk nesszeszerébe kerülnek - szerintem hosszú hónapokra, úgyhogy ez a poszt nem csak karácsonyra szól. Mutatok mindent, és elmondom, miért vagyok…..
Az utóbbi időben nem tudok leállni a mákkal. Na nem a szuper enyhén bódító hatása miatt, csak felfedeztem mennyire jól kihasználható mint alapanyag és hogy mennyi jó tulajdonsága van. A konyhám új super foodja. És persze elképesztően finom is - például ennek az "egészséges", néhány összetevős mákos…..
Jó, jó, igazából a lánykéréssel. De utána mit csinál egy modern lány miután kellően magához tért? Pinterest! Hát azt! Én legalábbis valahogy így fogtam neki az esküvőszervezésnek - jelentsen ez jót vagy rosszat. ..
Rétegek, anyagok, minták, csizmák, kabátok, ruhák és kalapok - ősszel a legjobb öltözködni és idén gyakorlatilag mindent szabad! Mikor elkezdtem írni ezt a posztot 10 trenddel indultam, de még azzal sem merítettem volna ki a szezon lehetőségeit. Mindenki ideje drága és kell egy kis idő a…..
A fotókat nézve elképzeled milyen lehet - nyilván gyönyörű. De csak mikor ott vagy döbbensz rá, hogy a valóság ebben az esetben messze felülmúlja minden várakozásod. Valahogy így tudnám összefoglalni milyen a Comoi-tó, másképp meg úgy hogy: maga a paradicsom...
A strandolást számomra nagyban megszépíti, hogy egyrészes fürdőruhában lógathatom a vízbe a lábam és emiatt kicsit sem vagyok nagyis. Körte alakom van, a bikini nem az én világom (aki körte, biztosan tudja mire gondolok), de több okom is van, ami miatt remélem, hogy a swimsuit trend még jó ideig…..
Sibenikben megvan minden, amiről egy utazni szerető blogger álmodhat: szűk utcák, érintetlen óváros, színes ajtók és ablakok, tengerparti hangulat és ehhez illő éttermek. Ki is használtam a nyaralás adta alkalmat, és rávettem szegény J-t, hogy fotózzunk és megmutathassam az egyik legjobb és…..
Idén már harmadjára utaztunk Opatijába  - ha csak pár napra is, de Horvátországban járva majdnem mindig elkanyarodunk a Kvarner-öbölbe, és főleg ebbe a városba. Annak ellenére, hogy szeretünk új dolgokat és helyeket felfedezni, ez a környék valahogy mindig visszacsalogat minket. Ha ellátogattok ide,…..
A kis fekete és kis fehér után idén nyáron hódító útjára indult a Kis Piros Ruha, ami annyira beférkőzte magát az instagram feedembe, hogy mikor a Mangoban megtaláltam ezt a darabot (ráadásul leárazva) el kellett hoznom. A trend kártya mellett felhozhatom mentségként, hogy a tengerparton nagyon jól…..
 Ha azt mondom, hogy 2 termék és 2 perc elég is hozzá, hogy feldobjatok egy komplett füstös szemsminket hinnétek nekem? ..
Narancsbőr... Nálam sajnos épp idén lett aktuális a téma, ezért mikor a Biobaza meglepett az új Anticellulite programjával hát elég lelkesen vetettem bele magam a tesztelésbe. Főleg így nyaralás előtt vált fontosabbá a dolog - ha már végre tényleg beszereztem azt a vágyott Levi's 501-es…..
Nem is lehetne aktuálisabb ez a poszt, mint most a 30 fok feletti kánikulában, mikor nem vágyunk másra csak a partra, jégre az italunkban és egy olyan alapozóra ami leheletvékonyan is megállja a helyét...
Olyan régóta szerettem volna erről a 2 rúzsról írni, és végre eljutottam idáig! A Lancome egyik legjobb dobása volt, hogy leigazolta a sminkistennő Lisa Eldridge-t, mert azóta elképesztően izgalmas termékekekkel jelentkeznek. Ilyen a Juicy shaker és az utódja, a Matte shaker. A poszt további…..
Szépséglabor AZ OTTHON ILLATA 2017.06.16 11:28:23
Tágas, világos terek, föld tónusok néha felbukkanó élénk színekkel. Fa bútorok és sok növény (még életben), kényelmes székek és egy hatalmas kanapé. És mindig finom illatok. Valahogy így nézne ki az álomotthon. A felsorolásból egy dolgot már ki is pipálhatok. :)..
Ha Kardashian-stílusú, szuperformázott kontúrra vágytok, akkor ez nem a ti posztotok lesz. Viszont, ha szeretnétek tudni, hogyan dobhattok fel természetes hatású, mégis látványos kontúrt percek alatt, akkor jó helyen jártok!..