Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matheus

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme Besenyő István előadása, benne egy bloghoz kapcsolódó részlettel: ..
A minap találtam ezt a kis morbid képet, ami kapcsolódik a "Nevén nevezett összetevők" c. bejegyzésben említett mechanikusan, illetve nem mechanikusan nyert hússal kapcsolatos eszmefuttatásomhoz: Igyekszem minél hamarabb jelentkezni új bejegyzéssel, ahhoz…..
Az ember élete olyan, mint egy szinus görbe: néha fent, néha lent, általában a kettő között.. Amikor azt hiszed, hogy már elérted a legalját, akkor ébredsz rá, hogy neeeem, ez még nem a legalja. A  rossz csőstül jön. Egyszerre. Egymást követően. Folyamatosan rugdal le a…..
Matheus 2008.02.24 19:25:08
"Eljutsz egy olyan pontra, ahonnét már bárki rugdoshat bárhányszor, egyszerűen elfogadod és nem fáj. Amia legrosszabb: nem is érdekel." - szerintem ez nem igaz. Az utóbbi időben (úgy fogalmaztál egészen megváltoztam, de ez nem helyes) én is elég rossz passzban vagyok. Sőt hát eléggé... De ezt látod, minek mondjam, hisz itt élsz a szomszédban. Eléggé meg vagyok zuhanva, és akárki is keresztbe tesz nekem, hát bizony ugyanolyan érzékenyen érint. Tudom hogy Téged is éppúgy foglalkoztat minden. Változtatni kell? Igen. Nekem is azt kell tennem, túl naív voltam, bíztam az emberek jóindulatában, józan ítélőképességében, és abban, hogy ha valamit teszel, azt egy picit is meghálálják. Hát ez lófasz...
Az én tanácsom, ami nem feltétlen légbőlkapott: Vedd magad köré csak azokat az embereket, akik értékelnek, és próbálj meg nem beleszólni azokba a dolgokba, amikbe nem kéne. Én pontosan ezt fogom tenni eztán, nem feltétlenül a saját hibámból tanulva. Az emberek hálátlanok, nem érdemlik meg a törődést, a jó tanácsokat, önzőek, akaratosak, és irigyek. Ezt már a sátánisták is felismerték, néhány elvükkel egyet is értek (most lehet, hogy egyesek leköpködnek, hogy mocskos sátánista, de ezzel azt hiszem mindenki magát minősítené), de természetesen nem csak ezekkel, és nem ezek szerint akarok élni. Bár azt hiszem, hogy egy-egy "törvény" tartalma, iránymutatása egy normális ember számára természetes. Idézetek a földi sátánizmus tizenegy törvényéből:
"1)Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá.
2)Ne beszélj a gondjaidról másoknak, hacsak nem vagy biztos abban, hogy igazán hallani akarják.
3)Ha másvalaki tanyáján tartózkodsz, mutass tiszteletet, máskülönben ne menj oda.
4)Ha a tanyádon egy vendég bosszant, bánj el vele kegyetlenül.
6)Ne vedd el azt, ami a másé, hacsak az nincs terhére a tulajdonosának, és erre kifejezetten fel nem szólít.
8)Ne panaszkodj olyasmi miatt, aminek nem lenne kötelező alávetned magad.
9)Ne árts kisgyerekeknek.
10)Ne ölj nem emberi állatot, hacsak rád nem támadnak, vagy ha élelemre van szükséged.
11)Amikor közterületen jársz, ne háborgass senkit. Ha valaki téged háborgat, szólítsd fel, hogy hagyja abba. Ha tovább háborgat, pusztítsd el."
Hosszú szünet után ismét életjelet adok magamról. A szünet oka az utóbbi napjaim zsúfolt programja. Ma egy fehérje tartalmú terméket mutatok be. Hogy miért írom ezt? Ha elolvasod a bejegyzést, Kedves Olvasó, meglátod. A versenyzőnk nem más, mint ez a Darált Sertéshúsként…..
Még itten vagyok, kérem szépen!Az utóbbi napokban szülővárosomba látogattam, nem pocsék élelmiszer készítése céljából. Elmondhatom, pompás minőségű hurka és kolbász formájában került vissza a sertés saját belébe.Amint bokros teendőim engedik, érkezik a következő…..
Az alábbi termékkel kapcsolatban semminemű minőségi kifogásolnivaló nem merült fel, a neve sem olyan érdekes, viszont a tartalmának megnevezései annál inkább. Újabban szeretik különféle neveken nevezni a dolgokat, hátha az ember kevésbé találja ártalmasnak. Vagy épp…..
Az éjszaka elalvás előtt azon gondolkodtam, vajon hogy születnek ezek a termékek, ezek a nevek. Vegyük például a mai napig is számomra a legröhelyesebbet: Trombi-Dumbi. Hogy a túróba jut az eszébe valakinek ilyesmi?! Megfogan az ötlet: Igen! Palackozott üdítőt fogok gyártani! Hamar…..
Előző postomban már feltűnt az "every day" kifejezés. Mint mondtam, elő fog még fordulni, íme: Miért akarják, hogy ezeket minden nap fogyasszuk? Egyáltalán nem finomak, a szomjat sem oltják, drágábbak mint a jó magyar szikvíz. Ráadásul nem állnak…..
Ahogy az előző bejegyzésben említettem volt, egy furcsa nevű üdítőital indította el ezt az egészet. Ez volt a: A kemencei kisvasúton találkoztam vele, enyhe részegségben, és mit mondjak, elég nagyot röhögtem rajta. Az a két lila elefánt aztán... A képen olvasható az…..
Egyesek által furcsának talált kis hobbimat egy elég idióta nevű üdítőital ihlette. Ekkor még csak a lehetetlen nevű üdítőkre koncentráltam, később már a hasonló tulajdonságú, egyéb élelmiszerek is felkeltették az érdeklődésem. Sokáig csak magamnak tettem félre ezeket a…..
Jártamban-keltemben sok "rendkívül szellemes" nevű élelmiszerrel találkoztam/találkozom. Legtöbb esetben azonban ezeket kipróbálva szörnyű tapasztalatokra tettem szert. Ezeket az élelmiszereket kívánom bemutatni az olvasónak, hogy együtt derülhessen/botránkozhasson…..