Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kádas Péter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött ez a nap is: 10 éves lett a Baaad Movies! Természetesen egy ekkora eseményt nem egyetlen videóval fogunk megünnepelni, úgyhogy a következő, kb 3 hétben összesen 7 Baaad Movies-részt láthattok majd, amelyekben sorra vesszük a verekedős játékok eddig készült élőszereplős adaptációit. Kezdve a…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
IDDQD Checkpont 4x05: A Gamestar 2018.03.04 22:38:51
A PC ZED-adás után volt egy olyan felelőtlen ígéretünk, hogy lesznek még a magyar játéksajtó régi lapjaival foglalkozó adások. Nem is kellett sokáig várni a következőre, gyakorlatilag a múltkori sztorit folytatjuk, vagyis  a Gamestarról beszéltünk, ami ugye a PC ZED és a PC-X összeolvadásából…..
Kádas Péter 2018.03.08 00:58:37
@Zarbon:
"gamestar sokat hazudott, minden évben volt vmilyen nagy hazugságuk, emlékszem ők az rdr pcs változatát is biztosra mondták"

Mivel Stökiék nem teszik meg azt a szivességet, hogy naponta jöjjön ki új Checkpoint, vagy Chekpoint mini (please insert here szomorú emoji),
ezért kénytelen voltam függőségemet más "anyaggal" kezelni. Igy az új rész erejéig meghallgattam pár GS-es Late Night Live Arénát, nemrég pl. ezt a részt:
youtu.be/E5tDMGEdxY8?t=3370

Aki esteleg nem kattintana a videóra:Egy kommentelő irja, hogy már félig játszható a Read Dead Redemption PC-n, mire Endreman elmondja, hogy Mazur egy korábbi adásban megemlitette, hogy ő azt a hivatalos álláspontot kapta, hogy lesz PC-s verzió, ezért adták igy ki, majd Nightwolf megerősiti, hogy ő is látta ezt a papirt.

Ha most egy kiadó, fejlesztő is mást kommunikál, mint amit a játék kinál (itt rád nézünk No Man Sky...), azzal az újságiró sem tud mit kezdeni
Hát itt vagyunk végre megint, boldog új évet mindenkinek! Tervezett kimaradás volt a podcastben (ezért soroztunk meg benneteket adásokkal az óév végén), de ekkora szünetet azért nem terveztem. Mentségemre szóljon, hogy 1. a mostani adás több mint háromórás lett és elég sok meló volt összevágni; 2.…..
Van az úgy a techpiacon, hogy mire a kutatómérnökök összeraknak egy prototípust, a piaci klíma már nem kedvez az adott terméknek, és még a megjelenés előtt lelövik az egész projektet. A videojátékipar tele van ilyen sztorikkal, olyan sok soha meg nem jelent konzol volt az évtizedek során, hogy simán…..
Kádas Péter 2017.12.04 02:26:55
@commentes nikk:
Tegnap hallgattam meg kb 5.alkalommal a Hancu-féle MMO-s adást, a Bioware-est meg a 100. adást többször is. Ennyire unalmas :)
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
IDDQD Checkpoint 3x01: Az Xbox 2017.01.29 22:58:44
Teljes fordulatszámra kapcsoltunk idén a podcastünkkel, az év eleji pihi után megvolt az első Mini és most itt az első vendéges adás. A sok régmúltba tekintés után most a közelebbi múltat idéztük fel, konkrétan a 2001-ben debütált Xboxot, illetve sikeres folytatását, az Xbox 360-at. Lehetne azon…..
Kádas Péter 2017.01.31 20:54:32
@GépBalta: trú
Érdi Gergő a nap hőse. Tavaly nyáron már kezdtem így posztot, amikor arról írtam, hogy a Szingapúrban élő, amúgy banki programozóként dolgozó Gergő elképesztő munkával, Vice emulátorból dumpolgatva visszafejtette az Időrégész kódját, és csinált belőle egy pc-s, sőt böngészős verziót szöveges…..
2003-ban pár volt fejlesztő kitette a netre a Fallout című 1998-as szuperszerepjáték (lásd monstre cikkemet róla itt) editorát és dokumentációját. Persze a játék rajongói rögtön nekiugrottak, készítettek kisebb-nagyobb modokat. Néhány cseh őrült (álljon itt a nevük: Václav Panoš, Marek Štípek, Milan…..
Kádas Péter 2016.07.22 19:21:19
What the fuck did I just see???..
Néha úgy érzem, mint ha hétről hétre kevesebb szabadidőm lenne, és ez jól meg is látszik a blogon - ráadásul még idegenlégióskodok is az IGN filmes podcastjében, ráadásul már másodszor. Volt egy Oscar-adás korábban, most meg az Amerika kapitány: Polgárháborúról okoskodtunk egy sort az IGN…..
Beteg voltam majdnem két hétig, ami a blogon is meglátszott (posztot írni se nagyon volt erőm a takonytól), illetve a legfrissebb podcastadásunkban elhangzó távoli köhögésekre is ez a magyarázat. De nem akartam elhalasztani a felvételt, már csak a téma miatt sem.....
Kádas Péter 2016.02.29 02:39:11
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
Kádas Péter 2016.02.27 20:54:39
Boldog új évet még mindig, 2015 izéit folytatva fogadjátok szeretettel podcastünk különkiadását. Pár napot csúsztam a vágásával (ez látszik is a felkonfon, szilveszterkor terveztük kitenni), de igázából ez a kontent nem romlik meg: elcseszések és kimaradt jelenetek…..
Kádas Péter 2016.02.04 02:45:07
@Flankerr: elbirnám viselni:)