Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaphodbeebthe1st

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
Az új generációs Xiaomi telefon Global verzióját kaptuk meg Karácsonyra...
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Botka bedobta a törülközőt - köszönjük neki. Amúgy sajnáljuk, de így volt helyes és korrekt.  Mi régóta egyetlen szemszögből figyeljük a politikát: az ország szempontjából kulcsfontosságú, hogy Orbánék ne folytathassák az agymosásos országrombolást 2018 után. Az MSZP-ről régóta azt gondoljuk, hogy…..
zaphodbeebthe1st 2017.10.02 14:38:04
@nick papagiorgo: Hosszabb távon egy párt támogatásával így lehet karakteresnek lenni, fazont szabni. Jelenleg az MSZP egy aránylag értelmes alakokból álló csürhe. Rendet kéne tenni, de nem hagyták. Ennyike.
zaphodbeebthe1st 2017.10.02 14:41:59
@Punxsutawney Mormota: egyetértek.
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
Azzal kezdünk, hogy Luna, akivel az első évadban akkor találkoztunk legutóbb, amikor bóti csöcsöket akart magának (megkapta, VV Soma kifizette), egyfajta Sznezsanapótlékként héderezik Pumpednénél és kibeszélnek. Pasikat. Luna ugye Soma csaja, mármint abban az értelemben, amiben Pumpedné Pumpedé,…..
zaphodbeebthe1st 2017.08.24 14:22:51
AZ MGM úgy döntött, ideje feltámasztani a Stargate azaz Csillagkapu-franchise-t, és egy Stargate Origins című sorozattal jelentkezik hamarosan. A tízrészes évad Catherine Langfordről, a Csillagkaput megtaláló régész lányáról szól majd, az írói Mark Ilvedson és Justin Michael Terry lesznek, a…..
Nem elég, hogy ötszörös áron rendezi Magyarország a pénteken kezdődő vizes vb-t, de komoly biztonsági lyukra és törvénytelenségekre bukkant az Index a vizes vb-vel kapcsolatban...
Csúfos kudarc lett volna, ha Budapest versenyben marad: lehet, hogy egyetlen szavazatot se kapott volna...
zaphodbeebthe1st 2017.02.25 13:11:23
Esélyek, latolgassa mindenki maga a saját értelmi képességei alapján.
De!
1. a világ legkorruptabb szervezete a NOB (illetve a vezetői) második az UEFA/FIFA.
2. Az egyes városok/országok vállalnak infrastruktúrális fejlesztéseket amiket az üzleti körök értelemszerűen valamilyen mértékben támogatnak. Ennek mértéke a várható haszon mértéketől függ, de nem a működtetés a lényeg mert az tuti veszteséges lesz, hanem az építés haszna a lényeg. Ennek érdekében a negyvenvalahány szavazó NOB tagot különféle módon és mennyiségben korrumpálni kell. Ez megoszlik az üzleti körök és a kormányzatok között, kinek milyen mértékben állnak rendelkezésére rábeszélő eszközök (pénz, diplomácia, zsarolás-fenyegetés potenciál, esetleg régi barátságok - bár ez utóbbi az első miatt megy a levesbe). A korrució sikerességtől függően alakul a rendezés joga.
3. Nálunk az építésben részt vevő üzleti körök és az állam ugyanaz a családi szövetkezet, itten kellene jó mélyen a fekete kasszába nyúlni a szavazatok megszerzéséhez. Hülyék lennének ebből adni pl. afrikai senkiknek. A diplomáciai út se járható ilyen smitt-szíjjártó alakokkal, zsarolási potenciálunk sincs, mert nem régóta putyinozunk.
4. Nálunk mindent teljesen az adózók fizetnének már az első körben. Hogy nézne ki egy kiperelt fizetési lista amin ilyen tételek szerepelnének: afrikai banánköztársaság NOB elnöke: x.jóska.béla 2.000.000EUR, utaztatás,kaja,pia: 100.000EUR, luxusprostik 10.000EUR, stb. és ilyenekből sok A4-es oldal teleírva...

Béláim, szép napot!
Kedves Olvasóink, áll a bál Horvátországban! Most éppen nem az a baj, hogy hogyan buktassák meg a pár hónapja megválasztott kormányt, most az újonnan megválasztott amerikai elnök, Donald Trump személye jelenti a problémát. Ha nem is mindent teljesen pontosan, de próbáljuk hitelesen visszaadni ezt a…..
Másfél éve írtuk, hogy készül az első egészestés, animációs Rejtő-adaptáció, a Piszkos Fred közbelép. Varsányi Ferenc filmjéből most már látható egy részlet, vagy inkább hangulatvideó, mely alapján elég ígéretesnek tűnik a kortárs feldolgozás. Az alkotók még 2014-ben adták be a Filmalaphoz a…..
A Válótársak után folytatódik az, amit az RTL már korábban megszellőztetett, és a nemzetközi trendekhez igazodva belehúznak a fikciós műfajba. Új sorozatuk viszont a Válótársakhoz hasonlóan (és a legsikeresebb hazai sorozatgyártó HBO elveit követve) egy remake, ezúttal egy szlovák vígjátéksorozat…..
Szabadrúgás Zeró 2016.09.07 07:22:53
Már megint nulláról indulhatunk. Dupla nulláról a világbajnoki selejtező Oroszországba vezető útján. Vigasztalhatjuk magunkat, ahogy a kommentártorok mondogatni kezdték: itt a Feröer-szigeteken más csapat is meg fog izzadni. Hát ahhoz, hogy ekkora szélben, ilyen hidegben, műfüvön csúszkálva…..
Küzdöttünk, mint disznó azon a bizonyos csúszós jégen, hogy végigszenvedjük ezt a konzervatívnak nevezett, szépségversenybe burkolt bacchanáliát, amivel a közszolgálatinak csúfolt propagandagépezet elkényeztetett egy hűvös, ősziesbe fordult vasárnap estén. A szépség relatív fogalom, meglehetősen…..
– Szeretnénk, ha készítenétek nekünk egy adatbázist. – Rendben, miről, és mi kerüljön bele? – Azt még nem tudjuk. Mennyi helyet foglalna? A fenti beszélgetés nem valamelyik tévésorozatban hangzott el, hanem egy régi munkahelyemen kétezerkevésben, egy informatikus és egy értékesítéssel foglalkozó…..
zaphodbeebthe1st 2016.06.30 23:00:58
Amikor a Kétfarkú Kutya Párt kitalálta, hogy ingyensört ígér a szavazóinak, még nem sejthettük, hogy lesznek majd, akik komolyan veszik a zseniális demagógia-paródiát. A magukat „újbaloldalinak” becéző kommunisták legújabb kattanása, hogy az állam osztogasson mindenkinek munkamentes alapfizetést,…..
Az egyik szemem sír… és a másik is. Nem elég, hogy Fidesz-kormány téves gazdaságpolitikai elképzeléseket hajszolva égeti el a magyar adófizetők pénzét, de közben a gyenge lábakon álló magyarországi üzleti szellemet is sikerül felszámolni. Nehéz feldolgozni, hogy egy nemzetközi versenyben, tiszta…..
zaphodbeebthe1st 2016.05.14 12:35:50
@Kampfer: namármost kérem ami állami rendelés az kérem min. 20-40%-ban ugyebár ellopatik. Ha a magyar gyártás esetleg abban merülne ki, hogy lenyúljuk a zsét oszt majd ugyanúgy külföldi vagy csak töredékében magyar produkcióban áll elő, az nem deal.
Két férfi marad az előző rész után Kloéval az éjszakában, a holdfényben csak az olasz dj szeméremdomb-piercingje csillog, a hangulat tényleg olyan, mintha egy szakközépiskola szalagavató utáni bulijába kivezényelték volna a KDNP asszonytagozatát felügyelni: mindenkinek a dugáson jár az esze, de…..
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
zaphodbeebthe1st 2016.04.10 13:22:31
@eßemfaßom meg áll: Na ja. Állítólag Sas-nak 20-30 éve volt egy vicce. Én nem tudok róla és a környezetemben senki se.
Indul a hülyezene, jön Anikó, és már nyakig is vagyunk a műparasztok mindennapjaiban. Bájos műsorvezetőnk rájött, hogy, ha eléggé keresztbe kuszálja a lábait, akkor az isten meg nem mondja, hogy most görbe, vagy nem, de mivel az én lábaimat meg ki se lehet olvasni, ezért ígérem, leszállok a témáról...
zaphodbeebthe1st 2016.03.31 13:40:50
@csincsilla72: Ilyen barmok csinálják az összes műsort a kertévékben. Még a jó licenckonstrukciókat is sikeresen szét tudják b4szni. Életképtelen plázahuszárokat és műcicákat küldenek olyan környezetbe ahol életben kell tudni maradni (még ha nem is annyira komolyan). Egy csivava könnyebben marad életben a sivatag közepén mint ezek közül néhányan egy európai farmon (farmdíszletben). Egy VV-ben a gyökerek, görények, antiszociálisak és pszchopaták elvannak mert etetik őket, nem érvényesül a társadalmi tajgetosz. Egyébként ez csak azoknak tetszik akik maguk is ilyenek és nem tapasztalják a másik (inkább valódi) életet. Sajnos ezek a médiakóklerek nem tudnak elszakadni a nullingerségtől mert ez veszi őket körbe nap mint nap.
Idegesítő, megdöbbentő és ezek után szánalmas azt nézni ahogy egyesek beszélnek egymással, a nőkkel. Vissza fogom nézni pl. ezt a részt (mea culpa) és megszámolom a kisípolásokat. Anno ilyenek után vasvella állt volna ki a melléből és mindenki azt mondaná rá, hogy emmá köllött.
A Kökény-Szalai Vivien-éra újabb áldozata az az Amin-Váczi Virág, aki korábbi értesüléseinkkel ellentétben közös megegyezéssel távozott a TV2-ből. Tapasztalt tévésről van szó, az Aktív főszerkesztője volt, a Babavilágot ő indította el 2006-ban, végigjárta a tévés szamárlétrát a…..
Na persze az egész ország hülyének van nézve ha a földvásárlásról van szó. Orbán Viktor egyenesen ki is kéri magának a feltételezést, hogy ő neki aztán lenne is egy talpalatnyi földje azon kívül ami a vagyonnyilatkozatában szerepel. Nagyon korlátolt agyú, genetikai zsákutcába forduló ésszel…..
zaphodbeebthe1st 2016.03.30 14:40:20