Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Védőeszköz Centrum

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értekezés Facebook oldalunkról Öntsünk tiszta vizet a pohárba, segítségül hívva a Nemzetgazdasági Minisztérium ebben a témában kiadott tájékoztató anyagát. Napjainkban mind munkáltató, mind munkavállaló számára fontos időpont június 30, ugyanis egy tévhit szerint ekkor mindenki, akinek nem az új…..
Az elmúlt 5 évben a szabályváltozások miatt, az emelőgépek kezelésével kapcsolatosan számos álláspont, találgatás, eszmefuttatás látott napvilágot. Pl: Hatósági tájékoztató az építőgépkezelői jogosítványok érvényességéről Jogosítványok érvényességére…..
A tegnapelőtt megkezdett védőruházat jelölések után essen most pár szó a védőkesztyűkről és a védőcipőkről is.   A védőcipők és munkacipők az EN 20345-ös és 20347-es szabványok alapján különféle kategóriákba sorolhatóak. A hétköznapokban általában kétféle…..
A megfelelő védőeszköz kiválasztásakor könnyű elveszni a jelölések tengerében. Ehhez adunk kétrészes bejegyzésünkben egy kis segítséget. A mai nap a védőruházati jelölésekről lesz szó, holnap a kesztyűkről és a lábbelikről. A főbb piktogramok és…..
Az embereket a munkahely tekintetében éri a legtöbb stressz és egészségügyi-gazdasági nehézségeket hoz magával. Ha a beosztottak elvesztik motivációjukat a munkával kapcsolatosan, ha az előttük tornyosuló akadályokat eleve leküzdhetetlennek érzékelik, ha képtelenek együtt…..
Azon olvasóink figyelmébe ajánljuk következő bejegyzésünket, akik munkavállalási, vállalkozási jelleggel az osztrák építőipar területén terveznek elhelyezkedni.   Ausztriában a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a honlapján időközönként…..
Védőeszköz Centrum Zabszem teszt 2015.01.15 12:17:54
Zabszem teszt - avagy ki mit ellenőriz 2015-ben   A munkavédelmi hatóság minden évben közzéteszi az aktuális ellenőrzési tervét, mégis sok munkabiztonsági szakember, cégvezető kérdezi, hogy „miért most? miért én? mit is keresnek?” Rádöbbenni arra, hogy valami hiányos,…..
NAPO Napo nem más, mint az európai munkavédelmi szervezet rajzfilmsorozatának főhőse. A különféle ipari területeken, vicces formában próbálja a nézőnek bemutatni a helytelen munkavégzési típusokat, az egészségkárosító feltételeket és természetesen ezek kivédési módjait…..
Az emelőgép szakértőkről és jogosultságaikról Az emelőgépek időszakos vizsgálatait meghatározott feltételek teljesülése esetén, többek között az emelőgép szakértők végezhetik. Ezen a szakértői területen az elmúlt évtizedekben két párhuzamos jogosultság alakult ki a szabályozói környezetben. Az…..