Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mcdeere

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedvenc tévés műfajom az, amiben egy adott tévé egyik műsorába behívják/berendelik az adott tévé egy másik műsorának szereplőjét, mert vett egy kecskét/lefotózta valaki/reggel felkelt felöltözött, szóval amikor nem történik vele semmi, de semmi olyan, ami bárkit érdekelne a kedves családján,…..
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
mcdeere 2016.08.08 16:30:01
@szociál: szente vajk spec tényleg hozzádob. vili viszont az M4 arca, szóval ő aligha mozdul.
buzsáky ákosra tippelek.
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
mcdeere 2015.11.16 17:56:29
@Laetus: micsoda cnn-esen gyönyörködtető pillanat volt sebők vili hebegése is, tényleg. hogy azt el ne feledjem, amikor hajdú bét a meccs elején nem lehetett hallani a szurkolóktól, mert annyira profi volt a cnn-es minőségban dolgozó hangmérnök, lol
Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter főszereplésével jön a Válótársak, a holland Divorce című sorozat RTL-es verziója november közepén valamikor. A sorozat három, a párjától más és más okból távozó, majd összeköltöző…..
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
mcdeere 2015.05.22 10:37:21
@furmintszaraz: de akkor miértnem ezzel érvelt, ha másnak nem, legalább Bencének?
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
mcdeere 2015.03.27 09:08:20
@XocoLatte: mondjuk Béjvacs is nagyon verte a falat valamiért, nem tűnt fel eddig, hogy ennyire jóban lenne Apolkával. szval egy 5-10%-ot más forgatókönyvnek is adok.
mcdeere 2015.03.27 09:12:14
Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra…..