Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotartsinimda

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes bejelentést tett a Google, miszerint a kétfaktoros azonosításhoz a mostani Google Smart Lock iOS frissítés után egy már iPhone telefon is választható lett hitelesítő eszközként...
Vérben úszó arcú Döbrösi Laurával, börtönben leszúrt elítélttel, vadászpuskával lövöldöző Thuróczy Szabolccsal, Ferrarival száguldozó Olasz Renátóval jött ki az Aranyélet harmadik, befejező évadának első rendes előzetese, amelyből ugyan még mindig nem derül ki semmi konkrét a történetből, de az…..
rotartsinimda 2018.08.22 17:00:11
@Wod Meselo: valójában nézhető bárhol (én már néztem Lengyelországban meg Wales-ben is), csak annyi a trükk, hogy át kell tenni magyar nyelvűre (akár a linkben kicserélni hu-ra amit kell). Sőt ezzel hirdetik is magukat, hogy egész EUban használható
Lelkesítő Karácsonyi stressz 2. 2017.12.15 21:17:18
"A házasság nevű szövetség tagjai: egy férfi, aki nem tud csukott ablaknál aludni, és egy nő, aki kizárólag csukott ablaknál tud." Georg Bernard Shaw Némi alkalmazott pszichológia, diplomácia és kreativitás szükséges ahhoz, hogy az ember elérje a célját, de megéri: Nálunk a legfőbb mumus a…..
skip diet - eat healthy 7. nap 2017.10.14 05:42:12
Oké. Úgy tűnik ez abszolút tartható. Táplálkozási napló vezetve. Minden egyes étkezés akkurátusan feltöltve, az otthon főzött ételek is. Szénhidrát érték max 60g-ban meghatározva, de 40-45 felett még egyik nap sem jártam. Valahogy a kalória sem ment 1400 fölé. Azt hittem hasra tett kézzel szűkölni…..
skip diet - eat healthy 0. nap 2017.10.07 15:36:09
Fogadkozás... Az elhatározás. Mostantól egészséges életmód. A cigi 3 hete letéve. Napi 1 doboz. Nincs olyan kaja amihez ne ettem volna kenyeret, hogy meglegyen a jóllakottság, az elteltség érzése. És átléptem a 140kg-t. Innen indulunk. 141.2 kg Ez lesz az út: Low Carb diéta. Hiszem és vállalom,…..
Az elmúlt hetek víruspánikja következtében több gépre kellett ránézni, mert az aggódó gazdik is olvasták a híreket. Mind mázlista volt, mert nem kapva be a WannaCry vírust, de átnéztem pár gépet. A tapasztalatok: Az utolsó Windows frissítés kb. 6-12 hónappal ezelőtt történt. A gépeken nem…..
A nagyszerű animációs sorozat tavaly ott szakadt félbe, hogy megláttuk Archer élettelen testét egy úszómedencében, és nagyon úgy tűnik, az egész 8. évad az élet-halál között lebegő Archer agyában játszódik majd. A trailer alapján ugyanis a 40-es évek klasszikus Hollywoodja elevenedik meg,…..
Több megkeresés érkezett az elmúlt időszakban a CSOK támogatás mellett nyújtandó kedvezményes hitelkonstrukcióval kapcsolatban. Nézzünk meg egy érdekes kérdést ezzel kapcsolatban. A kérdés megválaszolásában az FHB Bank szakértői csapata nyújtott segítséget! Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Az…..
Mikor máskor lett volna technikai problémája szegény AXN-nek, mint tegnap este, amikor a Csillagok háborúját adták a tévében (a saga első három részével nagyon izmos, 10 százalék környéki közönségarányt produkáltak)? A csatorna Facebook oldalának tanúsága szerint a Digi, a…..
rotartsinimda 2015.10.11 16:33:39
@Thomas Dantes: Amúgy kis hazánkban letölteni nem illegális. Megosztani igen.