Regisztráció Blogot indítok
Adatok
100% Flat Earth

113 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: Egy zsarnoki hatalom akkor folyamodik az emberek megfélemlítéséhez, amikor joggal retteg az igazságtalansággal sújtott emberektől!!!   Az Alice csodaországban szürrealizmusa kismiska a mai Magyarországhoz képest. Nos, tőlük esett térdre és csokizott bele trottyos öltöny nadrágjába a…..
ORB(D)ROGÁN és a NER"SS" ALAKULAT ROTHSCHILD RABSZOLGÁI!!!       Nem csak ezt a pénzt, hanem jóval többet is ezek a rohadék tolvajok ellopták, a hiányt kölcsönként vették fel, amit a népnek kell egyre növekvő kamatok mellett visszafizetnie. Mi meg nem csak rosszabb körülmények között élünk,…..
JOHN WICK 4. - A BÍRÁK BÜNTETHETÉSÉGE NEMZETI ÖNVÉDELMÜNK LÉTELEME!!! NYILVÁNVALÓ, HOGY 5 ÉVE a TITKOS SZOLGÁLATOK TOPIS ÜGYNÖKEI ROBBANTOTTÁK FEL a RENDŐRÖKET!!!...- és a MAGYARORSZÁGI KOLLABORÁNSOKBÓL ÁLLÓ VÉRBÍRÁK MÁR MEGINT 1 ÁRTATLAN MAGYART HURCOLNAK és NYOMORÍTANAK MEG ELRETTENTÉS OKÁN!!!…..
Jacques Guillemain: Zelenszkij számára vége a bulinak. Világossá vált, hogy Kijev szájhősködését leszámítva és a médiában elterjedt badarságokon túl nincs már értelmes ember, aki bízna egy ukrán offenzíva sikerében. Mit is érne kétszáz kőkorszaki harckocsi az orosz BMPT Terminatorokkal szemben?…..
ESZMÉLETLEN SZÍVÉRZÉKKEL és LELKESÍTÉSSEL KOVÁCSOLTUK EGYBE a NEMZET MAGYAR ÉRZELMŰ EMBERÓRIÁSAIT ORSZÁGSZERTE!!!!     HA MÁR a XVIII.-ik kerületi ex MSZP-s NÁRCISZTIKUS BÁJGÚNÁR (SZANISZLÓ SÁNDOR), aki MOSTANSÁG a HAZAÁRULÓ D.obrev K.lára PÁRTJÁT SZÍNESÍTI is (AKARVA…AKARATLAN?!) a MI HAZÁNK…..
 Fejlemény a körmendi vérgyilkosság ügyében: Tánczos ügyvédjénél jelentkezhetett egy állítólagos elkövető!!!     Zsófia holttestét 25 évvel ezelőtt, 1998. áprilisban egy körmendi társasházban találták meg. Elvágták a nyakát. Néhány nappal később az akkor 19 éves Tánczos Gábor tanúként…..
Több, mint fél évszázada, hogy a magyar fajvédô újságírás egyik legutolsó óriásának kezéből végleg kiesett a toll. Marschalkó Lajos, aki Istóczy Gyôzô és Bosnyák Zoltán után a magyarság harmadik nagy Kasszandrájaként figyelmeztette szüntelenül fajtáját egy gátlástalan idegen kisebbség világ- és…..
ÁLLAMCSŐDRE SPEKULÁL a BANKÁRCSICSKA FORINTRONTÓ és ORSZÁGVESZEJTŐ a MOST MÉG ún. ORBÁN VIKTOR!!! Nyomor: éhezés és fagyoskodás között választhatnak télen a hiszékeny és birkatermészetű magyarok!!! Orbánék megszorításai és végítéletei nem csak azért botrányosak, mert a választás előtt végig azt…..
GYOMORFORGATÓ, HOGY 2/3-nyi SZAVAZÓ ELHISZI az ORBÁN-REZSIM KÓSER-CIONISTA PROPAGANDÁJÁNAK, HOGY JÓL ÉLÜNK MÉG a NER LIBERÁL MOCSKAIHOZ VISZONYÍTVA is...- EURÓPA FERTŐVÉ TETT KIBUCÁBAN!!! A FITCH is NEGATÍVRA MÓDOSÍTOTTA az ÁLLAMADÓS-OSZTÁLYZAT KILÁTÁSÁT, ANNAK ELLENÉRE, hogy a CIONISTA ORBÁN a…..
Tulipán Géza a UCC-s szabadságharcos és igehirdető emlékére...     GÉZA = AZ ÉGi FELTÁMADÁS = FEL TÁMADÁS!!! Tulipán Géza a UCC-s szabadságharcos és igehirdető megöletett zsici-Hitler közbenjárásával!!!...-, ha valakinek nem rémlene a Mészáros csatornák hírnyelőitől!!! Extrém…..
ORBÁN és az INTERNACIONALISTA ZSIDÓ MAFFIA ÉPPENSÉGGEL KIPÖRGETNI IGYEKSZIK ALÓLUNK MÁRIA ORSZÁGÁT!!! Ugye dereng már, hogy az (t)erjed a éterben, hogy januártól megszűnik a nem hiteles tulajdoni lap és valami birtoklevél lesz helyette!? Persze ez égbekiáltó blődségnek tűnhet, mert elvileg…..
A ZSIDÓ-MAFFIA KÖNYÖRTELEN SZORÍTÁSÁBAN az ún. "MAGYAR GAZDASÁG"!!! Mutatjuk a lengyel Lidl árait – köszönőviszonyban sincsenek a magyarországival!!! A lengyelországi Zakopanéban található Lidlben minden második vásárló magyar volt, nem véletlenül: sajtok, margarinok 400-500 forintos áron,…..
A "VilágBéke" érdekében az első és legfontosabb teendő az életellenes jogszabályok semmissé nyilvánítása. Életellenes az a jogszabály, amely félelmet keltő, pánikot okozó és a posztmortális mánia esetét (öngyilkosságot) generáló. Határidő: 2022. november 30. 2. Az Alaptörvény közjogi…..
ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!! ÍME, O1G VALÓDI KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!! ORBÁN CION-GLOBALISTA BÁBKORMÁNYA ISRAHELL-i UKÁZRA KILAKOLTATJA és KIFOSZTJA a MAGYAROKAT!!!...- hogy új ISRAHELL TELEPESEI TOTÁLISAN MEGSZÁLLJÁK MÁRIA ORSZÁGÁT!!! A T/1621 törvényjavaslatot, mely szerint változik a végrehajtói jövedelem…..
  ZSICI-HITLER NYUNYÓKÁHOZ KÜLDI az ÁLTALUK MEGMÉRGEZETT ÁLDOZATOK HOZZÁTARTOZÓIT!!!   Új „feladatot” kapott a felcsúti felbujtó és főkolompos Nyunyókája (Müller Cecília!!!), aki parancsra „önfeledt” oltakozásra buzdította a nemzetközi zsidó-maffia mérgeivel az egészséges embereket!!! Az ún.…..
Egy finn lap Eero Heinäluoma EP-képviselőre hivatkozva azt írta, hogy a CIONISTA ORBÁN-KORMÁNY október 24-én ratifikálja a finn és a svéd NATO-csatlakozást!!!...- teljesen körbe véve és totális CIONISTA NATO fenyegetettséget okozva ezzel OROSZORSZÁGNAK!!!...ami automatikusan azt is jelenti, hogy…..
Máig számtalan rejtély övezi Sarolt fejedelemasszonyt!!! Az Árpád-ház 9–10. századi tagjainak életrajzáról alig tudható valami, s ez a család nőtagjaira még inkább jellemző. Az első, akiről néhány mondatnál több elmondható, az Sarolt, Szent István király édesanyja. Olyannyira „létező”…..
A JÓ ISTEN NYUGOSZTALJA KORUNK LEGŐSZINTÉBB ARANYASSZONYÁT a MAGYAROK LÉLEKKIRÁLYNŐJÉT!!!   ...és ÁLLJON ITT RÖGVEST KORSZAKVÁLTÓ VILÁGHÍRŰ BESZÉDE, AMITŐL az ISTENTELENEKBEN és SEHONNAI BITANGOKBAN MÉG MA is MEGÁLL az ÜTŐ!!!   WITTNER MÁRIA halálra ítélt forradalmár és szabadságharcos…..
1. A világ a pusztulás felé halad. Az emberek elhagyták a helyes ösvényt, hogy az erőszak sivatagában végződő utakra merészkedjenek. Ha nem térnek vissza azonnal az alázat, a jótékonyság és a szeretet forrásának italára, akkor katasztrófa lesz. 2. Szörnyű dolgok következnek. Már nem tudok…..
ZSIDÓ PARANCS MAGYARORSZÁG TÖNKRETÉTELE!!!...- HOGY KITEHESSÉK "új" ISRAHELL ORSZÁG-TÁBLÁJÁT!!! ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!! ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!! A rezsicsökkentés a kormány…..
...- és a MAGYAR HOLOKAUSZT (EBRD DIKTÁTUM!!!) MIATT PUSZTUL a NÉP!!! ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!! ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!! CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK…..
Gyurcsány igazságbeszédétől Orbán kóser falujáig: ÖZÖNLENEK az ukrajnai ZSIDÓK!!!...- a balatonőszödi kormányüdülőbe is!!! Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége. Köves Slomó: Orbánt átlagon felül…..
Orbán kényszeres zsidó kereszténykedése az indiánok földjén egyszerre volt gyomorforgató és röhejes!!!...- az meg, hogy az egész pöffeszkedős okostojásosdi csupán felolvasva ment...- a jól értesültek szerint a kisebbségi komplexusban szenvedő őszintétlen ember cigány útját igazolja!!! Hogy…..
ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!! ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!!   CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK ZÖLDFÜLŰ ELSŐÁLDOZÓK VOLTAK!!! MI VAN az ÖTÖDANNYIÉRT KAPOTT GÁZZAL,…..
 ZSIDÓK KEZÉRE JUTTATTA MÁRIA ORSZÁGÁT!!! ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK a BANKÁR-CSICSKA FORINTRONTÓ és ORSZÁGVESZEJTŐ!!! ORBÁN AKKOR IS HAZUDIK, HA NEM MOZOG a SZÁJA!!! Magyarországon „csak” ebben az évben 21%-ot veszített a forint az €-hoz képest, a $-ral szemben is már 20% feletti a veszteség. Ahol a…..