Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bianconero78

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus továbbra is tervez Lazar Samardžić szerződtetésével, azonban csak júniusban, s ezért lehet előnyben jelenleg a Napoli a középpályás kapcsán, ugyanakkor a vezetőség győzködi a játékost, hogy ne írjon alá a déliekhez, és egyelőre sikerült lassítani az…..
A Juventus pénzügyi szempontból nehéz időszakát éli, s ezért az erősítések kapcsán sokszor felmerülnek tapasztalt, átigazolási díjat nem igénylő futballisták. Ezen játékosok közé tartozik például Toni Kroos is, akiről a Rai újságírója beszélt a minap: „Néhány megbízható barátom azt mondta, hogy volt…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a klub vezetőségének döntését követően Massimiliano Allegri és Federico Cherubini is felajánlották lemondásukat, azonban ezt a Juventus visszautasította. A La Gazzetta dello Sport beszámol arról, hogy mindkét szakembert meglepetésként érte, hogy hétfőn Andrea…..
A Juventus mélyrepülése tovább folytatódik, a Maccabi Haifa elleni idegenbeli győzelemmel a csapat lényegében elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban a vezetőség egyelőre kitart Massimimiliano Allegri mellett, s inkább edzőtáborba rendelte a keretet, ettől várva a pozitív fordulatot. A…..
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
bianconero78 2022.09.03 15:39:54
@Rikoo: Sandro már tavaly is szerencsétlen volt,de idén eddig sajnos Cuadrado is az.Kostic se nagy eresztés eddig, remélem belelendül,mert a szélek szarok.
Az AS Roma elleni hazai mérkőzésen hiába játszott nagy fölényben, s hiába szerzett korai vezetést a Juventust, Massimiliano Allegri csapatának ezúttal is mindössze egyetlen ponttal kell beérnie. "A szezon hosszú, de azt kockáztattuk, hogy a vége felé még egyet kapunk egy másik szögletből. A Juve…..
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
A Juventus az olasz bajnokság legutóbbi két kiírását egyaránt a tabella negyedik helyén zárta, így a nyáron komoly átalakítások vették kezdetét a keretben, s a klub ambiciózusabb tervekkel vág neki a 2022-2023-as szezonnak. A bajnokság nyitó fordulójában a zebramezesek a Torinóba látogató Sassuolo…..
bianconero78 2022.08.15 19:21:25
@Rocky80: T-home előfizető vagyok évek óta.Csak múlt hétvégén piásan ráestem a tv-re és összetört...
bianconero78 2022.08.15 19:38:03
@Rocky80: Eddig nem foglalkoztam vele,de regisztráltam a Telekom TV-GO-ra,és nagyon szuper minőség.Köszönöm a tippet
bianconero78 2022.08.15 19:48:36
@Thuglife!: Köszönöm,közben megoldottam,és lesz Nb1 is...
Romeo Agresti szerint Gleison Bremer helyzete mindenképpen figyelmet érdemel, mert bár az Inter közelebb jár a játékos megszerzéséhez, a Juventust nem szabad leírni. Pau Torresnek nem lenne ellenére a Villarreal elhagyása ezen a nyáron, s a célpont a Premier League lehet. A Corriere dello Sport…..
A Juventus a tegnap este nem súlyos, ám igencsak fájó vereségbe szaladt hazai pályán a feljutó Empoli ellen,  Leonardo Mancuso találata három pontot ért, a Juventusnak pedig a második félidőben kapura tartó lövése sem volt. „A srácok erősen kezdtek, aztán az első hibából gólt kapott a csapat, majd…..
A Serie A nyitó fordulójában a Juventus a két év kihagyás után Torinóba visszatérő Massimiliano Allegrivel a kispadon, az Udinese otthonába látogatva kezdi meg az új szezont.  A torinói zebramezesek keretébe bekerült a kölcsönből visszatérő Daniele Rugani, Mattia De Sciglio és Luca Pellegrini, a…..
bianconero78 2021.08.22 20:51:00
@m.martin91: Köszi.A barom.Inkább maradt voona Buffon egy évet még,és jövőre kapust nézni.
bianconero78 2021.08.22 20:58:47
Egyes hírek szerint Cristiano Ronaldo 2022-ben lejáró szerződését a Juventus meghosszabbíthatja, köszönhetően a kiváló teljesítményének és a továbbra is nagyszerű eladhatóságának. A csatár kapcsán párszor már felmerült úgy az esetleges távozás lehetősége, mint a szerződéshosszabbítás ügye, a…..
bianconero78 2021.01.16 11:18:08
@venember83: Szégyen, nem szégyen, de mai napig nem tudom mi ez a "goatozás", meg kecskézés...
bianconero78 2021.01.16 11:53:54
@JeetTrader: Ja,aha..:) Köszi a felvilágosítást :)
A Juventus még továbbra is adós a jó játékkal a bajnokságban, azonban, ha küzdelmesen is, győzelemmel zárta a torinói városi rangadót és a Genoa otthonába tett látogatást is. Most ennél lényegesen nehezebb feladat vár a címvédőre, hiszen az élcsapattá előlépő Atalanta látogat Torinóba. Andrea Pirlo…..
bianconero78 2020.12.16 18:16:33
bianconero78 2020.12.16 18:56:41
@Apuleius: Köszönöm:)
A Sky Sport munkatársa, Gianluca Di Marzio szerint az este lényegében célegyenesbe értek a tárgyalások Federico Chiesa ügyében, a Fiorentina fiatalja egy lépésre van a Juventustól. A Juventus Douglas Costa (ideiglenes) elpasszolásával a Bayern Münchenhez megteremtette a helyet a 22 éves olasz…..
bianconero78 2020.10.05 07:16:05
@Metalwarrior88: A Bayernhez megy kölcsönbe.
A Juventus a Lazio elleni Olasz Szuperkupa-vereséggel zárta az óévet, a rendkívül szoros bajnoki verseny miatt azonban nem engedheti meg magának, hogy ne gyűjtse be mind a három pontot az új esztendő első mérkőzésén, amely során a szezonban remek formát mutató Cagliari látogat a címvédő…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
Múlt héten a Juventus nem kényeztette el szurkolóit, hiszen előbb az Atalanta otthonában elszenvedett megalázó, 3:0-ás vereséggel búcsúzott az Olasz Kupától, majd 3:1-es vezetését elszórakozva játszott döntetlent a Parma elleni bajnoki mérkőzésen. A címvédő most a Sassuolo otthonába látogat, s…..
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
bianconero78 2017.09.01 09:45:59
@Apuleius: Ezeket én sem értem.Kean-nel is pont az a probléma,hogy nincs még 18,nem köthetünk vele profi szerződést,akkor 15-16 éves kölykökért hogyan,mire kérnek el 20-30 milliókat..?
A Torino FC elleni Olasz Kupa-továbbjutást követően, s a szusszanásnyi téli pihenő előtt a Juventus a Cagliari otthonába látogat, hogy onnan három bajnoki ponttal térjen haza, s így tartsa a lépést az éllovas Napoli együttesével. A hiányzók listája eddig sem volt rövid, hiszen Gigi Buffon, Juan…..
A Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjével, a városi rivális Torino FC elleni rangadóval kezdi az új esztendőt. A párosítás egyetlen mérkőzésen dől el, s a továbbjutó a legjobb négy között a tegnap a Napoli testén túllépő Atalanta együttesével találkozik majd. A másik ágon az AC Milan és a Lazio csap…..
bianconero78 2018.01.03 22:16:00
@Ámok: Khedira szabálytalanul szerelt(tényleg),az akcióból gól lett,és még videózás után is megadta a bíró.
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta a Hellas Verona elleni meccset megelőzően arról beszélt, hogy Marko Pjacának folyamatos játéklehetőségre van szüksége, illetve hogy a klub mindent megtesz, hogy Paulo Dybalának segítsen. „Marko Pjaca aggasztó és hosszas térdsérülésből tér vissza a pályára. Ezért…..
bianconero78 2017.12.31 12:49:24
bianconero78 2017.12.31 13:14:32
@delpi0823: Köszi.Bár nyilván nem ezért volt mostanában árnyéka önmagának,mert a Nike meg az Adidas közötti szerződés megbéklyózta...
Radja Nainggolan ismét úgy távozott Torinóból, hogy csapata nem tudott pontot szerezni, köszönhetően egykori csapattársa, Medhi Benatia korai és egyetlen góljának. A középpályás azt is elismerte, csapata nem tudta kihasználni az adódó lehetőségeket, így tulajdonképpen…..
bianconero78 2017.12.24 20:21:26
A tavalyi döntőn elszenvedett vereség okozta csalódottság után a  Juventus újra szerencsét próbál a legrangosabb európai kupasorozatban, s az Olimpiakosz Pireusz otthonában aratott győzelemmel zárta a Bajnokok Ligája csoportkörét, ezzel pedig továbblépett a nyolcaddöntőbe. A szezon első szakasza…..