Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RedEye

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Steven Levitt és Stephen J.Dubner a Freakonomicsban vizsgálták azt, hogy a drogelosztóhálózatokban miért vállalnak irreálisnak tűnő kockázatot a foot-soldierek meglepően csekély javadalmazásért. Közgazdaságtani szempontból ez a McDonalds alkalmazotti struktúrájára emlékeztet. Rendkívül…..
RedEye 2020.12.07 13:14:40
@M. Péter: Pont mint Gyurcsány '56-os szereplése. :-) :-) :-)
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
RedEye 2020.12.07 13:10:18
@enrikokaruszo: Majd az A-L-K-A-L-M-A-T-L-A-N kínai levegőztetőn is erre gondoljon!
A Fidesz-KDNP egy olyan embert fog áprilisban megválasztani ismét köztársasági elnöknek, aki diplomatikusan, de deklarálta: nem támogatja a kormány és a kormánypártok politikájának alapvetéseit...
 Rövid válasz: van. Hosszú válasz a poszt alján. Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy jogilag mennyire szabályos az, hogy a bluechip.hu-ról rendeltem 2 db Acer laptopot, melyet 19 000 Ft-ért árultak (az árat elírták, egy nulla a végéről lemaradt). A laptopokat a megrendelés…..
RedEye 2016.11.03 11:17:38
Kb. négy éve jártam hasonlóképp a MediaM..-tal. Reklámújságban Lenovo G585 19000-ért (gondolom 79 000-et akartak írni).
Barátom kettőt, én egyet rendeltem, MIUTÁN ügyfélszolgálatnál rákérdeztem, a Lenovo kapható-e az újságban foglalt konfig. szerint. Nem volt semmi "készlet erejéig", "raktáron", semm hasonló kifogásra okot adó kitétel.
Szóval visszaigazolták a megrendelést, MAJD felhívott a bolt, hogy nyilvánvaló tévedés történt. Én meg mondtam, hogy ŐK rendelték meg az újságot, ŐK adták meg a paramétereket, sőt ŐK is ellenőrizték (ugye?) a tartalmat, mielőtt többezres példánybban telepakolták a postaládákat - szóval ez egy ajánlat, amit visszaigazoltak, tessék csak nyugodta szállítani. És örüljenek, hogy nem a kisker. mennyiséget (5) rendeltünk/fő!
Első ajánlatuk a 79ezres ár volt, amit nyilvánvalóan kiröhögtem. Aztán volt egy közbenső 40ezres, amire szintén nemet mondtam, azzal a közbevetéssel, hogy tudják-e, mi a Fogyasztóvédelmi Hatóság elefonszáma, mert megadhatom, ha gondolják. Ez pénteken volt, kiegyeztünk a 19ezres árban, hétfői szállítással. Hétfőn hívtak, bocsi, csak kedden jön.Gondoltam, ha már ilyen rendesek, megérdeklődöm, csak felkete színben van-e, mert én olyan lilásban gondolnám inkább. Valamiért lecsapták. :-) DE kedden meg is jött, igaz, feketében. Azóta csak egyszer kellett belemászni, +6 GB memóriát kapott.
Szóval nem kell bedőlni a kereskedőknek, van nekik tisztes hasznuk, főleg a sufni-tuningboltoknak, amelyek sokszor negyed-, és féláfa-alapon, vagy kéz alatt, számla nélkül dolgoznak. Volt egy haver, annak mindig karácsony előtt törték fel a PC-boltját - érdekes, mindig csak a földszinti kacatok tüntek el, a minőségi gépek a galériáról soha - és a biztosító évekig tejelt!
EGYSZER te is járhatsz jól!
„A gyilkosok »kultúráját« provokálni véleményem szerint iszonyatos játék. Az amúgy is jelen levő veszély olyan szintre emelése, ami egyszerre értelmetlen és elviselhetetlen.”Nem kellett három nap sem, hogy a francia szatirikus lap munkatársainak kivégzése után kialakult…..
         Kamenyev:  Na, akkor kezdünk. Másenka, írja azt, hogy: Kamenyev elvtárs megnyitotta a Politbüró ülését. A nép az utcán van, a sajtó tele van Hjelmickij herceg ingatlanügyeivel meg Korozsov államtitkár feleségének hermelinbundájával, mi meg nem tudjuk kommunikálni…..