Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ha-nokri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában – jelentette be szerdán Brüsszelben Jonathan Todd, a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. Mint közölte, a magyar kormányzat az uniós végrehajtó testület által…..
A 7 megyei jelölt közül 5 bemutatkozását, az alábbi linkek alatt találjátok:1. evk.: Takács László2. evk.: Fődi Attila5. evk.: Sivák Béla6. evk.: Ortner Endre7. evk.: Zsoldos PéterTovábbi, megyei jelöltek:3. evk.: Dr. Kiss Endre4. evk.: Németh Vladimir ..
Avagy hogyan történik a cigány tanúk kihallgatásra idézése Magyarországon?2008. szeptember 29-én délelőtt a tarnabodi cigánysoron izgatottan tárgyalták az éjszakai lövöldözés és Molotov-koktélos gyújtogatás híreit. Biztos a Gárda volt!- mondták. Akkor már túl voltunk a…..
ha-nokri 2009.10.02 20:49:32
Egy jogállamban a kommandós nem faszagyerek, aki szétrúghatja az állkapcsodat, ha nem csinálod elég gyorsan a fekvőtámaszokat a mókából alád fektetett alzheimeres nagymamádon, hanem egy rendőr, akinek úgy kell intézkednie, hogy közben jogszerűen jár el, nem önbíráskodik, nem gyalázkodik - ha frusztráltak a), vegyenek egy hokimagazint bevetés előtt és adják körbe a kisbuszban b) ne menjenek rendőrnek, hanem termesszenek uborkát a kiskertjükben. (Pont mint az intelligens hozzászóló, akinek nyilván naponta lopják el a friss petrezselymét a cigánybűnözők, mert ő a megtestesült vidéki Magyarország).

Ilyen az, amikor a teljes amatőrség a kisszerű hatalommámorral egészül ki. Egészen szánalmas, hogy felvették ezt a szart, és közben össze-vissza vagdosták, a kamerás szégyenlősen elfordul, amikor minden ok nélkül veréssel fenyegetnek (és legalább gyanús, hogy megvernek), buziznak egy olyan embert, aki azért van ott, hogy nekik segítsen, felháborító, ahogy négykézláb rángatják a srácot a betonon, amikor nyilvánvaló, hogy együttműködik.

A legröhejesebb mégis az, hogy a híres október 23-i akciók óta minden derék honfi ÁVH-zik és rendőrállamról beszél (részben nyilván jogosan), itt pedig ugyanazok hosszú nyelvcsapásokkal nyalnak, csak azért, mert most cigányokat vertek a szépsisakos birodalmiak. Amúgy molotovkoktélt dobálni a rendőrre nyilván szabad, ha a haza ezt követeli, a cigánygyerek viszont nyalja meg a kommandósbakancsot, mert született bűnöző, nyilván mindegyiknek lőpornyom van a kezén (bocs, hol a fegyver egyébként?), bugylibicska a segélyből meg gyerekpornó kazettákból vett Armani-öltöny zsebében, és ha még nem erőszakolt meg magyar szűzlányt, csak azért lehet, mert répalopás közben fennakadt a zacsija a szögesdróton. A vidéki, cigányok elleni kommandósakciók vannak olyan durvák, mint a szemkilövősdi, csak többségükről nem kerül ki videó, érthető okból. Azt kívánom tiszta szívemből, hogy minden kedves rendőrvédő változzon át egy esős éjszakán kelet-magyarországi cigánygyerekké, és ismerkedjen meg a rögvalósággal. Addig meg klikelgessen bátran napi 16 órás emberfeletti munkája után, a mintaadózó mintaapa/anya/szomszéd jó lelkiismeretével, a putrik tőszomszédságában nyilván arca verejtékével felhúzott takaros magyar házában, amit örjöngő vérfertőző cigányhordák ostromolnak naponta. Klikkeljen és tanítson.

Ha a cigányt megverik, megjavul. Ha leköpik, belátja, hogy nem volt igaza. Ha azt mondják neki, hogy egy utolsó kiírtandó féreg, akkor megköszöni, és savat iszik. Hiszen ti is ezt tennétek fordítva, nem? Csak így tovább, becézd a gumibotot, magyar.
ha-nokri 2009.10.03 11:47:32
@beleszolok:
Kicsit vitatkoznék a rasszizmussal kapcsolatos érveléseddel. Ha valakinek könnybe lábad a szeme a boldogságtól, ha az üzbégekre és az ujgurokra gondol, senki mást,csak a lappokat tartja egy kártékony állatfajnak kollektíven, az éppúgy rasszista (méghozzá annak lappgyűlülő alfaja) a szó tágabban vett értelme szerint, mint aki a lappok mellett még az irokézeket is kardélre hányná, csak még nem is konzekvens. Aki képtelen különbséget tenni egyének között, hanem csak egy masszát lát kollektív tulajdonságokkal, azzal fáradjon el szemorvoshoz, vagy járjon analízisbe. Olcsó példával, anyud is fehér, magyar, szereti a gulyáslevest és a családneve megelőzi a keresztnevét, meg apud is ilyen, még se mindegy, melyik szoptat 9 hónapig, érdemes megkülönböztetni őket. Hogy a kisebbség egységesen rasszista lenne, ezt személyes mélyinterjúidon kívül az egyenesen a Szíriuszról érkezett támadhatatlan statisztikák bizonyítják.
Egyébként röviden a következőket szokás ilyenkor mondani (ezt is mondja minden második érvelő):

én nem vagyok rasszista, és a magyarok se azok>ellenben utálom a cigányokat>ez teljesen rendben van, mert mind egyforma, ők bűnözők és ők az igazi rasszisták.

Vagyis a "cigány" egy egységes valami, mi meg mind egyéniségek vagyunk," igen mi mind azok vagyunk".
Kíváncsi vagyok, hogy hol árulják azt a cigánydetektort, amivel csalhatatlan biztonsággal megállapítható, ki az egész-, fél- és negyedcigány, mint ahogy nyilván a horvát nemzetiség, a Munkácsyhoz való vonzódás és a jelnyelvek középfokú ismerete is az első pillantásra megállapítható az utcasarokról.

Másik téma:
rendőri brutalitás kontra kommandó:
a kommandósokon sem igazán látni azonosítót, vagy nagyon el van dugva,
hogy mért jogszerű egy földön fekvő, ellenállást nem tanúsító embert megütni és gyalázni, azt nem tudom, mint ahogy azt se, hogy hányan voltak büntetett előéletűek azok közül, akik a videón szerepelnek,
attól, hogy 8 napon belül gyógyul egy sérülés, attól még nem nem lesz jobb, hogy egy buzizó papírrambó következmények nélkül megüthet egy térdelő, kezét feltartó embert.

Azt tartom szánalmasnak, hogy a felgyújtandó "ávh-s sünből" védendő a "mi fiunk" lesz, abban a pillanatban, hogy cigányt ver és nem budaházyt.

Végül egy kis színes a témában, ez csak a vád állítása a hevesi eset kapcsán, a bíróság majd eldönti - és nem gondolom, hogy a romák szeplőtlenek voltak mint a ma született bárány. Csak azt, hogyha ez részben is igaz, akkor nagyon durva.

"Többeket megbilincseltek, őket végigvonszolták mindenki előtt a pályán, s a salakos részen álló rendőrautóba behajították, majd a kapitányságra szállították őket. A jogi képviselő álláspontja szerint a rendőrök brutális, jogellenes fellépése, a riasztólövés a búcsú résztvevőiben nagyfokú riadalmat, megbotránkozást okozott, az esemény ezzel gyakorlatilag véget is ért.

A pótmagánvád-indítvány hangsúlyozza, hogy a kapitányságon az előállított hat romát, továbbra is bilincsben tartva, arccal a fal felé letérdepeltették, órákon át egyenként kihallgatták őket. Közben bántalmazták, s arra kényszerítették mindegyiküket, hogy azt mondják: „Büdös cigány parazita élősködő vagyok!”. B. R. szájába pisztolyt nyomtak, ami miatt egyik fogának egy darabja letört.

A pótmagánvád kitér arra is, hogy a bevetési alosztály tagjai kényszerintézkedéseikről lényeges részeiben valótlan jelentéseket készítettek. Nem a valóságot tükrözik a durva fellépésükre okot adó körülmények, s az azokban résztvevők megjelölése, a sértettek velük szembeni magatartása. A jogi képviselő a 13 rendőrt részben felbujtókként, részben társtettesekként, különböző mértékben, hivatali visszaélés, sértett sanyargatásával járó jogellenes fogvatartás, hivatali közokirat-hamisítás, súlyos testi sértés bűntettének, továbbá bántalmazás hivatalos eljárásban, s könnyű testi sértés vétségének elkövetésével vádolja."

www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/mondjad-szepen-budos-cigany-parazita-eloskodo-vagyok-235965
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
ha-nokri 2009.02.09 19:10:38
Kedves Szily, köszi, hogy megfogalmaztad a lánglelkű, ám kispéniszű, tipusos magyar kommentelő krédóját, hiszen valóban,
"a Cigány egyetlen hatalmas organizmus, az egyének csak a gigantikus lény csápszerű karjainak végén megjelenő függelékek".

És igen, a megoldás az, ha dübörögve verjük a klaviatúrát a biatorbágyi lakóparkban, és gyűlölünk kollektíven, mert mi ismerjük az életet, vette már el cigány a tízórainkat, parkolóhelyünket, az utolsó dobozolt pacalt előlünk a polcról, és ha ölnek ezek az orkok, hát mind egyszerre öl, 800.000 Raffael szeme felhősödött el tegnapelőtt éjjel a boldogságtól, egyszerre futott össze szájukban a nyál, amikor fröccsent a vér, de most már elég, - te csak gépelj, vörösfejű, gyáva magyar kispolgár, a 300 nem létező szerb kommandós úgyis rendet tesz ebben az országban, ha már a sajátjukban ilyen fényesen sikerült. Nekünk nem kell, csak verni a billentyűket, Cozmának is egy szerb és egy horvát rohant segíteni, mi gyertyázni tudunk meg tömegben ordibálni, hogy jöjjön a gárda.

Jöjjön, ha mer, mert az kell most, meg egy könnyen beazonosítható organizmus, aki hátba szúrt bennünket, "a Cigány", ő volt, mi láttuk, és kimondjuk 4 kiskörte után, nem úgy, mint a rózsadombi hülyegyerek. És hogy ki a cigány? Hát akit mi annak gondolunk, meg aki olyan cigányosan néz ki. Na azok mehetnek a kolbászba.
És ha ezt a nagy okosságot kimondtuk, legépeltük, elsusogtuk, elüvöltöttük, na akkor pontosan ugyanakkora szarban vagyunk, mint előtte. Mert ha nem mennek maguktól, akkor meg nem mennek, akkor még dühösebben hőzöngünk, meg ők is, és majd cigánygárdák kergetőznek magyargárdákkal a vidéki éjszakában. Míg a magyargárdák el nem fogynak szépen.

Előre véreim, vicsorogjatok addig is, amikor elképzelitek, hogy Sztojka Iván fenekébe mélyednek lazuló fogaitok.

ha-nokri 2009.02.09 19:34:53
@hillaby: Persze, nem a szőnyeg alá kell söpörni, hanem hitelesen kell felvetni. Ez a mocskolódás nem az. A rendőrkapitány és a pártelnök nem hiteles kritikus. Mondja ki a roma társadalom, hogy baj van, mondja ki a kisebbségi önkormányzat, a vajda, a (bízzunk benne, hogy egyre növekvő) roma értelmiség - de ne a rasszista kisköcsög, (aki mellesleg a cigányozás mellett úgy antiszemita, hogy több pirézt látott, mint zsidót) és főleg ne a hivatalos Magyarország és a sajtó bélyegezzen meg kollektíven egy népcsoportot, ami ráadásul nem is egységes. Derítsék fel a bűncselekményeket, fogják el az ilyen Sztojka-féléket, és ha nem képes beilleszkedni a társadalomba, hát tegyen róla az igazságszolgáltatás, hogy börtönben maradjon. Azért ültessenek el valakit, mert bűnöző, és ne azért tekintsenek valakit bűnözőnek, mert cigány. Ha a két fogalmat (cigány+bűnözés)összekapcsoljuk, az nem tényközlés, hanem felesleges megbélyegzés, amely minden cigányt érint.
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
ha-nokri 2008.12.17 11:15:29
Árpád, a kor géniusza telepedett fényes homlokodra, igazad van, hiszen mi más is hiányozna innét, mint százezer tettrekész magyar hím, talpig khakiszín ruhában, rovásírásos kovakőtartójában szolgálati fegyverrel, akik képesek gerillaharcot vívni a városainkat megszálló, asszonyainkat meggyalázó, vérgőzös leheletű szlovén és burkus hordákkal, vagy tiszai árvíz/ciánfertőzés idején saját akár testüket hajítják a megvadult folyó útjába, hogy így mentsék az ártatlanokat/magyar halászati érdekeket. Készülj háborúra, ha békét akarsz, helyesen, és zavard szét a katasztrófavédelmet meg a barlangi mentőket, mert harcra termett magyar férfiak kellenek ide, nem pityogós könnyűbúvárok meg szibarita németjuhászok. Nyilván az új nemzetőrségben toborzáskor Senecát és Kassákot szavaltatnak majd a verbunkos előtt, nemzetünk színe-java pompázik a gombamód felpattanó új laktanyákban, hétvégéken férfias cigány-bunyevác barátságok születnek a mátrai lőterek magányában, és az emberek szeme felragyog, ha meglátják az átalakított ladakombi hátulján, a fedélzeti géppuska alatt az öntapadó matricát: Esterházy Péter nemzeti őrezred - tolerancia és szerénység.

Hogy a Magyar Gárdát be kell-e tiltani, más kérdés. Egy magyar bíróság elvileg függetlenül, a rendelkezésre álló bizonyítékokat mérlegelve döntött így - első fokon. Már most szabad utcára vonulni és tiltakozni, szolidaritásból jólszabott fekete mellénykét húzni a mackófelsőre és darutollat rendelni a lovasboltból - de még akár meg is várhatjuk a jogerős ítéletet.
Hogy betiltás esetén Dósa István exkapitány és Vona professzor egymás jobbját szorítva bakonyi barlangjukból irányítanák a kolompár Orbán és a parlamenti büfé elleni bombamerényleteket, na azt viszont kétlem.