Regisztráció Blogot indítok
Adatok
larryhangman

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bebaszva érkezett két óra csúszással, közben kitúrta az ebédet is a fogai közül, nagy élet van há' mé', nem? És most merüljünk el együtt Zámbó Krisztián agyának sekély mocsarában, ommmmmmm. Pacsi Ferinek! innen jött ..
Hamburger Das Keyboard 2 2008.09.23 17:42:00
Valamivel több, mint egy hónapja szereltem fel magam egy új billentyűzettel, melynek neve Das Keyboard. Különlegessége, hogy nincsen rajta semmilyen felirat. A célom az volt vele, hogy javítsam a gépelési technikámat, a mostani helyzet pedig a következő.Első dolog, amire rájöttem:…..
Subba Van Isten! 2012.06.18 19:34:00
Vége a bumerángnak. ..
larryhangman 2012.06.19 16:03:27
@chordpower: Nekem sok kellemes pillanatot okoztak már reggelente és még remélem fognak is. Ezért nekem igen, "vitathatatlanul szórakoztatóak". Monty Python-nal összehasonlítani pedig nem nagyon lehet, mert félkómában ébredezés közben autóban/fürdőkádban/ágyban stb. nem fogsz Monty Python-t hallgatni, más a két dolog funkciója. A többi rádió ez időtájt adott programjaihoz igen, azokhoz lehet hasonlítani.
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Cellanapló Bénázik a Facebook 2008.07.24 11:45:00
Ülök a 7-és buszon, kezemben egy Nokia E71-gyel, nézegetem a Facebook mobilra optimalizált szájtját, és bejelölök egy ismerőst, akit véletlenül pont ekkor dobott elő az online rendszer, mint potenciális havert. Közben a telefon mailkliensét is beindítom, és látom, hogy egy másik…..
Kétmillió eurós üzemi veszteséget szenvedett a japán-svéd Sony Ericsson mobiltelefon-gyártó a második negyedben, és az év további részére is kemény piaci körülményeket vár. A veszteség elsősorban a drágább mobiltelefonok tartósan gyenge értékesítése és a növekvő…..
Subba Macskatakaró 2007.05.02 23:41:00
A francba, de lehűlt az idő. Ha valaki esetleg a macskás film nézése közben fázna, van egy jó kis takaró a wiwen.       ..
Subba Subba szív iWiW 2007.03.13 22:41:00
Ha már egyszer úgy alakult, hogy a hét közepe lett a hét vége, hát mi sem szabunk határt a pénteki érzésnek. Ezúttal szeretnénk megköszönni kedves olvasótáborunknak azt a rengeteg levelet amivel ezt a rovatot gazdagítjátok. Tessék, itt a heti…..
Rég kapott itt teret a Szomszédok, és most is csak azért engedjük vissza Kulka Jánost, mert ez minden bizonnyal az így utólag méltatlanul sokra tartott sorozat legakciódúsabb hét perce. Bankrablás! Túszejtés! Fegyverek! Vér! Kommandósok!A heves szívdobogás után pedig…..
larryhangman 2007.01.30 22:51:57
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
larryhangman 2007.01.18 15:30:10
larryhangman 2007.01.18 15:38:45
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Csak egy csodás cím és egy hasonlóan nagyszerű beszélgetés. Nincs is ezen semmi néznivaló...
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
A Subba már korábban is foglalkozott a magyar szemetesfolklór karácsonyi megnyilvánulásaival, Kavič nevű kedves olvasónk pedig olyan gyöngyszemet kapott, hogy még akkor is ezzel foglalkozunk, amikor minden rendes ember már visszaváltotta a béna ajándékait. Éljenek a testvérhegyi…..
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...