Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marczinkó Ági

106 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesélj magadról, mit kell tudni rólad? 5 éve foglalkozom Facebook/Instagram/Google Ads hirdetésekkel. Számos nagyvállalatnak (MOL, ALDI Magyarország, Mizo) és kisebbeknek (Szabó Imre Hajstúdiók, Denelys, Katyvaszok) készítettem az online PPC stratégiáját. Imádom a számok világát, így a felületen…..
Most csütörtökön volt a születésnapom és fesztivál is. Első alkalommal vettem részt az eseményen és nagyon vegyes élményeim voltak. A rosszakat és jók között nem szeretnék kategorizálni, inkább szeretném leírni azokat a marketing dolgokat, amelyek előre mutattak és Te is tudod őket használni a…..
Csillagkerék Jógakihívások 2019.01.15 17:56:07
Az új évben számos fogadalmat teszünk, ezek közül a legnépszerűbb, hogy többet mozgunk. Ha nem tudsz elmenni minden nap egy terembe, akkor vajon milyen jóga kihívásokat csinálhatsz? Erre szuper megoldást nyújtanak a külföldi jógaoktatók, akik minden év elején újabb jógakihívással készülnek…..
A gyerekek számára nem könnyű feladat az iskolába visszatérni. Egy átlagos középiskolás és főiskolás életében nem ritka az óriási teljesítmény nyomás és a folyamatos stressz. A vizsgálatok kimutatták, hogy ez a krónikus helyzet nagy hatással van a gyerekek agyának a fejlődésére és nagyobb kockázatot…..
Már egy ideje nagyon zavar egy dolog a tömegközlekedésen. A következő példával szeretném ezt bemutatni neked. Néztem a buszon egy lányt, aki 20-as éveiben járhat, megfogta a telefonját és valami fura dolgot csinált. Annyira gyorsan történt, hogy nem is tudtam nagyon felfogni, hogy mit csinál…..
Az emberiség évezredek óta használja terápiás céllal a növények illatos kivonatait – már a legkorábbi civilizációk is ismerték és alkalmazták őket. India talán az egyetlen olyan ország a világon, ahol ez a hagyomány a mai napig elevenen él. Ennyiben kimerül a tudásom a témáról, de Dr. Takács-Tóth…..
Katyvaszok Meleg céklasaláta 2018.01.05 13:30:37
Hozzávalók: 400 g cékla 2 db narancs 1 teáskanál só 1 teáskanál őrölt feketebors 1 tk örölt ánizs 50 g friss csíra Elkészítés: Céklát héjastul főzzük meg sós vízben, majd vágjuk vékony szeletekre. A két narancshéját lereszeljük, egyik levélét kifacsarjuk, és a másikat szedjük…..
Nem könnyű elmagyarázni a gyerekeknek, hogy mi az a relaxáció… talán azért, mert mi sem csináljuk elég gyakran. Itt van néhány egyszerű módja annak, hogy igazán megértesd, velük a különbséget a csak feküdjünk le, és a ténylegesen ellazított tested között. Spagetti teszt Láttál már nyers spagettit?…..
A valódi belső változás hónapok, de sok esetben évek munkája. Mégis vannak apró dolgok, amelyek elindíthatnak benned aprócska változásokat. Az év végi összegzésen túl, érdemes a tanulságokat levonni és beépíteni ezeket a mindennapokba. A következő lista minden elemét nem kell kipipálnod, csak…..
Marczinkó Ági 2018.01.01 19:01:23
@fovarosi.blog.hu: Szia, köszi az ajánlást. Bekövettem az oldalt és szívesen olvasom az eddigi tartalmakat.
Az ünnepek lehet az év legjobb vagy legrosszabb időszaka is egyben. Akár az utazás alatti stressz, akár fájdalmas szakítás, akár családi konfliktusok, vagy egy cukorsokk, a rengeteg sütemény evése után. Ezekben a napokban találkozhatsz a távoli rokonokkal, a régi emlékekkel, a múlt szellemeivel és…..
Az ember szeret kiemelt figyelmet fordítani arra, amit megeszik, de mi a helyzet körülötte lévő zajokkal? Az egészséges életmód fontos része, hogy nem csak a megfelelő ételt, hanem a megfelelő zenét is megtaláld az adott hangulatodhoz. A hangok és zenék gyorsan tudják javítani a kedvedet, és…..
katyvaszok készítette ezt a képet...
Az iskolakezdéssel együtt jár a gyerekek életében a stressz és fáradékonyság, de lehet változtatni különböző minfulness technikák segítségével. Mindfulness annyit jelent, hogy figyelj a jelenre és fogadd el azt minden előítélet nélkül. Itt a végső cél, hogy csökkenjen a stressz szinted, azáltal,…..
Westeros egy igazi nyughatatlan hely. 7 évadnyi folyamatos háború, politikai cselszövés, és számos sokkoló erőszak után, a karaktereknek igenis szükségük lenne a belső békéjükre. A jóga számos problémát tud enyhíteni a poszttraumatikus szindrómától a mindennapi szorongáson át. Szóval ha a való…..
A Savászana után a jobb oldalra fordulunk stabil oldalfekvésbe, majd innét ülünk fel törökülésbe. A legutóbbi órán megkérdezte az egyik résztvevő, hogy miért nem a baloldalra csináljuk. A rövid válasz: hogy felébredj a relaxáció után.   A hosszabb pedig a testünk jobb és bal oldala között vannak…..
Katyvaszok Epres müzliszelet 2017.06.10 15:32:43
Beköszöntött az eper szezon és a lekvár, szörp főzése mellett mennyei süteményeket lehet készíteni belőle. A mostani müzli szeletet reggelire vagy ebédre is tökéletes választás lehet. A nyár egyik legédesebb ajándéka az eper. Nálunk az egész család imádja, és naponta kijárunk a telekre, hogy…..
A mostani jóga tanfolyamok között számos hirdeti, hogy meg tanít meditálni. Ha elég fegyelmezett vagy és rendszeresen gyakorolsz, akkor kontrollálhatod az alfa szintű agyhullámokat, ezáltal jobban tudsz fókuszálni és csökkenteni a fájdalmat. Ezeken felül, megnyugtatod a testedet és az elmédet,…..
katyvaszok készítette ezt a képet...
Felejtsd el a drága illatosítókat, a következő olcsó és egyszerű illatosítókhoz mindent megtalálsz a lakásodban. Vodka A legtöbb boltban kapható légfrissítő fő összetevője az alkohol. A levegő tisztítása vodkával segít eltávolítani a kellemetlen, dohos szagokat, hozzáadott vegyszerek (kőolaj,…..
Rengeteg dolog tud megzavarni a gyakorlás alatt. Az elmém folyamatosan ugrál az egyik dologról a következőre, de készítettem egy 5-ös listát, amelyek segíteni szoktak. Írd le Hosszú teendő listát vezetsz a fejedben folyamatosan? Ez egy rossz és zavaró szokás, próbáld inkább leírni óra…..
katyvaszok készítette ezt a képet...
Anyukámnak különleges ajándékot szeretnék adni az ünnepre, ezért elhatároztam, hogy valami szuper ajándékcsomagot adok vágott virág helyett. A cikk a jelenleg kapható magyar ajándék dobozokat mutatja be, amelyeket be lehet szerezni még vasárnapig. Nagy márkák dobozai L’occitane A francia márka 34…..
katyvaszok készítette ezt a képet...
Csillagkerék Jóga vs. pilates 2017.04.20 08:13:43
A jóga és a pilates hasonló gyakorlatokból áll, ez miatt sokan összekeverik a kettőt. Ezzel szemben számos különbség van a két mozgásforma között. A cikkben objektíven mutatom be ezeket. Először is értsük meg mi a különbség a jóga és pilates között. Mi a jóga? Az életem során számos…..
katyvaszok készítette ezt a képet...