Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter100

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
Ha vállalkozó vagy és az egyetlen laptopod a munkaeszközöd, akkor nem csak bosszantó az az időhúzás, amit az iSTYLE csinál Fannival, de bevételkiesést is jelent. Az egy hetesre ígért szervizelés egy hónapja húzódik, pedig a fogyasztóvédelmi törvény elég egyértelműen leírja, hogy: "A jogszabály…..
Nem elég! A Fidesz szent tehene 2018.03.24 22:15:46
Korábban határőrként szolgáltam a hazámat és a munkám során számos idegenrendészeti eljárást indítottam. Fogtam határsértőket, hamis okmánnyal utazókat, csempészeket. A Határőrség 1990-2000 között több mint egymillió menekültet kezelt (legyen az gazdasági, vagy bármely más okból érkező) jogszabályi…..
"Hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük". Tragikomikus módon ezzel a felkiáltással került ki nemrég a Homárra az extrém nagyértékű, 81 000 forintos csomagot elhagyó Trans-O-Flex sztorija. Erre nem telt bele egy hét, és ránkcáfolt az élet meg a Magyar Posta. Szomorú, de igaz történet…..
Kemény munkahét van a TESCO-nál, és most mindenkinek hét napból áll a hét. Magyarországon nagyon ritka az ilyen átfogó, országos sztrájk. Kicsi a szakszervezetek érdekérvényesítő képessége, és mintha senki nem is tartaná fontosnak, hogy tért, képernyőt, súlyt kapjanak.   A TESCO-nál a sztrájk…..
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Közvetlen vízparti ingatlant találni a Balaton partján nem könnyű. Olyan újépítésű lakást, ami balatoni panorámával is rendelkezik, csendes, mégis frekventált helyen található pedig még nehezebb. Az OTP Ingatlan Zrt. azonban nagy tapasztalattal rendelkezik a Balaton-parti…..
autózz! Közteres büntetés 2017.04.27 12:09:14
A mai cikk egy Lipicai Kengyeles néven író olvasónk által beküldött anyag. Idézem: Küldenék egy kis szösszenetet a kedves autósokról,akik rinyálnak mert megbuntetik őket a csúnya közterületesek. ( XIV. Kerület Francia út eleje ) KRESZ 40.§.(8) + kereszteződéstől 5 méteren belüli megállás. Minden…..
A "100 leggazdagabb" c. kiadvány számításai szerint Orbán strómanjának vagyona egy év alatt 100 milliárd Ft-tal növekedett gyakorlatilag 100%-ban a mi pénzünkből (hatszor annyi lett, mint tavaly), így kedvenc gázszerelőnk már az ötödik leggazdagabb magyar. Pontosabban az ötödik volt egy hónapja, a…..
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
Erika egy igen kellemetlen problémával kereste meg Házmestermedvét, lássuk az ő szavaival: Kedves Medve!A segítségedet szeretném kérni, mert teljesen tanácstalan vagyok.Régi, belvárosi társasházban élek és az alattam levő lakás évek óta üres. Tudom, hogy ennek van előnye is, hiszen sosem kopog…..
Te is hallottad már azt a mondatot, hogy a magyar a világ legnehezebb nyelve? Nos, valószínűleg sejted, hogy talán az elfogultság beszél azokból, akik ezt hangoztatják. Némi valóságalapja ugyanakkor van, legalábbis annyi biztosan, hogy valóban nem tartozik a könnyen tanulható…..
Legutóbb szeptember végén írtunk nektek a Leláról, a Balaton-parti üdülőparkról, a cikk iránt szokás szerint őrületesen nagy volt az érdeklődés. Az építkezést március óta követjük, akkor még csak a tervek kerültek elő, májusban aztán elkezdődtek a munkák és lassan beleugrik az a majom a vízbe:…..
Az, hogy mit akarnak a nők, az az élet egyik megfejthetetlen rejtélye. A férfiak szerint. Pedig a nőket nem is olyan nehéz megérteni, annyira nem is bonyolult sem a gondolkodásuk, sem a viselkedésük, sem a reakcióik bizonyos szituációkban...
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
Az ezoterikus programnyelveken már túl vagyunk, ezúttal pedig egy valamivel praktikusabb válogatással állok elétek. Magyar és nemzetközi programozó fórumokon egyaránt visszatérő kérdés, hogy melyik programozási nyelvvel érdemes a szoftverfejlesztés rögös útjára lépni. Szeretnék bemutatni néhányat…..
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter (civil aktivista, Ligetvédők-alapító) A rendőri tanúvallomások alátámasztották az általam indított eljárásban tett kifogásaimat. Határozat még nincs. Az eljárás tanúvallomásai és okiratai minden esetben, legalább egy keresztmetszetben alátámasztják kifogásaimat.…..