Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ööö...aaa...

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a kamerarendszerek száma folyamatosan növekszik, jószerivel alig lehet olyan megoldást látni, amely optimális! Sőt, egyes szisztémák  a közismert állatorvosi lóra emlékeztetnek. A nem túl rózsás helyzetnek számtalan oka van, de első helyen a tájékozatlanságot kell megemlíteni. A…..
Bulgáriai muszlim roma család Trócsányi László két percben beszélt valamiről, amit a nagyon européer, nagyon demokrata és a valóságtól nagyon távol álló összes idióta úgy fordított le magának, hogy a cigányok a magyar igazságügy-miniszter felvetése szerint ki vannak téve…..
Óriási port kavart a Jobbikhoz közel álló N1TV azóta menesztett munkatársának, László Petrának az esete, aki mint az köztudott, egy rendőrök elől menekülő migráns kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó menekült férfit pedig…..
ööö...aaa... 2015.09.14 09:36:22
@Chaoyang: "valoszinuleg reflexszeruen cselekedett a no"
valoszinuleg fogalmad sincs mirol beszelsz. valoszinuleg bizonytalan az allaspontod hitelessegge. :)
ööö...aaa... 2015.09.14 09:46:18
@Alick: A nyilván való szándékot figyelembe veszi a bíróság abban az esetben ha tettekben megnyilvánul a szándéka. Ezekben az esetekben megnyilvánult. Ezért a bíróság előtt ez súlyosbító körülmény. Természetesen ilyen esetben nem gyilkosságért kell felelni a bíráknak, hanem előre megfontol, ajlas szándék stb.
ööö...aaa... 2015.09.14 10:10:26
@konrada:

Nem tudok olyan meccsről ahol az operatőr felrúghat egy játékost. Milyen akció? Az operatőr akiciója a filmfelvétel, nem az igazságosztás. Kérdezhetném: mit keres a civil a pályán? Kitekeredettnek látom a megjegyzést. Egyenességet nem látok benne, nem is vicces viszont negligál. Miért?
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. Kísértet járja be Magyarországot – a feltétel nélküli alapjövedelem kísértete. De talán pontosabban is fogalmazhatunk: zombi járja be Magyarországot – egy már sok millió életet követelő eszme élőhalottja. Mert itt nem a Marie…..
ööö...aaa... 2015.04.09 13:22:30
@P.Guszti: Szerintem a gyűlöletazonos nácikat kéne kihagyni az alapjövedelemből mert ők csak a strapás életet bírják értékesnek látni. Dolgozzanak a náci parasztok mint igás ló! Mi meg élnénk a technikai vívmányok adta lehetőséggel, miszerint a fejlett termelő eszközök hasznát az emberek szükségleteinek biztosítására használnánk fel.