Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaaaM

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..
Én sajnos nem ismerek fel senkit az új promóvideókban, remélem a kedves olvasók igen! Hajtás után megvillantunk pár videót! Rubint Réka, Tokár Tomi kolégánk, a herevasaló Berki, Kozsó (vagy a tincs nélküli ikertornya, Hevesi Tamás?) és a balesete után lábadozó Rékasi talán mintha felvillana…..
Oppugno Bukott Angyalok 2015.05.10 21:45:35
Nem tudom megmondani melyik volt az a pillanat amikor jóban lettünk Nórival. Viszont tisztán emlékszem arra a momentumra, mikor eldőlt, már pedig mi igazán jó barátok leszünk. Ott vasárnap este, az egyik első igazán tavaszias estén két Chuck Norris között a két bukott angyal…..
Oppugno Today 2015.01.05 20:58:30
Ma csak egy videó.Nálam nagyon betalált, jót nevettem rajta.  ..
Oppugno 2014 2015.01.04 12:54:54
2014 volt az eddigi legkeményebb évem. Rengeteg sírás, és még több nevetés. TÉLElső és legjobb döntésem, hogy nem léptem ki a munkahelyemről. Gyűlöltem. Nem éreztem azt, hogy megbecsülnék a munkám, nem voltam más mint egy telefonközpontos titkárnő, fizetés nélkül.De…..