Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nessuno

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tánczos Barna révén RMDSZ-es politikus került a román jégkorongszövetség élére. Az új elnök a szállításügyi minisztérium államtitkára. Úgy tűnik, a csütörtöki szavazás végeredménye alapvetően érinti a magyar–román közös liga ügyeit is.Tánczos a román első…..
Tegnap az iszákos pincérfiú üvöltött a fokhagyma miatt, ma egy idősb úriember szeret a pohár fenekére nézni, míg nem eltűnik egy motoros találkozón - tisztára Képzelt riport. Szia Mindenkinek!Egy ideje már olvasom a blogot, és arra gondoltam, hogy én is megírom szakításom…..
Kassainak lenni jó, az biztos. Van egy kiváló csapatuk és egy 8500-as csarnokuk, amelyet szinte minden meccsen teleülnek. És akkora a hangulat, hogy arra nincs szó. Kassainak lenni még akkor is jó, ha nem bajnok a csapat.Gondoltunk egyet F. Kapus kollégával, és azt mondtuk, megnézzük,…..
Rendszeresen foglalkozunk a külföldön játszó magyarokkal. Eddig elsősorban a felnőttekkel, ezután pedig a fiatalokkal is. Sokan vannak sokfelé, ezért sok részben írunk róluk. Kezdjük az egyik legnagyobb tehetségű játékossal, Hári Jánossal.Hári János 1992. május 3-án…..