Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorosi

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma még mindig elég sokan vonják fel a szemöldöküket, ha videójátékokkal játszó nőkről van szó. Pedig léteznek olyanok, sokan is vannak, sőt, sosem voltak kevesen. Csak azt gondoltuk, mert a videójátékokat hosszú ideig árulták úgy, mint a csilivili játékautót a kék…..
Még szeptemberben robbant a hír, hogy a Nickelodeon egy új csatornát tervezhet "The Splat" néven.  Ahol minden 90-es években született gyerkőc toplistás rajzfilmjeit vetítené. Ebből végül csak egy csütörtökönként jelentkező műsor lett a cég egyik, már…..
Hello90 Te szexelnél egy robottal? 2015.10.27 13:16:58
Már többször foglalkoztunk robotokkal a Hello90-en, főként abban az összefüggésben, hogy vajon elveszik-e majd a munkánkat a jövőben vagy sem. Egy ideje viszont már azon is sokan pörögnek, hogy a gépek nem csak a gyártósori helyünkre vagy az irodai székünkbe, hanem a…..
A megöregedés nem ördögtől való, mert egyszer mindannyiuknal megtörténik.  De vajon milyen idősek leszünk?  Kedves emberek, akiknek önként és dalolva adja át a helyét a villamoson mindenki, vagy zsémbes vének akiket senki sem lát szívesen? Az alábbi 8 kérdésből minden…..
Néha mindenki álmodozik azon, hogy mi lesz száz vagy ezer év múlva, beváltja-e az emberiség a filmek és sorozatok garmadájának ígéretét, és belekezd-e a világűr meghódításába. Ennél már csak az fontosabb kérdés, hogy van-e értelmes élet az univerzumban rajtunk kívül.…..
Rengetegen küzdenek a testük, és ezáltal saját maguk elfogadásával. Egy 2012-es, Egyesült Királyságra kiterjedő kutatás szerint például a felnőttek 60%-a szégyelli azt, ahogy kinéz, de…..
A legtöbb ember fejében a politikusok ostoba vadbarmokként élnek, akik amint átveszik parlamenti vagy önkormányzati felhatalmazásukat, egyből tesznek azokra, akik megválasztották őket. De mi van, ha csak mi…..
Már a beharangozója is igazán kecsegtető az N1TV új, Portya című műsorának. A Jobbik internetes televíziója - amit a párt tapolcai győzelme óta a volt Hír TV-s Kisberk Szabolcs főszerkeszt - a XVI. századból ideidőutazó vitézeket, valódi lovagokat ígér nekünk, akik a…..
Barátokra és szerető kapcsolatokra szükségünk van. Automatikusan feltételezzük azt, hogyha valaki elvergődik valameddig az életben, az rendelkezik is ilyenekkel. Pedig van, akinek nem sikerült megszednie magát haverokból a sulis évek alatt, van, aki teljesen tökéletlen a társas…..
"Úgy látom, hogy ma sűrű beszédre nyílik lehetőségem önnel képviselőasszony. Vagy önnek én jutok mindenről az eszébe, vagy pedig sok közös témánk van." Ezt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta Szél Bernadettnek, az LMP társelnökének,…..
Nem újdonság, hogy dühös emberek mennek ki Budapest utcáira. A Fidesz októberben bedobott netadós törvényjavaslata borította a bilit és rúgta be a tüntetésmotort, azóta egyre többen próbálnak felkapaszkodni a saját ügyeikkel az adózást megúszó gigabyteok hátán. Az új…..
A múlt héten véget ért az E3, becsületes nevén Electronic Entertainment Expo, amit minden évben megrendeznek Los Angelesben, és ahol a legújabb videójátékokat, konzolokat és egyéb hardvereket szokták bemutatni.  Idén azonban nem csak a csúcscímek bejelentésétől, hanem a…..
Fekete özvegy, pasziánsz, Facebook, 2048, vagy csak natúr kollégacsesztetés. Ezek ugyan nincsenek a munkaköri leírásunkban, de fontos részei sokunk munkahelyi létének. Azonban a két pasziánsz leosztás közötti időben csak bekúszik a gondolat: Van értelme annak, amit…..
A svéd politikusok az unalmas napirendi felszólalások helyett egy igazán menő dolgot találtak ki vitáik civilizált rendezésére. Házi Starcraft II bajnokságot szerveztek vasárnap, ahol kiderült, hogy ki a legnagyobb kocka és/vagy legpróbb gémer a parlamentben. A Starcraft egy…..
Saját államot alapítani a semmiből, könnyebb, mint hinnéd. Ha nincs is akkora mákod, mint Peternek a Family Guyból, akinek a házáról egy véletlen folytán derült ki, hogy nem is az USA része, akkor se add fel. Csak keress valamit, amit elfoglalhatsz De mondjuk ne úgy, mint az…..
Készítettünk egy videót a választással kapcsolatban, amit nem hagytatok kommentek nélkül. Konkrétan elszabadult a pokol, mi pedig az eddigi ártalmatlan videós-, fotós- és újságírópalántákból parazitákká, dilettáns barmokká, és liberális, szarházi, büdös drogosokká…..
Nem, ez még nem Magyarország, hanem a floridai Pensacola. A városban ugyan is szabálysértést követ el minden hajléktalan, aki megpróbálja magát valamilyen formában betakarni. Minden tilos, a hálózsáktól kezdve, a sima paplanokon át, egészen az újságpapírokig. De itthon sem…..
Megfordult már a fejetekben, milyen lenne építőkockákból megalkotni a Parlamentet? Vagy épp szétlőni a szembejövőt a Deák téren? Olyan videójátékok következnek, amikben magyarországi helyszíneken kell helyt állnod az alternatív valóságban. Terrortámadás a Deákon A…..
Ha még mindig nem tudod, hogy mi leszel, ha nagy leszel, itt egy szakma, amit sok másik mellett nem ajánlanánk. A Guardian szerint ugyanis a first ladység egy szexista, lejárt foglalkozás és jobban járunk, ha inkább tisztességes állás után nézünk. A first lady egy ország…..