Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rohadjonmegmindenpolitikus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol Metal Hammer egy újabb "kedves" listával örvendeztette meg az olvasóit, ebben a kétezres évek száz, szerintük legjobb rock- és persze metaldalát kaparták össze egy nagy kupacba. Nos, ha a sorrenddel lehet is vitatkozni, azért azt alá kell írni, hogy ezeknek a java valóban kiérdemelte a…..
Amikor először kezdtem el csak vizet inni egy hónapon át, hamar rájöttem, hogy sokkal több vízre van szükségem, mint amit addig megittam egy nap. Erre a legegyszerűbb megoldás, ha megvesszük a palackos ásványvizet, azt tudjuk otthon is inni, és magunkkal is vihetjük.  Na de PET palackos megoldás…..
Igazán nem mondanám, hogy a fiatalságom a Cure bűvöletében telt, de azért mindig jó barátok voltunk: néha tisztességgel meghallgattam egy-egy lemezüket, és mint nagyjából minden kicsit gyereklelkű ember, én is bármikor meg tudom hallgatni tízszer egymás után a Friday I’m in Love-ot. Abban pedig…..
rohadjonmegmindenpolitikus 2016.10.29 08:49:49
@Márk_Márk: Ha-ha-ha!
Kevés olyan téma van, amely annyira sajátja lenne a mozgóképnek, mint a migráció. A vándorlás, a felfedezés, a menekülés, az elvágyódás, és az ezekből fakadó konfliktusok nélkül nem lenne mozi a mozi; akad olyan műfaj is – a western –, amely szinte kizárólag ebből a…..
rohadjonmegmindenpolitikus 2015.08.01 11:09:38
29 éve, 1986. április 26-án történt a csernobili atomkatasztrófa. A felelőtlen tervezés és az elhazudott hibák miatt sokezer ember halt és betegedett meg, a baleset máig tartó elképesztő természeti pusztuláshoz vezetett. A világ második legnagyobb atomkatasztrófája ma is…..
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
Az időutazás témáját már sokan sokféleképpen feldolgozták mozgóképes formában. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy kevés az igazán minőségi, emlékezetes darab. Vagy logikai bukfencekkel vágják tönkre az egész koncepciót vagy szimplán az időutazás témáját nem…..
rohadjonmegmindenpolitikus 2015.01.31 14:02:05
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..