Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirandrish

67 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jateknaplo.blog.hu Spider-Man 2018.10.09 11:16:02
Gondolom Pókembert nem kell bemutatnom senkinek, hiszen millió helyen szerepelt már lassan ezer éves pályafutása során, például képregények, könyvek lapjain, filmekben, rajzfilmekben, játékokban, és ki tudja még merre. Jómagam nem vagyok Pókember rajongó, sőt, úgy általában ez a szuperhősös vonal…..
jateknaplo.blog.hu Green Hell 2018.09.11 11:02:20
Rég írtam már ilyen élménybeszámolót, de úgy gondoltam hogy erről a játékról most összedobok néhány sort, mert elég kellemeset csalódtam.A játékról kezdetekben egyáltalán nem hallottam Norbert barátom állandó lelkesedésén kívül, de azért csak-csak rápillantottam 1-2 videóra. A videó alapján…..
A Robot Entertainment által készített Orcs Must Die sorozat még 2011 végén debütált. Különösebb gond nem volt vele, de egy idő után unalmassá vált. Nem sokkal később, még 2012-ben megjelent a folytatás is, ami már sokkal izgalmasabbnak bizonyult, ugyanis belekerült a COOP játékmód, ami egyébként az…..
jateknaplo.blog.hu Limbo 2017.09.01 12:00:27
Ez is egy olyan cím, ami évek óta a piacon van, évek óta meg is van, de eddig mégsem értem el oda, hogy játsszak vele, bármennyire is tetszett videók és beszámolók alapján. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a nemrég megjelent Little Nightmares is sokat hozzátett ahhoz, hogy végre…..
jateknaplo.blog.hu ABZÛ 2017.08.28 12:50:20
Az ABZÛ egy olyan élmény, amit nem igazán lehet leírás alapján megismerni, át kell élni. Nem az a játék, ami elé egy hajtós munkanap után akár minden héten le lehet ülni. Az ABZÛ-ra nem kell felkészülni és nem kell erőltetni, csak hagyni kell, hogy átjárjon az a megmagyarázhatatlan valami, amit…..
jateknaplo.blog.hu Skullgirls 2017.08.11 11:19:09
A Skullgirls egy Lab Zero Games által fejlesztett oldalnézetes verekedős játék, ami ugyan már több éve a piacon van, ráadásul tiszteletét tette már nagyon sok platformon (még Android és iOS is), valahogy mégis elkerülte a figyelmemet még annak ellenére is, hogy például Steamen nagyon is jó…..
Van olyan ember, aki ezt a játékot nem várta? Van olyan játékos, akinek a Team ICO neve nem cseng ismerősen? Nos, minden bizonnyal igen a válasz, hiszem a Team ICO utolsó megjelent játéka óta több mint tíz év telt el, így nagy valószínűséggel a fiatalabb korosztály még csak nem is hallott róluk.Az…..
jateknaplo.blog.hu Brawlhalla 2017.08.03 10:48:32
A Brawlhalla a Blue Mammoth Games által alkotott két dimenziós platform verekedős játék. Hogy ez mit jelent? Gyakorlatilag a Nintendo-féle Super Smash Bros. kistestvére lehet, vagy épp a másik oldal képviselőjét tudnám még idesorolni, a PlayStation All-Stars Battle Royale-t.Ehhez a két címhez tudnám…..
Nagyon ritkán játszom telefonos játékokkal, ám ha mégis, rendszerint néhány nap alatt meg is unom. Ebből a szempontból a Kritika: The White Knight más, hiszen kb. másfél hónapja kezdtem és még most is nap mint nap előveszem és menedzselem a karaktereimet. A játék stílusát tekintve…..
A Quantic Dream által fejlesztett Beyond: Two Souls eredetileg még 2013 októberében jelent meg Playstation 3-ra, de valahogy nekem kimaradt, pedig már akkor is nagyon érdekelt.Szerencsémre 2015-ben PS4-re is portolták, így csak idő kérdése volt, hogy a kezeim közé kaparintsam. Külön hatalmas piros…..
Nagyszerű hétvégének állunk elébe. Először is a Humble Bundle a menő heti csomagjai mellett 2 napig ingyen kínálja az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb FPS játékának fullos verzióját, a Shadow Warrior: Special Editiont, amit itt tudtok beszerezni. Emellett a DOOM háza táján is kellemes változás…..
A Naughty Dog egy olyan fejlesztő brigád, amit alighanem minden PC-s, xboxos vagy épp nintendós játékos szívesen látna a "csapatában", de sajnos vagy épp szerencsére csak a Sony konzoljaira fejleszt.Olyan remek játékokkal látták már el a Playstation felhasználókat mint a Crash Bandicoot első három…..
jateknaplo.blog.hu játéknapló #7 2017.07.14 11:22:15
Code VeinA Dark Soulsból is merítő program megjelenésére sajnos még várni kell, ugyanis 2018 elején érkezik majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de addig is itt egy kedvcsináló. Past PureA nemrég bemutatott lopakodós programról még sok mindent nem tudunk, azonban szerencsére megjelent néhány videó…..
jateknaplo.blog.hu Snipperclips 2017.07.05 10:37:08
Ha valaki meghallja a Nintendo Switch nevet, akkor az nagy valószínűséggel a Zelda - Breath of the Wildra fog asszociálni és jogosan, hisz jelenleg ez a fő játék, ami eladja a Switch-ek javát. Szerencsére azért bőven érkeznek címek minden hónapban a Nintendo új konzoljára és ezek közül az egyik a…..
jateknaplo.blog.hu játéknapló #6 2017.06.30 12:12:23
SNES Classic Mini megérkezettMondanám, hogy örvendetes hír, de a kedves hazai forgalmazónak hála itthon 80 USD helyett 160 USD áron (44 000 forint) fog menni, mondván hogy kevés lesz belőle...hát kösz, nem. Project Cars 2A szeptemberben érkező folytatásról egy 25 perces gameplay videó látott…..
Már régóta akartam egy posztot a kedvenc játékaimról, de végül is annak nem láttam értelmét, hiszen javarészt úgyis olyan játékokkal játszom, amik tetszenek vagy érdekelnek (néhány kivétellel persze), szóval aki követi az írásaimat, az tudhatja, hogy nagyjából milyen játékokkal játszom.Éppen ezért…..
jateknaplo.blog.hu Rime 2017.06.26 10:54:13
Ismerős az érzés, amikor leültök egy játék elé, de igazából nem tudjátok hogy miért? Amikor nem a tapasztalat és a tudás vezérel benneteket, hanem kizárólag az érzelmek? Amikor valami megmagyarázhatatlan dolog kényszerít a képernyő elé? Nos, ez nem véletlen, hiszen a mai világban a fejlesztők…..
Elérkezett a várva várt nap. Na nem az Ubisoftot vártam ennyire, viszont a Nintendo mellett mindenképp a Sonyt vártam leginkább. Sikerült vajon elkápráztatniuk? Lássuk! Ubisoft   Mario+Rabbids: Kingdom BattleEz a játék is kiszivárgott néhány napja és most az Ubisoft hivatalosan is bejelentette a…..
Az idei E3 második napja rendesen meg volt pakolva játékokkal. Lezajlott a Microsoft és a Bethesda konferenciája is, ami megmutatta, hogy a következő egy évben sem fogunk nagyon unatkozni. Microsoft Xbox One XAlighanem sokan várták már az Project Scorpio leleplezését. Az új gép az Xbox One X nevet…..
jateknaplo.blog.hu The Park 2017.06.06 11:43:12
A The Park nevű horror játék már lassan két éve van a piacon, ám eddig nem volt alkalmam kipróbálni, mivel az ára és a mindenhol hallható hossza kicsit el is vette a kedvem a vásárlástól. Azonban kis utánajárással már nagyon kedvező áron beszerezhető, így elérkezettnek láttam az időt egy vidámparki…..
jateknaplo.blog.hu játéknapló #5 2017.06.02 12:55:10
Splatoon 2Alighanem az egyik legjobban várt Switch játékról van szó, ami most kapott egy Single player trailert. A megjelenésre már nem kell sokat várni, ugyanis július 21-én érkezik a Switch exkluzív játék. Castlevania teaser: VengeanceA Netflix egyenlő a minőséggel, amibe belenyúlt eddig, abból…..
Pár napja hallottam először erről a játékról, aminek a neve hallatán elkapott a röhögőgörcs. Mondom magamban, már megint valami Flappy Bird féle agymenés, csak éppen Pokémon név alatt, mert azért csak jobban megy a már jól bejáratott név alatt.Ám ahogy az örök érvényű mondás tartja, ne ítéljünk meg…..
Az Ubisoft néhány napja lerántotta a leplet az egyik leghíresebb szériájának, a Far Cry-nak a legújabb részéről. A játék ismét a jelen korban fog játszódni, mégpedig Amerikában, Montana állam Hope megyéjében. Nekem nagyon tetszik a helyszín; bízom benne, hogy lesz lehetőségünk egy kis vadvízi…..
jateknaplo.blog.hu játéknapló #4 2017.05.19 11:47:51
Sorozat készül a WitcherbőlA hét legnagyobb hírét minden bizonnyal a Netflix hozta el. Sajnos még nem sokat tudunk, de a lényeget már igen: hogy lesz és hogy a Netflix készíti, akik az utóbbi időben jobbnál jobb sorozatokat és filmeket adtak ki a kezükből. ELEXNem is oly rég mutattunk az idén…..
Aki játszott már a Limbo vagy az Inside nevű játékkal, az valószínűleg már nagyon várta a Little Nightmares-t, ugyanis hangulatában mintha azok folytatása lenne. Ez is egy amolyan kis komor 2.5 D-s horror történet, ami se nem túl színes, se nem túl szagos, de valahogy mégis megragadja az embereket.…..