Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mkoma

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koko Kovacs előbb bevallja, hogy nem fideszes, majd amikor ez kisebb vihart kavar az interneten, már azt állítja, hogy soha nem is volt az. Ilyen az, amikor a biodíszlet visszamenőleg is föllázad. Nem vagyok Fideszes!! Nem is voltam!! Akkor sem amikor felültem a tribünre..akkor sem…..
mkoma 2015.05.10 23:03:03
@Blogger Géza: A gyűlölethullám nem a frusztrált baloldalból, hanem az egész nyomoronc magyar politikából árad.

Se nem jobbos, se nem balos, se nem "középsős" nem vagyok, de hagyjuk már hogy csak jobb vagy baloldalon van gyűlölködés.

Gáz itt az egész bagázs.
A Juno névre keresztelt vihar az előrejelzések szerint hatalmas hómennyiséget ígért New York lakosságának. Bill de Blasio, New York polgármestere vasárnap még egy extrém erős viharról beszélt, ami akár 90 centiméter havat is hozhat a városnak. A megelőző intézkedések…..
mkoma 2015.01.27 21:13:26
@wiener:
meg hát azért ott csak New York City-ben több ember él, mint egész Ausztriában, tehát azért sok gondot tud okozni egy ilyen sűrű jármű- és embertömegnél. És azért ha nem 90 de 50 leesik azért már azt is izgalmas lelogisztikázni :)
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
mkoma 2015.01.02 13:34:45
@DonTintoretto: Szerinted csökkenének ma Magyarországon az adóterhek, ha többen fizetnének adót? ;)

Szerintem nem. Ideális esetben igen, de (nem politikai szálat idekeverve) szerintem ténylegesen meg sajnos nem.
mkoma 2015.01.02 14:56:35
@shitgun:
Hát naná. Pont erről beszélek, hogy elméletileg így működhetne az, ha az étlapon jelenne meg a futár bére...
És ez tök jó lenne, csak hirtelen mindenki hőbörögne azt hiszem. :)

@DonTintoretto:
Tök jó lenne egy olyan rendszer, ahol automatikusan kibukhatnának az ilyen dolgok, de emberi erővel ennyi vállalkozást nem lehet ellenőrizni. És pont ezért nagyon gáz az, ha valamelyik vállalkozó szerencsétlen 100%-ban fehéren akarna dolgozni minden tekintetben, akkor azonnali olyan szintű versenyhátrányba kerülne az adott lokális piacon, hogy esélye nem lenne boldogulni.

És innentől kezdve meg már ördögi kör van.