Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igora Royal

93 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt szoktam mondani, hogy csak annyi húszezres lapuljon a zsebemben, ahány térdfájós utánpótláskorú sportolót kezelünk egy-egy szezonban, biztosan meg lesz oldva a családi nyaralásunk, egy irigylésre méltó egzotikus helyen. A meghosszabbított karácsonyi szünet okozta terheléscsökkenés sokat…..
 A ma délelőtti tekerésünk kisebb magyarázatra szorul! Nem szoktam mentegetőzni, a saját utamat járom és kicsit sem érdekel, hogy más mennyire nézi le, hogy csak ennyi apró van a zsebemben, de negyven kilométeren egy 22-es átlag, hááát, azért mégis! Úgy néz ki, mintha a szomszéd faluba küldtek volna…..
Időnként főzök. Na, nem napi vagy heti rendszerességgel, de mindig találok valamit, ami végül beépül a családi receptgyűjteménybe. A mai bejegyzést sem terveztem megírni, ez nem a másoknál szokásos "Muti, mit eszel!" meg "Nézd, mit főztem!" kihívás része, csak valami fincsi, amire rákattantunk és…..
A COVID-19 járvány és az ahhoz kapcsolódó intézkedések egyik - és egyáltalán nem az utolsó - pozitív hozadéka, hogy átalakította az időgazdálkodásunkat! Az állandó rohanás és tűzoltás  egyik  napról a másikra megszűnt, nekem is marad időm arra, hogy rendszerezzem a gondolataimat, megválaszoljak már…..
Beindult az alapozás a 2020-as idényre! Az előző három hétben bejött a görgőzés is a képbe a futás mellé. Szép kombó, főleg, hogy a keddi edzések 3/4 -ét kénytelen voltam a munkáim miatt szerdára csúsztatni, így már a hozzászoktatás időszakában sikerül soha el nem múló túlterheléses fájdalmakat…..
A szeptember eleji WizzAir Budapest Félmaraton már a második ilyen távú teljesítésem volt az évben, sorrendben pedig a hetedik 21km, amit formális körülmények között futottam eddigi futóéletemben. A WizzAir amiatt is fontos volt számomra, mivel az eredményén le tudtam mérni a fejlődésemet az…..
Vajon hány újdonsült futó vagy idézőjeles futó tud Bogár Janiról? Ő az eddigi egyetlen magyar férfi Spartathlon-győztes és 24 órás Európa-bajnok. Élő legenda, aki manapság is heti 3-4 alkalommal versenyez és akinek legendás a futás iránti szeretete, madjhogynem függősége. Különös ismertetőjele:…..
Nagy nap ez a mai az Ironfaterkedés történetében! Ma - életemben először - elértem az évi  1000 futókilométert, aminek minden centiméterét a Plandurance csapatában, Farkas Zsoltné Nagy Mariann edzői irányítása mellett teljesítettem.   íme a tények:   Ebbe az 1000 km-be belefért néhány…..
Sokáig azt sem tudtam, hogy Tatán - az Öreg-tónál - triatlon versenyt is rendeznek, aztán jött a keszthelyi feladás és a lelki after party, az önmarcangolás és a kérdések, amire nem találtam a válaszokat. Azt azért sejtettem, hogy ha nem akarom a divatos Rivotril-vodka, vagy a Xanax-whiskey kombóval…..
  A 2019-es évem a "vissza az álmaimhoz" fejezetbe kerül a végelszámolásnál. Eleve nehezen megfejthető a pszichéje annak, akinek a "B" oldalon csípődik be, hogy az ő sportja a triatlon és ebből adódóan az élete célja nem lehet más, mint egy Ironman teljesítése. Az viszont, hogy ezekhez a célokhoz…..
Már a Spartan Tokaj Super után megfogalmazódott a Csapatban, hogy egy téli versenyt és egy éjszakai versenyt feljegyez a közös bakancslistára, mert a hó, a jég még izgalmasabb kihívásokat tartogathat és a tokaji sűrű, sötét este is igazi férfiasságpróbát nyújtott, akkor miért ne csináljunk meg az…..
PROACTIVE Blog Me, Myself and I 2017.03.05 21:13:45
A mai Spartan erőnléti edzésem a magányról (vagy inkább a magány megélésének elmaradásáról) szólt. Mindenki valahol éppen mást csinált, így egyedül maradtam, de 110 percen át képtelen voltam foglalkozni a magány lélekre gyakorolt hatásával, hiszen örültem, hogy a gyakorlatok végzése közben nem…..
Száz évvel ezelőtt, a Montenegró című svéd filmben láttam utoljára olyan jelenetet, amikor az áldozat a gyilkosával pózol a fényképezőgép előtt. A történetben az egyik testvér csal kártyán, ezért a másik beleállítja a kést a homlokába (!!). A kiérkező mentősök még soha sem láttak ilyet, ezért…..
Ma megint örülnöm kellene, mert találtam egy újabb egészséges és ch csökkentett vacsorát ahhoz, hogy egészségesebben meg esetleg tovább éljek. Mégis mérhetetlenül szomorú vagyok, mert aki arra sarkallt, hogy ezzel foglalkozzam, aki az első lökéseket megadta, aki minden próbálkozásomat és apró…..
Sajátos módon gondolkodik az edzőfejedelem a motiválás művészetéről. Persze, aki ismeri az összefüggést az öltözőben röpködő stoplis és David Backham fejsebe között, az nagyon nem lepődik meg azon, hogy Sir Alex szerint kiváló motivációs eszköz, ha a labdarúgó büntetésből nem kap visszajelzést az…..
Erre a jóképű akadályra életem végéig emlékezni fogok. Nyolc km kitartó oboa után, a jeges folyóból éppen csak kimászva egy láthatóan jeges és vizes ferde palánkon feljutni, megfizethetetlen élmény. Elsőre felhúztam magam, de a legvégén leestem és másodszorra is leestem volna, ha nincs ott Lajos…..
Pénteken, szokásunkhoz híven egy kőkemény spinning edzéssel alapoztunk a hétvégére. A látogatottság kicsit karcsúra sikeredett, de aki ott volt, az keményen küzdött az életéért. Na, azért az életveszély apró "költői" túlzás, hiszen az látszik rajtunk, hogy egyre kevésbé várjuk az órák végét, több a…..
A 2015 -ös Rögbi Világbajnokság szinte csak róla és a csapatáról, az új-zélandi All Blacks fantasztikus teljesítményéről és aranyérméről szólt. 23 évesen, alig néhány válogatottsággal a lábában, magabiztosan és nagyszerűen játszva lett a torna legígéretesebb játékosa és a döntő egyik hőse, mivel…..
PROACTIVE Blog OLB Vokál 2017.02.18 20:28:35
Hajnal ötkor indul az OLB Vokál Szlovákiába!..
A hétvégi terepfutó verseny  - egy sorozat első állomásaként - Törökbálint környéki dombok között került megrendezésre. Izgalmas edzéslehetőségnek tűnt Wadkanná válni a tavaszias télben, csúszni- mászni a jégen, megfürödni a sárban, áthajtani a vadak által használt csapásokon és szokni, megszokni,…..
Ebben az évben már másodszok kerülök olyan helyzetbe, hogy a partneremnél meghírdetett és a cégünk tanácsadói támogatásával lebonyolított üzletkötő kiválasztási napról (AC) a meghívott jelöltek közül többen maradnak távol, mint akik végül jelenlétükkel is vállalják a gyakorlati megmérettetést. A…..
A pénteki fakultatív edzésnapunkon kettévált a csapat, néhányan - főleg a fiataljaink - az edzőteremben nyűtték a súlyokat, míg mi Lajossal és Petivel az eddigi fennállásunk legmocorgósabb spinning edzését teljesítettük. Egybehangzó vélemény volt, hogy ennyire még nem fáradtunk el egyik hasonló…..