Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R Wagner

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem olvasta azokat a posztokat, amit a kamu cipőrendelős oldalakról írtunk, különben néhány kattintás után gyanús lett volna neki a http://www.ocrapidplumber.com/ is. Száz sebből vérző oldal, nem is csoda, hogy végül közel sem azt kapta, amit megrendelt. Az okos checklist-et érdemes…..
Drága Sorstársaim, Ti, Akik Velem Együtt Holnap Kezditek A Fogyókúrát! Valljuk be egymás közt, ez a pár fokos lehűlés meghozta az étvágyunkat. Hiszen a hőségben mintha elpárolgott volna az…..
Pontosan 4 éve is megkérdeztem ugyanezt, vajon mi változott? Aki rendszeresen olvas, nagyjából sejtheti, hogy én melyikre szavazok, de az most mindegy, arra vagyok kíváncsi, hogy mik a mostani kedvencek.  Még mindig van pár hely a nagy BBQ-vacsorára!..
R Wagner 2015.08.23 21:11:38
B.U.É.K.! A jó hír, 2015 Januártól a KÍN STOP tapaszok a patikákban már egészségpénztári kártyára is megvásárlóhatóak! A videón a Geszty Glória által készített interjú látható, mely áttekintést ad a tapaszokról. Ha az Ön  patikusa nem ismeri ezek a termékeket, akkor…..