Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris Colombo2

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hónappal az orosz hadsereg Ukrajna ellen megindult (hadüzenet nélküli) háborújának megkezdése után érdemes elgondolkodni azon, hogy miként is végződhet ez a konfliktus. Jelenleg hat lehetséges forgatókönyvről beszélhetünk, melyeknek különböző a valószínűsége. 1. Megegyezés és Ukrajna…..
Sokkolja a brit háztartásokat a hirtelen megnövekvő energiaszámla. Az ok a világpiaci árakban keresendő...
Amerika legdrágább otthonát licitre bocsátják! A "The One" egy hatalmas, több mint 9.500 m2-es luxusbirtok Bel Air-ben, és a maga 295 millió dolláros kikiáltási árával Amerika egyik legdrágább ingatlanának számít. Állítások szerint ez a világ legnagyobb magánlakása, és most először kerül…..
Chris Colombo2 2022.01.26 10:10:30
„Le akartam utazni a Velencei tóra egy barátom szülinapjára. Őt is akartam vinni, mire rávágta, hogy nem kíváncsi a lerészegedésünkre" - Ha el akarod üldözni a pasidat, állandóan kritizáld mindenben és feltétlenül mutasd be anyunak, amennyiben ő hatványozottabban elviselhetetlenebb nálad.   Ha…..
Chris Colombo2 2021.10.01 16:35:47
A nyári vakációk végével újra a munka kerül a központba, sokan visszatérnek az irodába, fellendülés látható az ingatlanpiacon is. Vajon újra ez lesz a kizárólagos munkahely vagy megmarad az otthoni munkavégzés?..
Chris Colombo2 2021.08.26 21:10:53
1914. július 28-án Ferenc József osztrák császár és magyar király hadat üzent Szerbiának, a magyar férfiak pedig már aznaptól fogva vonultak a laktanyákba, hogy csukaszürkébe öltözve minél gyorsabban a frontra menjenek. Az emberek örömujjongva, dalolva indultak a frontra, mindenki harci lázban…..
Chris Colombo2 2021.02.09 18:18:36
@Endre Frady: a háborútól azt várták h győznek és gyorsan vége lesz. senki se gondolta h 4 évig fog tartani
Ha a jelenleg budapesti trolihálózat térképére pillantunk, hamar szembetűnik, hogy a csáposbuszok főleg a belvárosi területeken és Zugló kertvárosi részein közlekednek. Van azonban egy kakukktojás, mely távol esik ezektől a területektől, és a térképen hamar feltűnik: ez pedig a Baross utcai vonal a…..
Először is valamit le szeretnék szögezni: ízig-vérig fradista vagyok, már a cipszer dédapám is a Ráday ulicában üzemeltetett hentesműhelyt, nem is beszélt magyarul, de megbicskázta azt, aki a magyarságát meg merte kérdőjelezni. Amikor Ypernnél gáztámadás érte, ott üvöltött a franciáknak szászul,…..
1984. március 7., a hónap első szerdája Kádár János hivatalos baráti látogatásra Jugoszláviába utazott. A képen meghívójával, Dragoszlav Markoviccsal, a JKSZ KB Elnökségének elnökével..
fáymiklós Mozart öregkora 2020.08.22 06:59:14
Volt nekem egy nénim, kedves, idős ismerősöm a Szemlőhegy utcában, csak akkor még néniztem a kedves, idős ismerősöket, akihez néha fölmentem beszélgetni és „grámofonozni”. Ő kérdezte, hogy hallottam, miket mondott ez a Glenn Gould. Valamennyire hallottam, de azt nem, amire ő gondolt, hogy Mozart nem…..
Megcsináltuk! Megcsináltuk ezt is! Ma volt a lányok bizonyítványosztása az iskolában, ezzel hivatalosan is lezárult a 2019/20-as tanév és kezdetét vette a csupa-csupa nagybetűs VAKÁCIÓ! Zárójelben megjegyezném, hogy mi már annyira nem szakadtunk bele a tanulásba az elmúlt pár hétben sem.…..
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
/A könnyedebb műfajokból válogatva/ Mindenki számára mást jelent a "filmélmény" kifejezés, mint ahogyan a legjobb filmek 12-es listája is egyénenként nagyon eltérő. Számomra a filmélmény egy katarzis, mely maradandó hatást gyakorol rám és még évekkel később is valódi emlékanyagot jelent (melyet…..
Chris Colombo2 2020.03.09 18:37:26
        „Szerintem egész egyszerűen mindenkinek fel kell fognia, hogy jelen pillanatban képességbeli hiányok vannak Magyarországon, ezt egyértelműen ki kell jelentenünk. (Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a cardiffi zakó után)"               Tegnap a walesi közvetítést…..
Kriszta és párja szó szerint fejest ugrottak az amerikai életbe. Négy évük summája talán az is lehetne, hogy ugyan alapos tervezés nélkül is bele lehet vágni a határátkelésbe, de azzal a saját dolgunkat is megnehezítjük. Nekik mindenesetre sikerült egyenesbe jönni!..
Sokan irigyeljük a topbajnokságok labdarúgóit, a mesés fizetések, a menő autók és az állandó reflektorfény sokak számára jelent komoly vonzerőt. Arra talán kevesebben gondolnak, hogy miközben nyaralás közben mondjuk az angol bajnoki meccseket nézzük, milyen szinten vannak kizsigerelve a játékosok...
Mia Khalifa a maga területén igazi sztár volt, igaz, meglehetősen rövid ideig tevékenykedett az iparban. Most kitálalt arról, hogy a cégek miként „vadásznak a tapasztalatlan fiatal nőkre”...
1967 szeptember 3-án tértek át Svédországban a bal oldali közlekedésről a jobb oldalira. Egy ilyen átállás nem olyan egyszerű, mint ahogyan gondolnánk. Jelzőtáblák, felfestések, tömegközlekedés átszervezése egyetlen éjszaka alatt?..
Chris Colombo2 2019.08.15 08:17:23
@Taxomükke (UK): a balkormányos járművek beszerzése könnyebb volt
Valamikor a rendszerváltás (vagy mi) környékén azt csiripelték a madarak: egy jó menet a kocsisoron 3000, de gumi nélkül 5000 Ft-ba kerül - orvosi kezelés nélkül. Nos, ha valami fejlődött kis hazánkban, akkor az kétségkívül ez az árfolyam, hiszen – akciósan, csak itt, csak most, azaz kb 5-6 év alatt…..
  Az Országgyűlés szerdán elfogadta a munka törvénykönyvének módosítását, amely tartalmazza többek között a lehetséges túlórakeret 400 órára emelését. Az ellenzék már hétfőn kivonult a parlament ülésterméből, szerdán pedig megpróbálták ellehetetleníteni a szavazást síppal, dobbal,…..
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
A múltkor kaptam egy nagyon kedves meghívást, egy általános iskolában kellett a pályaválasztás "rejtelmeiről" beszélni kicsit. Volt egy rendhagyó aspektusa, így ezt közkinccsé teszem. Ugyan nem vagyok varázsló, de hadd váteszkedjek egy kicsit arra vonatkozóan, hogy -szerintem-…..
Chris Colombo2 2018.11.21 17:16:37
Jelenleg is gyűjtjük a támogató aláírásokat ahhoz a törvényjavaslathoz, amelyet a gyermekes családok hajléktalanná válásának megelőzése érdekében készítettünk el. A törvényjavaslat elfogadása egyúttal a szombati Lakásmenetünk egyik fő követelése is. A törvényjavaslat egyrészt előírja az…..
Chris Colombo2 2018.09.28 20:47:16
@Musha Kage: valamint a gyerekek se dolgoznak...