Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorba Görög

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felbukkant a soron következő megtévesztés, ami nem kevesebbet ígér, mint „akár” 50 % megtakarítás a villanyszámládból. Utánanéztünk az új “csodaeszköznek”. ..
A különböző diszkontláncokban sokszor óriási akcióval árulják a hamarosan lejáró termékeket. Nem kivétel ez alól a pékáru sem, mely a többi termékkel ellentétben, jóval lejárati dátuma után is fogyasztható marad, amennyiben lefagyasztjuk, és csak közvetlenül fogyasztás előtt engedjük fel. Ezt…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Zorba Görög 2017.03.28 19:48:46
@Svegacomp: -így teszek én is!
Magyarország középhatalmi státuszának megszerzése érdekében Orbán Viktor eddig húzott merészeket – finoman szólva. Minthogy sem a gazdasági teljesítmény, sem a Brüsszel elleni közös fellépés nem vezetett eredményre, Putyin barátságával háta mögött most hadsereget toboroz, hogy „komolyan vehető”…..
Zorba Görög 2017.01.02 19:59:34