Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemfüles olvasónk vette észre jártában-keltében a következő jelenséget, melyet az Autós szégyentáblán közzé is tett. Eddig semmi érdekes, de nézzük csak meg közelebbről: Rácz Tamás főszerkesztő-helyettes ugyanezt látta szlovák rendszámmal, szintén Cayenne-re szerelve,…..
Mivel tegnap két műsort is ajánlottam a Viváról, amit többen részrehajlásként éltek meg, ma nem lesz semmilyen vivás műsor, annál inkább foci, mivel egy focinapon nem is kezdhetnék mással, mint a Svédország-Magyarország labdarúgó-világbajnoki selejtező mérkőzéssel, amit…..
autózz! Rendes rendőr 2008.07.31 06:28:00
Igazán örömteli és ritka amikor negatív sztereotípiákat megcáfoló leveleket kapunk. Ilyen Roncsi sztorija is. Lehet szidni vagy dícsérni egy szervezet tagjait, de ne felejtsük el, hogy elsősorban emberek vagyunk. Az én sztorim nem igazán illeszkedik a blog fősodrába, ámde olvasva…..
Amíg a Nokia csúcskészülékeiben csupán 5 megapixeles kamera van, addig a Samsung 8 megapixeles kamerával próbálja megához csábítani azokat, akinek a méret a lényeg. A Samsung i8510 mobilnak a kijelzője is nagy, 2,9 hüvelykes és 16 millió színű. Emellett van benne 7,2 megabites…..
Ninel 2008.07.29 17:59:36
Az ilyen árcédulás trükközések láttán először mindig azt gondolom, hogy ez nem lehet direkt, hiszen miért érné meg pár forintért ennyit izmozni, és hány akciós kupac fér el egy átlagos áruházban. Aztán rá szoktam jönni, hogy milyen sok Tesco van, milyen nagy alapterületen,…..
Republicator Petőfinek szerválok 2008.07.12 08:20:00
Stein posztjára folytatásként, ha már Székesfehérvárról volt szó. Merthogy ott nem csak Petőfi van, hanem pozitív példák is, ne meg persze történetek. St1: A minden lében kanál Stein is hozzáfűzte rosszindulatú beszólásait.  Varkocs A hős várkapitány, aki kirohant a…..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..