Regisztráció Blogot indítok
Adatok
müszi

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen blog megírására a családunkkal  megtörtént események vettek rá, minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a veszélyt, ami nyugdíjas szüleinket és nagyszüleinket veszélyezteti. Cégnevet és családunk nevét nem említem, hátha a cég vezetői úgy gondolják hogy…..
müszi 2014.01.22 23:21:21
@ostoros moszat (törölt): a hülyeség olyan mint a halál. aki meghal az nem veszi észre.aki hülye az se veszi észre!öregeket hivnak meg,akik már agyérmesesedett állapotban,vagyis becsapható álllapotban vannak! az a lényeg ,hogy a nevét a szerződésre alá tudja irni. utána fizethet! még az örökös is!
müszi 2014.01.22 23:33:10
@Honeyy: a Zepterre hivatkoznak! A Ferdinánd Zepter név egy müvész név Egy jugoszláv pasi vette fel ezt a nevet.Milán Jankovics az igazi neve.nézz utána Google-ban.
Ártatlan reggeli beszélgetésnek indult Kyle Dyer számára a tévéműsor: az argentin dogot azért hívták meg a két vendéggel együtt, mert előző nap szerencsésen megmenekült. A Max nevű kutya február 8-án délután sétálni indult gazdájával a Denver környékén lévő Smith…..
müszi 2012.02.10 22:28:24
  A választások előtt utoljára összeülő Országgyűlés nehéz batyuval látta el a szólásszabadság híveit és védelmezőit: elfogadták a büntető törvénykönyv holokauszttagadást büntethetővé tévő, a szocialisták által kezdeményezett módosítását.   A…..
müszi 2010.02.23 00:29:04
@Pista bá': az benne a logika:ott hozták törvénybe ahol a kormányba jelentős számu szabad keselyü beférkőzött. az egész mozgalom élén a brüsszeli szabadkőműves páholy áll!
ne vegyék zokon,de a bibliai idők óta üldözik őket!na nem a jócselekedeteik miatt!!!
müszi 2010.02.23 00:32:34
@sorokinV: ??????????????????????????????????????????????????????????????????????
A Centrumról már sokat hallhattunk, itt is meg a Homáron is rendszeres vendég ez a kedves parkolási társaság. Rómeó is velük szívta meg. Esetleg ha valaki tudja, hogy melyik parkolós cég szünetelteti az ellenőrzést a havazás miatt, az írja meg kommentben, hogy fölöslegesen senki…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
müszi 2010.02.11 22:35:01
@A Nép Te vagy: azért szólunk ennyien hozzá,mert mindenkinek tele van a hócipője ezekkel a metszett farkúakkal. ma trendi, hogy nem szabad zsidózni,meg cigányozni. igenis kell beszélni róluk szabadon!csakhát fájdalmas az igazság!
nem szeretnék ha az általuk hirdetett hazugságokat megcáfolná a magyar ember.
müszi 2010.02.11 22:44:07
@hunone: a II.világháborúban meghalt 20-30 millió ember!ehhez képest az a 6--- 4--- 1.5 millió zsidó (nem is biztos ,hogy igaz volt)elenyésző százalék !ezt az egészet azsidók találták ki nekünk,Az egészet nem tudjuk már ellenőrizni .azt etetnek meg velünk ami az ő érdekük!
Egyelőre ez lesz a legrövidebb bejegyzés. Miután Orbán Viktor évértékelőjének elemzése kapcsán többen felvetették, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltjének beszédéről is feltétlenül írjak majd, ma kísérletet is tettem erre. S bár a kampányfőnök azt csiripelte, hogy…..
Mandiner blog Összeomlás 2010.02.06 12:01:00
  Az elmúlt napokban összeomlott a budapesti érdekeltségű - politikával aktív kapcsolatot ápoló - infrastrukturális-nagybefektetői & gazdasági-tanácsadói holdudvar kapcsolatrendszere Magyarországon. Olyan mértékű átrendeződés lehet Budapesten a jövőben, amire…..
müszi 2010.02.07 00:26:11
@helota: megnyitják a pécsi uránbányákat. lenne munkahelyük végkielégitést sem kéne adni nekik.ott b@szogathatnák egymást.egy tonna érc fel-egy száraz kenyér le! lehetne szocialista munkaverseny.cigus komcsi zsi..ó.
a győztes brigád egy hét vellnes üdülést kapna a cápák közé!
müszi 2010.02.07 00:27:40
@Koller: jajjjjjjj! .de kár beléjük a börtönkoszt!
A Fidesz több kommunikációs hibát is elkövetett a kampányban, amelyek hozzájárultak választási vereségéhez – mondta 2006-ban Orbán Viktor akkori kabinetfőnöke, Navracsics Tibor. A politikus a legtalálóbb igét választotta: a „hozzájárultak” formula…..
törökgáborelemez 42. 1+1=0? 2010.01.22 18:55:00
Több okból sem szerencsés, ha egy elemző a megérzéseiről beszél. Mondanom sem kell, hogy az ilyesmi nem tartozik a bevett módszerek közé, ráadásul önveszélyes is ilyen nehezen igazolható állításokkal traktálni a publikumot. Miután azonban egy blog többet bír el, ezúttal…..
müszi 2010.01.22 23:06:56
@Ragyás Tóni: ne féltsd Herényit! visszamegy a rovar és patkányirtó szakmájába.biztos pénz!
müszi 2010.01.22 23:19:57
müszi 2010.01.23 00:05:40
@gitáros:
mi bajod van????? felijedtél álmodból?
én nem bántottalak!
Autófília Az elégtelen jutalma 2010.01.22 16:00:00
Aki mindig quadozik, az megbukhat félévkor. Aki megbukik félévkor, annak az apja ideges lesz. Ha az apja ideges lesz, szétveri a quadot. Logikus, ugye Még belegondolni is rossz, hogy mi lesz, ha nem sikerül javítani a rossz eredményen. Lehet, hogy egész nyárra bezárják a yachtba? A…..
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..
müszi 2010.01.22 22:56:41
@eznemisénvagyok: ilyen adalékot hordtuk be anno....a régi csehszlovákiából.beöntöttük a trabiba+ hozzá több liter vizet!!!ment mint a rakéta
ezt a vizezést ma a MOL keveri CSAK ÖNNEK ! nézzétek meg a viztől csöpögő kipufogó csöveket
A Kőbányai Önkormányzat képviselő-testülete, a szeptemberi testületi ülésen alkotta meg a dohányzás tilalmáról szóló rendeletet, Kőbánya tiszta, esztétikus képének kialakítása, valamint az egészséges életmód feltételeinek elősegítése és a környezet megóvása…..
müszi 2010.01.20 23:43:41
@Levéltetű: nem akarok senkit meggyőzni,mert engem sem tudnakmeggyőzni az ellenkezőjéről.én csak nyitott szemmel józan ésszel elfogultság nélkül nézem a dolgokat!
hazugságot nem én idézem a fennt emlitett www.cancer...... linkből.
milyen adó??---a cigi után befizetett jövedéki stb...adó!!!
a többi érvet nem ismétlem.leirtam pontosan az ÉLETBŐL vett tapasztalataimat.
ezek a hivatalos tudományos dolgozatok egy egy érdekcsoport által finanszirozott "tudósok "müvei.
harcoltak már a zsir ellen is. kiderült ,hogy nincs is benne káros koleszterin.
dicsőitettük a szocializmust.kiderült ,hogy nem is olyan jó.
dicsőitettünk már annyi mindent,harcoltunk már annyi minden ellen,kiderült,hogy nem is ugy van! majd ha bölcsebb leszel ,rájössz sok mindenre!!!
köszönöm az értékes vitát!üdv müszi
müszi 2010.01.20 23:54:04
@lal: még annyit:az utóbbi hónapok témája a h1n1 oltás!!!
ez a virus mindenkiben kimutatható.
tehát ha valakit elüt a villamos ,megjelenik az ujságban ,hogy h1n1 fertőzésben halt meg ,mert nem volt beoltva .nohát ilyen ez a dohányos élet is!!!most ez a trendi ,ezt kell meglovagolni!
A baloldalhoz tartozó politikusokkal, háttéremberekkel és egyéb szereplőkkel beszélgetve érdekes hangulatváltozást lehet tapasztalni. Miközben az általános várakozás még mindig a Fidesz elsöprő, akár a kétharmadot is meghaladó győzelme, az általános viselkedés pedig a…..
PuttyLabs Erőss Zsolt új lába 2010.01.12 15:22:00
Sokat gondolkodtunk azon, hogyan segíthetnénk Erőss Zsoltnak, az egyik legjobb magyar hegymászónak, aki balesetet szenvedett, és amputálni kellett az egyik lábát. Tbg végül megtervezte és kivitelezte Zsolt új lábát, amivel Zsolt talán még az eddiginél is magasabb hegyeket mászhat…..
müszi 2010.01.13 00:13:44
@a\' ördög: mi jelenségről vitázunk. Te meg rögtön személyeskedsz? ennyire telik? jobb ha lefekszel ,és kipihened magad Jó éjt!
müszi 2010.01.13 00:34:27
@ditta: neked sincs egyetlen ész érved sem,csak személyeskedni tudsz. lépjél ki,vagy tanulj dr morcz-tól stilust!
müszi 2010.01.13 00:57:46
@Kovács Géza: csodálkozol?
egy buta repedtsarkú!ne várj tőle értelmes hozzászólást!
A választási részvétel (aránya) az egyik legnehezebben előre jelezhető eleme a szavazásoknak. Amikor a 2004-es EP-választás előtt egy újságíró a várható részvételről kérdezett, hogy a jóslás lehetetlenségére és nevetségességére hívjam fel a figyelmet, viccesen (vagyis…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Biztosan hallottátok, hogy az Egyesült Államok egyes részein rekord mennyiségű hó hullott mostanában, ezzel DÁ is jól megszívta egy szerencsétlen pillanatnak köszönhetően, de aztán meglepően és egyben pozitívan zárult a történet. Tegnap bezártam az egyetlen kocsi kulcsom az…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
müszi 2009.12.20 21:12:22
@drukkker: alapjában igazadvan!
ezt mindenki mondhatja,a pilóta a mozdonyvezető ,a müszerész az orvos munkáját sem tudja más elvégezni.

más.a zsüri alulmulta önmagát.hol vannak ezek a major tamás ,pernye andrás,szinetár miklós,stb
féle szakértelemtől?azok a ki mit tud-ok tényleg müvészeket adtak az országnak-világnak. ez a szőke nő????, ez a hülye szenilis f@sz, ez a bohém ripacs hernádi???kik ezek?
egy normális volt köztük,az őreg rendező tanár úr,de az kevés volt.
ezek a nullák határozták meg a fiatalok további sorsát?
Ma délben megszületett végre a megállapodás, a Koppenhágai Egyezmény. Az alábbiakban összefoglalom, mit is tud - vagy inkább, mit nem tud, mert utóbbiból van a több...- A Koppenhágai Egyezményt a legtöbb ország csak tudomásul vette, mivel nem jogilag kötelező, csak politikai…..
Pilu FUCK THE POLICE! 2009.12.18 14:15:00
 Miért nem lepődünk meg az alábbi képsorok láttán? Tán’ csak nem emlékeztet a 2006-os pesti történésekre? A jelek szerint az emberi mivoltából való kivetkőzés nem a magyar rendőr sajátja, a dán kollégáik éppen olyan barmok, mint a mieink. Egysejtű, írástudatlan…..