Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Első Kézből

300 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Ferencnek sikerült pont oda felhúzni a két térfelet elválasztó hálót, ahová Orbán Viktor is szerette volna. Az egyik oldalon Európa a liberális Kánaán, a másikon a liberális Mordor. Kettejük elbeszélésében az EP-választás arról fog szólni, hogy a, csak Európa győzheti le Orbán Viktort és…..
Első Kézből 2018.09.17 17:38:06
A Sargentini-jelentés már régóta sláger volt mind Magyarorszzágon, mind az egész Európai Unióban. Lehetett érveli az arra valóhivatkozással, lehetett lobogtatni, nem figyelembe venni, teljes politikai stratégiát arra alapozni. A jelentés mindenképpen mérföldkő az Unió és Magyarország történetében…..
Első Kézből 2018.09.12 14:45:49
Ahogy egyre inkább népszerűsítjük, egyre többen is jönnek vissza azzal a panasszal munkáltatói oldalról, hogy nem működött a home office, megpróbálták. A kollégák „ellustultak”, nem volt kontroll, kicsúsztak a határidőkből, a vezető nem látta, hogy menne a munka, nehéz volt összeszervezni egy…..
Első Kézből 2018.08.13 21:24:28
  Aki figyeli a közélet eseményeit, láthatja, hogy a 18-as országgyűlési választások után az LMP-t heves támadások érik. Kunhalmi Ágnes rögtön a választás után őket nevezte meg bűnbaknak, miközben a tények azt mondják, hogy az LMP több mint 130 ezer szavazattal növelte…..
Naponta szállítja az újabb botrányokat az egyre inkább Ungár Péter személyes játszótereként funkcionáló "ellenzéki" "párt". Az elbukott választások óta eltelt 3 hónapban lefelé tartó spirálként ássa magát egyre mélyebbre az LMP.  A párt, amely soha nem fogja tudni lemosni magáról, hogy miattuk…..
A kisgazdapárttal és az MDF-fel szemben már bevált a leszalámizós technika. Orbán most nekiugrik a Jobbiknak is. Kedden jelentette be Toroczkai László, hogy néhány haverjával együtt Mi Magunk platform néven megalapítja a Jobbik belső ellenzékét. Toroczkai két hete megmérette magát és alulmaradt a…..
Szabadul a brandtől...
Első Kézből 2018.04.24 17:06:21
  „Aki a célt akarja, annak az eszközt is akarnia kell” – idézik gyakran az „Orbánt el innen, mindegy milyen áron” logikájában hívők. A cél és az eszköz azonban nem eshet egybe bármi áron, amiként nem létezik olyan nemes cél, ami a nemtelen eszközt legitimálhatná.   Akik az LMP-t a kormányváltás…..
Meddig tartható az a bántóan nyilvánvaló demagóg hazugság, amit az LMP művel?! Karácsony Gergely elképesztően (egyesek szerint már túlzottan) gáláns gesztust tett a minap, amikor megerősítette: ha az LMP hajlandó lenne együttműködni a baloldali ellenzék pártjaival, Ő visszalépne Szél Bernadett…..
Dk-s és MSZP-P-s körökben ma már axióma, hogy ha valaki miatt, akkor az LMP miatt nem lehet koordinálni, amiből két dolog következik, az egyik, hogy az LMP történelmi bűnt követ el, mert beáldozza az ország jövőjét, a másik pedig az, hogy a Fidesz kutyája. Az LMP előbb elzárkózott a régi, de…..
Gyurcsány Ferencről az a hír járja, hogy a vasárnapi DK, MSZP-P, LMP egyeztetés igencsak jó kedélyben érte. A Demokratikus Koalíció elnöke az esemény utáni sajtótájékoztatón furán imbolygott és beszélt, Vágó Gábor, az LMP delegációjának tagja pedig azt mondta, hogy ha ő részegen fogadná a barátait,…..
Elképesztő blődlik és szakmaiatlanságok a Közös Ország Mozgalom kutatásaiban.  Kezdjük azzal, hogy Hódmezővásárhely után meglehetősen necces dolog szentírásként kezelni a közvélemény-kutatásokat. Az alföldi város ellenzéki győzelmével nem csak a Fidesz, de a Fideszt az egekbe mérő…..
Csúnya történetről számolt be pénteken a 444.hu: a lap információi szerint Orbán lerendelte magához a hatvanpusztai birtokára Puch Lászlót, hogy a megállapodjanak a Népszava sorsáról. Arról a lapról beszélünk, amelyről régóta látszik, hogy nagyon nem stimmel vele valami: nem jellemző ugyanis a…..
"Milyen toronymagas Fidesz-előnyről hadoválsz, apukám?" - teheti fel a jogos kérdést mostantól bárki a politikai szórakoztatóipar részét képező, "közvélemény-kutató" cégek megmondóembereinek. Váratlanul nagy, 16 százalékos fölénnyel nyerte meg a hódmezővásárhelyi időközi választást Márki-Zay Péter…..
Nyakunkon a választások napja, az egyre hangosabb politikai kakofóniában ilyentájt menetrendszerűen felharsan a szavazás bojkottjára buzdítók kórusa.  Naiv idealisták és rémületes észjárású megmondóemberek agitálnak a otthonmaradás mellett - hogy összezavarják az amúgy is fejüket kapkodó…..
Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van.  Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…..
A DK elnöke és Debreczeni, a párt elnökségi tagja elmondta, miért kell közös lista és miniszterelnök-jelölt. Ők aztán nem váltogatják az álláspontjukat szélkakas módjára...
Az elmúlt napok egyik legforróbb témája, hogy a (Párt-)Állami Számvevőszék váratlanul 660 millió forintra büntette a Jobbikot - ezzel gyakorlatilag kihúzva a talajt Vonáék lába alól, a választási kampány utolsó hónapjaiban.  A gusztustalan húzást a teljes ellenzéki spektrum gyorsan és határozottan…..
Elképesztő dumákkal soroltak be a Fidesz mögé egyes baloldaliak. Az ő hamis érveiket cáfoljuk most meg. Újra az érdeklődés fókuszába került a határon túliak szavazójoga, miután a Demokratikus Koalíció aláírás-gyűjtésbe kezdett az intézkedés visszavonásáért. A DK célja világos: a népakarat nyomását…..
    Gyurcsány Ferenc a demokratikus fénycsóva, aki kérlelhetetlenül küzd Orbán Viktor autoriter rendszere ellen, és állhatatos munkával mindent megtesz azért, hogy a demokratikus oldal összefogjon és legyőzze a főgonoszt.   Legalábbis szóban.   Tettekben már kicsit máshogy néz ki a…..
A kampány közeledtével felgyorsultak az események a magyar belpolitikában. Egyre több jel utal a Jobbik és az LMP tervezett összebútorozására. Persze Vonának már az is tiszta nyereség, ha a kompromisszum felvillantásával szalonképessé teszi magát a balos szavazók szemében.  fotó: Index Simicska…..
LMP-s parlamenti bohóckodásról adott hírt az Index hétfőn: Szél Bernadett és Hadházy Ákos egy sebtében felfirkált, szinte olvashatatlan "Hazudik"-feliratú papírlappal beálltak Németh Szilárd mögé. Túl az ötlet kiábrándító fantáziátlanságán (de komolyan, ha Szél Betti ezzel a képzelőerővel…..
A Gyurcsány-párt most már tényleg kezd emlékeztetni egy vallási szektára, azok szokták így magasztalni a prófétájukat, és tesznek magasról a valósággal való bármilyen egyezésre...
Vona Gábor olyat mondott, amire még nem volt példa: hitelesítette Gyurcsány sztoriját Orbán titkos bankszámlájáról. A zsidónegyed közepén, a Spinózában. Mik vannak? ..