Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lewiee

192 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első Brifli-videóhoz olyan témát választottam, ami egy helyi szintű, szombathelyi rejtélyes ingatlanüzlet részleteire próbál meg fényt deríteni, de minél jobban beleástam magam a témába, annál inkább éreztem azt, hogy ez az ingatlanmutyi-gyanús eset valószínűleg a kis modellje annak, ami nagyban…..
A Warner májusban induló streaming-szolgáltatása nem kevés saját gyártással indul majd útjára, és évről évre egyre jobban növelni tervezik az eredeti tartalmak számát. Az HBO Max néven induló platformon pár év múlva így már a tervek szerint több saját gyártás fut majd, mint az eredeti HBO-n. Most…..
Televerzum Habemus novum papam 2020.01.18 19:48:56
Az HBO és a Sky koprodukciója, a 2016-ban bemutatott Paolo Sorrentino rendezésében készült The Young Pope egy nagy meglepetés volt az akkor még európai, főleg nyugat-európai sorozatgyártásba nem különösebben invesztáló prémiumcsatornától. Többféleképpen is újdonságnak tekinthető tartalom volt a…..
A TCA rendezvényén a Breaking Bad, illetve a Better Call Saul készítői is tartottak előadást, nem sokkal azután, hogy hivatalossá tette az AMC, hogy a spin-off sorozatnak biztosan elkészül majd a hatodik, egyben utolsó évada. Peter Gould, a sorozat showrunnerje azt mondta, hogy pontosan azt akarták…..
Azt már egy ideje lehet tudni, hogy az NBCUniversal is beszállna a streaming-előfizetőkért folyó küzdelembe, ahogy azt több konkurens médiaóriás is megtette és készül megtenni, mint a Disney, a Warner és az Apple. Az NBC piaci modellje ellenben más lesz, mindenki számára ingyenes platformot…..
Az HBO sikersorozata, a Trónok harca előzménysorozata is téma volt a Television Critics' Association téli rendezvényén, a House of the Dragonról Casey Bloys, a prémiumcsatorna programigazgatója beszélt. "Az én tippem 2022 lenne." - mondta arról, hogy mikor várható a fantasy-széria premierje, de…..
Nemrég került fel az Agymenők utolsó epizódjának table readjéről készült videó, melyen az olvasópróbán a szereplők közül többen sem bírják ki száraz szemmel Sheldon Cooper utolsó monológját. A streaming-érában is elképesztően jó nézettséget produkáló sorozat tizenkét évad után májusban búcsúzott a…..
A Jóbarátok rajongói az eléggé balul elsült spin-off-sorozat, a Joey óta nem láthatták a kultsorozat karaktereit, pedig nem egy rajongói elképzelés szólt arról, hogy lehetne minimum egy Jóbarátok-film, vagy valamiféle visszatérés. Annak ellenére, hogy a készítők elzárkóztak éveken keresztül az…..
Általában külön posztokban szaladunk végig az épp aktuális ízelítőkön, betekintőkön és előzeteseken, de a héten annyit kaptunk egyszerre a nyakunkba, hogy nyugodtan végigdarálhatjuk őket egymás után. Itt rögtön a Sex Education második évadának újabb előzetese látható, de a tovább mögött van még…..
Az HBO nagyvolumenű szériája, a Westworld "West" része már a második évadban sem kapott túl nagy hangsúlyt, és a most kijövő teaserből az látszik, a készítők már kifejezetten elrugaszkodtak tőle, és a vadnyugati szilmuláción kívüli világ került középpontba. A harmadik szezon március 15-én kezd a…..
A Television Critics Association rendezvényén jelentette be az FX, hogy régóta futó horrorslágerét, az American Horror Story-t meghosszabbította három évaddal, így összesen tizenhárom szezonra már biztos Ryan Murphy antológiasorozatának sorsa. "Nagyon izgalmas, hogy folytathatjuk a munkát…..
Már negyedik évadával tér vissza az FX díjnyertes antológiasorozata, a Fargo, amelynek szerintünk még mindig az első szezonja volt a legerősebb darabja, de az alább található friss előzetes alapján az új szezon is igen ígéretes. Valami ilyesmire kell számítani áprilistól: A Fargo negyedik évada…..
A brazil legfelsőbb bíróság megvétózta Benedicto Abicair bíró ítéletét, miszerint a keresztény közösség és a brazil társadalom alapértékeit sérti meg a Netflix új brazil gyártású filmje, amelyben Jézus Krisztust melegként ábrázolják. A Netflix így mégsem kényszerül arra, hogy kivegye a The First…..
A Locke and Key egy február 7-én bemutatásra kerülő, képregény alapján készült horrorsorozat lesz, első évadában 10 résszel. Mivel a Netflix leírása egy alig fél soros szinopszis, ezért a képregény hivatalos magyar leírására hagyatkoztunk: A Locke-család egy iszonyatos tragédia után kénytelen…..
A The First Temptation of Christ című brazil gyártású, eredeti Netflix-különkiadás idén karácsonykor került fel a streamingoldalra, és azonnal botrányos fogadtatásra talált. Az alkotás mögött álló Porta dos Fundos nevű produkciós csapat rengeteg fenyegetést kapott, irodáját Molotov-koktéllal…..
Az ABC veterán komédiája, a végül 11 évadra berendelt Modern család idén búcsúzik a nézőktől, a sorozat záróepizódja áprilisban kerül majd adásba az amerikai network-csatornán. A befejezésről, illetve a lehetséges folytatásról a sorozat sztárjai és készítői beszéltek a Television Critics Association…..
Hivatalos bejelentés szerint a tavalyi, 2019-es díjátadó után az idei Oscar-gálán sem lesz állandó műsorvezető. Karey Burke, az ABC entertainment-osztályának vezetője azt mondta: "Az Akadémiával közösen úgy döntöttünk, hogy nem lesz hagyományos házigazda, megismételve valami olyasmit, amit tavaly…..
A Fox-animáció egy műfaj, amit sokáig a szakmában is sokan elismertek a '90-es években de még akár a 2000-es évek elején is, a mai animációs Fox-paletta pedig bebetonozottan három szereplőből áll. Ezek a Simpson család, a Family Guy, illetve a Bob burgerfalodája, amelyeket indulásuk óta a Fox…..
Furcsa tévécsatorna a The CW, több szempontból is. Először is se nem kábelcsatorna, de nem is rendes network-tévé, másodszor pedig az utóbbi évtizedben teljesen átpozicionálta magát nem hivatalosan szuperhőscsatornaként. Nem hiába, a DC- és Marvel-sorozatok igen jól jönnek egy közepes méretű…..
A Netflix egyik legnézettebb sorozata, a tabukat döntögető Sex Education január 17-én tér majd vissza új részekkel. Alább hosszabb előzetes...
Megérkezett az HBO egyik nagy januári címéhez, A kívülállóhoz a hivatalos magyar feliratos előzetes is, a Stephen King-regényből készült széria elég ígéretesnek tűnik ebből a kevés képsorból. A traileren valahogy én nem találtam dátumot, úgyhogy még annyit, hogy január 12-én premierel az Egyesült…..
Bár a Netflix óriási mennyiségű jelölése mindenkit elképesztett, végül az HBO zsebelte be a legtöbb díjat a vasárnap esti gálán, ahol a Netflix csupán egy kategóriában tudott győzedelmeskedni, szemben a Warner tulajdonú riválisával, amely négy díjat is hazavitt - kettőt a Csernobillal, kettőt az…..
Tegnap átadták a Golden Globe-szobrocskákat, és meglepetésből jutott bőven, a Netflix eléggé pofára esett, az HBO pedig úgy tűnik, magabiztosan visszavette a tévés díjak elnyerésében való fölényét. Íme a nyertesek:..
Fura egy sorozat a You, amelynek most jött ki karácsonykor a második évada egyben a Netflixen. A szerethető sorozatgyilkos témát már láttuk párszor több megközelítésből is feldolgozni, itt például egy nagyon creepy, megszállott zaklatót használunk alapanyagul a jól bevált recepthez, az eredmény…..
lewiee 2020.01.05 15:49:28
@kvadrillio: ez a legofftopicabb komment amit valaha láttam
Még a legnagyobb presztízsű díjkiosztó gálák közvetítéseinek nézettsége is drasztikusan csökkent az utóbbi években, az Egyesült Államok keleti parti időzónája szerint most vasárnap este 8-kor közvetítésre kerülő Golden Globe átadónak azonban van egy titkos fegyvere, amellyel a legutóbbi díjátadókhoz…..