Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nLite

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Audi a SuperBowl idejére időzítette R8-as modelljét bemutató reklámfilmjének debütálását. A gyönyörűen fényképezett filmben a Keresztapa híres, levágott lófejes alapjelenetét alakították át. A dúsgazdag főszereplő az ágyában ébredve valami furcsát érez, majd a…..
nLite 2008.02.04 15:38:14
A D.L.&Co. és a Valerie Confections névadói, Douglas Little és Valerie Gordon közös munkájának eredménye a képeken látható Mori ex Cacao desszert. Finoman megmunkált forma, különlegesen igényes csomagolás és egy meglehetősen mordbid gasztronómiai téma három féle…..
nLite 2008.02.04 15:38:07
Állítólag kész. Elvégeztetett. Művész Zoli elkészült a V-Max grafikáival. Képet is küldött a tankról, ezt itt: Rajta van minden, ami kell, Fudzsi-szan, vízesés, bambusz, darumadár kis piros fejjel, kis piros kandzsi. Úgy látom, elég szépen sikerült a papíron szétterülő…..
nLite 2008.02.04 15:37:58
Budapest Száksz Barkochba 2008.02.03 12:57:00
Ki az a fővárosi vezető, aki jó politikushoz méltóan kérdésekre csak kitérő válaszokat tud adni, szeret sokat sétálni, aki szerint Budapest összes visszássága megszűnik azzal, hogy kivilágítják azt a szerencsétlen Szabadság hidat és nagy értékű ingóságként ezt…..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..
Helykitöltő Hiánypótló új sorozattal jelentkezik a Homár ezentúl hétvégénként, a heti/havi legjobban pörgő sztorik csokrával. Azon kedves olvasóink, akik lemaradtak volna a legnagyobb anyázásokról, most hirtelen bepótolhatnak mindent. A 4. heti top 5 helyen az Ikea…..
Egyik kollégám kapta ezt a konyhai szerkentyűt egy energetikai sajtótájékoztatón. Minden benne van, ami kellhet egy bulihoz: a sörnyitó, az öngyújtó. Valójában azonban gázgyújtóként is használható az öngyújtós része, elég hosszú ahhoz. Praktikus...
Ez a trailer egy kincs, a végén pedig egy újabb kötél-helikopter trükk. ..