Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsigulisZsolti

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kombi nélkül. Tovább 2012.02.26 07:00:00
  Eladtam hát. Utoljára áll a házunk előtt Era Vegyes érzés ez. Ellöktem magamtól egy hű barátot, meg ott van a sok munka, a sok idő, a sok pénz is, amit beleöltem. De volt három jó évünk együtt, lehúztuk huszonkétezer kilométer jobbik felét – ami a tipikus…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Valamelyik hiperben sétálgattunk ajándékvásárlási céllal még karácsony előtt, amikor a játékautók között, fent, a legmagasabb polc tetején megláttam ezt. Hiányzik az első dísztárcsája a bal oldalon Elsőre is érdekesnek tűnt, nem nagyon fordul elő 1303-as bogár a…..
Kicsivel több mint egy éve beleállt a görcs a homloklebenyembe: kell egy W126. Nem akármilyen, szigorúan V8-as. Hisz' a napi hatkilométeres városi ingázásra nincs jobb egy (velem együtt) kéttonnás 500-asnál. Állítólag az ADAC is ezt hozta ki egyszer győztesnek a városi tesztjén.…..
ZsigulisZsolti 2010.12.17 09:28:14
@George17: ez tényleg nagy baromság volt:D
én mazda márka szervízben voltam gyakorlaton,és ott a tulaj pénztárcájától függött az alkatrészek minősége.és ez szerintem mindenhol így van.
601-es trabanthoz is tudsz venni gyári új akármit,csak kell rá várni,míg előkerül.
ne nevettessed ki magadat...
ZsigulisZsolti 2010.12.17 09:32:23
@Rézmányi Balázs: hagyjad,a vaknak nemtudod megmagyarázni,hogy megvirradt.
szerintem ez egyik autót legjobban tönkre baszó dolog az állás. gondolom ez is állt,mivel útban volt az előző tulajnak.
tarts ki az elveid mellett.én ugyanezt teszem egy 2105-ös ladával,szopok és foltozok,de szeretem a kocsim.
hajrá,egyszer összeáll,és nagykirály leszel:)
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
ZsigulisZsolti 2010.11.23 16:09:59
@Ati232:teljesen igazad van,de ez itt ki a picsát érdekel?
ZsigulisZsolti 2010.11.23 16:19:09
@RIO: az,1 ló valamivel kevesebb mint egy lóerős,maximálisan pedig 15 lóerő csúcsteljesítményt tud kifejteni,de nem hosszú ideig.
Nincs ma ember Magyarországon, aki ne hallott volna a Kolontár melletti vörösiszap-tározó falának leomlásáról, és ennek szörnyű következményeiről. Pár napja azt is tudom, még Hong Kongban is tisztában vannak vele, miről beszélek, ha iszap-áradást említek. Akár azt is…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
ZsigulisZsolti 2010.10.10 09:12:19
@Baly-München:
ez nem erről szól,hogy ki kinek a szolgája.
nekem csak egy Ladám van,de belül a padlóm teljesen kárpit mentes,és kivan fújva fehérre.persze a vízleeresztő lyukakon bejön a víz,hallok minden kavicsot,és a fehér 2 perc alatt retkes les,no meg hangos,de mégis így jó,mert egyrészt praktikus(rögtön látom a legkisebb rozsdát),és olyan spártaian egyszerű,és versenyautó feeling.én így szeretem,imádom hallani az autó zörejeit.ablakmosó tartályom sincs,mert foglalja a helyet,és az önindító takaró sincs bent.így könnyebb szerelni:)
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
ZsigulisZsolti 2010.09.17 18:30:13
@dukeekud: Akkor a Csikós egy szar apa,legyen igazad.De ha te is játékboltban veszel a gyerekednek legot,akkor te is az vagy,mert azt is gyárban gyártják,és nem a fárol esik le.Sőt,elárulom neked,a pék a kenyeret teherautóval hozza,nem lovaskocsival.Majd ha megtanulsz fotoszintetizálni,akkor neked lesz igazad.attól,hogy bringázol,még hozzájárulsz a környezetszennyezéshez,lásd a pékes példát.Különben is,aki ellene van a belsőégésű motoroknak,az a picsáért olvas autós blogot.
Most hívott Pista a helyszínről, egészen pontosan a pálya melletti bárból. Volt némi háttérzaj, pedig állítása szerint már alig van autó a pályán. Valóban: az indulók több mint fele kiesett. A Peugeot-k között rosszabb az arány, az ő LMP1-eseik ugyanis egytől egyig…..
A helyes megfejtő virtuális puszit kap. Vasembernek köszönet a furcsaságért.Felettébb semmi érdekes, egy szép fehér kettes Golf.Mégse stimmel teljesen. Mi a hiba?..
Bog Zoo-nak köszönet a képekért!Tippem szerint Skoda volt…..
ZsigulisZsolti 2010.06.01 19:02:21
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
-Autótemető Blog- A SUV halála 2010.02.18 14:20:00
Oroszéknál zajlik az élet. Ebből a SUV-ből kiszálltak. Élve.Mintha az úthenger gyalulta volna le..Kész csoda...
Pontosabban öreg BenzEKBŐL. Hű, most látom csak, utoljára júniusban írtunk az idehaza készülő W123-as pick-up-ról. Igaz ugyan, hogy készítője és hűséges kommentelőnk azóta már két adagnyi képet küldött, de szégyenszemre csak mostanra ástam le az időközben felhalmozott…..
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
Belsőség Félelem bére revisited 2009.12.27 13:52:00
Remélem, nem én vagyok az egyetlen ember, akit érdekel ez a film, hiszen Magyarországon szerintem minimum hússzor lejátszották különféle adókon az elmúlt negyven évben, szerintem a nagyon-nagyon régi időkben mozifilm is volt. Az én generációm számára például igazi kult-cucc. A…..
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..
Mivel 1997 óta járok többnyire egy, de minimum kétévente az imolai veteránbörzére, ezért már csak kicsit kocsonyásodik meg a lábam, amikor belépek a kapun. Végigjártam már az imolás börzézés összes kezdeti stációját, ennek hadd fejtsem itt ki röviden a pszichológiáját.…..