Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Inkvizítor

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megbukik-e Lukasenka? És ha igen, ki és mi jön utána? Lerabolhatják-e az amerikai liberális héják Belorussziát is úgy, mint Ukrajnát? És főleg jobb lesz-e a belorusszoknak Lukasenka után, vagy idővel még az is előfordulhat, hogy a többség visszasírja (visszaszavazza) a most diktátornak kikiáltott…..
Európa és a történelmi európai országok egyszerűen túl fognak lépni az eurokraták liberális hülyeségein. Mert tisztában vannak azzal, hogy Európa vagy továbbra is európai lesz, vagy nem lesz. Avagy a strassburgi csata a lőportfüst felszállása után...
Nemes Jeles László díjnyertes filmje kapcsán teljes a zavarodottság a liberális és baloldali elit körökben. A film témaválasztása miatt azonnal jöttek az örömódák. Egészen addig, amíg valamelyik idiótának közülük eszébe nem jutott, hogy hát mindezt bizony a Nemzeti Filmalap finanszírozta. Azt meg az…..
Pofozógéppé váltak a liberális és baloldali megmondóemberek. A mindig mindent jobban tudó média és a véleményvezérek sorra kapják a nagy pofonokat. Itthon és külföldön. Most épp Varsóban, Varsóból kaptak akkora pofont, hogy nagyon nehéz lesz a keserű ébredés után kimagyarázkodni az újabb…..
Remélhetőleg utoljára kell foglalkozni Veszprémmel. A jobboldali fejekben azonban olyan káosz van, olyan bűnbakkeresés folyik, és olyan elkeseredettség sokakban, hogy meg kell próbálni megértetni velük, mi miért történt. Összességében. A legfőbb okról, a médiáról és benne Simicska kitüntetett…..
Simicska, összeállva a legfanatikusabb Orbánellenes erőkkel, legyilkolta, legyilkoltatta Orbán leghűségesebb szövetségeseit. A veszprémi vereség után ugyanis a jobboldali törzsközönség bűnbakokat keres. Naná, hogy azokat találják meg, akiket Simicskáék támadtak az elmúlt nyolc hónapban. Ezért nyert…..