Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vastyúk is ..

0 bejegyzést írt és 3628 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttam én már falon pókot, láttam én már fűben nyuszit, török börtönben pont nem voltam, de a Való Világ villájában a.k.a. A LUXUSBÖRTÖNBEN eltöltöttem 24 kobalt kemény órát, amikor volt szerencsém történelmi kárszegezés részese lenni. De tisztes távolságból, az eseménynek háttal, magzat pózban…..
vastyúk is .. 2018.11.07 11:03:58
Durva időcsapdába kerültünk, így lehetséges, hogy a 15. és 16. rész hogyvoltja után máris fürdőzhetünk a 17. epizód összefoglalójában is, de az RTL-nél is adódtak ezzel gondok, ugyanis Laura, Dani és Márk még mindig ott feszítenek a főcímben, no de haladjunk. Napraforgó konferál megint, Sanya…..
vastyúk is .. 2016.04.09 22:02:54
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ezazzzz, Legalább elhozod az igaz Fury Road-ot :D hihihihihih
vastyúk is .. 2016.04.09 22:07:50
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nomen est omen, vagy hogy is van ez :D
vastyúk is .. 2016.04.09 22:08:38
@Commodore: te mit választanál?
Míg az előző részben komolyan aggódtam amiatt, hogy félrészeg kirakatparasztokra bízták egy ártatlan kis boci világrajövetelét, mára megvilágosodtam, hogy ez csak egy reality, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. Ma új szereplőkkel bővült a tanya, akik nem is sokban térnek el az eddigi lakóktól...
vastyúk is .. 2016.04.07 17:31:58
@Krétagarbó: thx. igyexek :D
vastyúk is .. 2016.04.07 17:36:23
@PeniValdes: huhuhúúúúú, na azt kinéztem volna belőle. Jogos ;) Ki az aki megvetne egy fiatalítószert?! NA Peni? mennyi lenne az annyi? mekkora korkülönbségre mondanád már, hogy bocsi, de hozzád túl "tapasztalt" vagyok?! ;D
vastyúk is .. 2016.04.07 17:45:23
@csincsilla72: @PeniValdes: hihihihihihihihi. jól van- jól van. Be kell valljam, ha egyszer kinövöm a tyúkjelmezt, biztos, hogy pumába költözök! legalábbis erről álmodok. ;)

Erre a Márk gyerekre, mint aszexuális egyénre tudtam csak nézni. Fiúnak túl lányos :D
A valamiért sárgára sminkelt Anikó nyitja a műsort, aszongya, hogy a Gyökérválogatotton belül szerelmesedik a helyzet, pontosabban Dani, a cs.k. és Laura, a békaszájú modellnő között lenne valami, de Dani, a nyikhaj nm tudja,hogy érdemes-e hegyezni a cerkát, feleslegesen meg egyet sem ránt a…..
vastyúk is .. 2016.03.28 21:00:38
@VV Erőlegény: Én azon lepődtem meg, hogy a játékosok mintha nem lettek volna azzal tisztában, hogy a kamra nincs automatikusan feltöltve, és ha levagdalják az összes tyúkot, nem lesz senki, aki pótolja őket. Mintha ez őket váratlanul érte volna. három hét múlva meg már azon megy a szavazgatás, hogy kinek a lábából főzzenek levest.
vastyúk is .. 2016.03.28 21:17:22
@VV Erőlegény: Szilveszter Gazda legesélyesebb, mert ő lesz a legjobb súlyban. Letámadják lesből, aztán egy hétig lesz mit egyenek. Aztán jöhet Anikó..
vastyúk is .. 2016.03.28 21:20:43
@aloksak: hihihhhihi. Az éhezők viadala :D
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
vastyúk is .. 2015.06.20 21:30:16
@exterminador: Úgy látszik a Starkok már csak ilyen szólítgatósak, mer Jon utolsó szava tényleg az volt, hogy Szellem.

válasz a "SPOILER-re":
Robb egészen biztos, hogy halott. Dany is lát egy embert a Halhatatlanok egyik látomásában, akire farkasfej van passzintva, és halottak veszik körül. Nem hiszem, hogy a Freyek csak fekete humornak szánták, mikor azt terjesztették, hogy összevarrták a farkasával észak királyát. A sorozatban pedig az egyik Frey katona dicsekszik vele, hogy milyen nehéz is volt maga a művelet, Arya épp meghallja és meg is öli. Kevés esély van rá, hogy Robb ezt megússza akárhonnan is nézzük, és azt a fajta kezelést sem lehet rajta alkalmazni, mint az anyján, mert a farkasfejet körülményesebb lesmárolni. :D
vastyúk is .. 2015.06.21 16:42:25
@exterminador: igen, tudom. Csak arra akartam célozni, hogy a könyvben és a sorozatban is minden jel arra utal, hogy Robb nyakára rávarták Szürke Szél fejét. Annyi a különbség, hogy ezek a jelek nem ugyanazok a könyvben és a sorozatban. :D
vastyúk is .. 2015.06.21 20:50:25
@exterminador: Megnéztem, kiskapunak valóban nem rossz, bár én még mindig a földhözragadtabb egyszerűbb változatban hiszek :D
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
vastyúk is .. 2015.06.15 11:41:10
@sixx: hoppá, ezt a kanosszát neked szántam @vastyúk is ..: de sikerült elbénáznom. Hihihi
vastyúk is .. 2015.06.15 11:57:01
@tejfölösbableves: ja, csak azt figyeltem, hogy mi voltunk ketten, akik nem bírták megvárni a holnapot. :D
vastyúk is .. 2015.06.15 23:12:25
@mokamini: hihihihihihi. hát ez nagyon jó
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
vastyúk is .. 2015.06.05 22:40:23
@Duke Silver: hát ez épp nem nyílt. Hosszú tengeri úton egy viharban bárki beleeshet a vízbe. ;)
vastyúk is .. 2015.06.09 00:11:11
@YessicaHard: A sorozatban vannak azok a lények, akik egyszer már meghaltak, és valami furcsa hókusz-pókusz segítségével feltámadtak, és tényleg totál agyatlanul írtják azt, akiben van még némi élet. Őket Wight-nak hívják következetesen az angol verzióban, a magyarban szimplán csak holtak. Vannak azok, akiknek a bőrük ilyen jeges-fehér árnyalatú, tipikusan ráncosak, esetleg fehér haj és értelemmel rendelkeznek, és képesek irányítani a már meghalt és el nem tüzelt holttesteket a már említett hókusz-pókusszal. Őket hívják következetesen White Walkernek. Az Others gyakorlatilag gyűjtőnév rájuk (Wight + White Walker), viszont a magyar fordításban asszem csak a Másokat használják, és tipikusan a White Walkereket értik alattuk, a zombikat meg simán holtaknak szokták címezni.
vastyúk is .. 2015.06.09 02:08:20
@Bicepsz Elek77: Van nekik. Gondolj arra, mikor az első évad első 10 percében először látunk Mást (WW). Simán kinyír mindenkit, de egyet életben hagy hírvivőnek. Sehol a közelben nincs ott a királyuk és a halott gyereket simán irányítani tudja, feltámasztja. Szóval azt mondanám a film (is) alapján, hogy van akaratuk, és van hierarchiájuk, tehát ők is parancsot teljesítenek. Az is jó pl, hogy amikor Janival harcol a Más bácsi, meglepődik, mikor megáll a kardja Hosszúkarmon. Számomra ez azt jelenti, hogy önálló helyzetfelismerési képességgel és "érzelmekkel" rendelkezik.
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
vastyúk is .. 2015.05.29 23:36:00
@Wyrfarkas: Az hogy a Rickon zászlóhordozónál van a sorozatból is tudható. A sorozatban az Umberekhez viszi Osha, a könyvben meg a Manderly-khez. A tél meg jön, szóval csak spekuláció, de ha hihetünk öreg Nan meséinek, a hosszú telek kurvahidegek és a királyok is megfagynak a kandallóik mellett :D
vastyúk is .. 2015.05.30 18:54:29
@Wyrfarkas: általában igyekszem olyan dolgokat állítani, ami a sorozatban benne vannak illetve abból következhetnek. Persze van, hogy megbicsaklok, és a fantáziálásaim felülkerekednek. ;) jó olvasást!
vastyúk is .. 2015.05.31 03:29:19
@Wyrfarkas: nem rossz a casting, de vannak, akikkel nem vagyok kibékülve. Ez a hátránya, ha előbb olvassa az ember, mint látja. A legtöbb tényleg fasza, a többit meg meg lehet szokni. Hihihi
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
vastyúk is .. 2015.05.29 22:22:19
vastyúk is .. 2015.05.29 22:40:31
Braavos Arya takarítóból hullamosónak lépett elő a Fekete és Fehér házban, ez lehet egyfajta promóció, franc se tudja, mindenesetre rém lelkiismeretes és nagyon figyelmes, körmöt vág, hajat most, a hulla nagyon pöpec lett, tán életében sem volt ilyen jóképű. A hullát…..
vastyúk is .. 2015.05.19 21:29:38
@mokamini: ááá, nem hiszem. Szerintem a kismadarai megsúgták neki, hogy jorah vitte el, és hogy Mereen-be mennek. Varys szerintem egyéb helyeken igyekszik szervezni a Targaryen restaurációt. Pl nem lennék meglepve, ha felbukkanna Dorne-ban. Bár az is lehet, hogy elkeveredett Essos-on.
vastyúk is .. 2015.05.23 11:49:20
@Dekatlon: arra jutottam, hogy az egyetlen eset, amikor a lányok normálisan jöttek volna ki ebből a kavarásból, ha úgy indul a száluk, hogy Doran herceg már elfogatta őket, mert mihelyst meghallották mi lett az apjukkal, elöntötte a vér az agyukat. Abban az esetben lehettek volna még szimpik. Hiányzik a súly a dornei szálból. Nem igazán jön át, hogy Doran egészen más terven munkálkodik. Bevallom visszajött a vacsora, mikor megjegyezte, hogy milyen jó is a martell lannister páros, mert ilyet aztán még nem látott a világ. Sajnos akármit mutatnak Dorneból, valahogy uncsi és szar.
vastyúk is .. 2015.05.24 18:24:22
@Duke Silver: @Dekatlon: hát igen, az arconpörgős ninja fattyú-hercegnők helyett kaptunk egy csapat csámpa-királynőt. Legalább tudjuk, hogy Dornért nem kell aggódni :D
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
vastyúk is .. 2015.05.21 18:48:48
@Zombi elvtárs: Kedves Zombi elvtárs! Nyugodj meg, Martin papa és D&D ugyanoda fognak kilyukadni a történet végére, csak az oda vezető út lesz itt-ott különböző. Martin papa nem fogja megváltoztatni a könyveit - mondta. Szerintem kimondottan örül, hogy a HBO zanzásítja az irományát, és nem szó szerint filmesíti meg, mert így lesz még aki 10 év múlva hajlandó lesz elolvasni A tűz és jég dala befejező kötetét. Ne felejtsük el azt a tényt, hogy Martin papának nem volt elég öt év, hogy megírja a hatodik kötetet. Azt hiszem, a HBO hagyott neki elég időt.Tiszteletem.
ui.: Az hogy Jojen és Robb Stark nője halott a sorozatban csak annyit jelent, hogy a végjátékhoz semmi közük nincs/nem lesz.
Előre szólok, hogy a) nem ez volt az évad legakciódúsabb epizódja, és b) nem ez lesz a legjobb vagy leghosszabb hogyvolt. Van ez így. Meereen Szürke Féreg nem halt meg! Csak nagyon szarul van, viszont Missandei ott ül mellette és simogatja a kezit, meg nagyon szomorú arcot vág a…..
vastyúk is .. 2015.05.13 21:13:58
@Littlewood: ugye :D hihihihihihihihihihi

@Dekatlon: A trónok harca a nagy elkerülések története, nem hiszem, hogy hárman egy helyre keverednének, de azért szurkolnék a szitunak. Valami ilyen arcot vágnék:
i.imgur.com/IEVaULq.png?1
vastyúk is .. 2015.05.14 15:18:36
@pocokman: jó kérdés, bár kimagyarázható azzal, hogy esetleg a testének csak az a része fertőz, ahol a bőrelváltozás van, mint pl a herpesz. Azért pech, ha az embert egy ilyen kőember megérinti, mert nekik már az egész testük el van változva. Erre a kontaktusos fertőzésre utal az is, hogy Shereen esetében is az arca lett olyan, amihez mindig hozzászorította a fertőző textilt. Szóval ha Jorah nem kötözi be a karját rendesen, és meg-meg dörzsölgeti Tyriont álmában az alkarjával, még Tyrion is lehet fertőzött.
vastyúk is .. 2015.05.15 01:08:43
@Dekatlon: hihihihihi, csak vigyázni kell, mert hát ezek a sárkányok nem számítanak túl precíznek, így sajnos Joraht a baráti tűz csókolgatná Dany helyett, és akkor hol van még Jamie és az aranyos keze. :D
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
vastyúk is .. 2015.05.12 22:06:41
@Mók_Ica: ja, valahogy úgy :D. hihihihihihi
vastyúk is .. 2015.05.12 22:11:37
@tvbuzi: mission impossible
Volantis Nehéz a volantisi halászemberek élete, nem elég, hogy büdösek a haltól, és hajnaltól napnyugtáig melóznak, még le is ütik őket néhanapján, és elviszik a csónakjukat, hogy abban szállítsanak egy gúzsba kötött és kipeckelt szájú törpét Mereenbe. Mint teszi azt a…..
vastyúk is .. 2015.05.07 22:45:48
@nota19: hát igen, ami a vanquar-t illeti, arra valamiért Arya lenne a tippem.
vastyúk is .. 2015.05.07 22:55:11
@nota19: annak is meglenne a maga diszkrét bája :D. Tényleg az a jó a jóslatokban, hogy sok mindenkire ráillik. Ezért sem hibáztatom Melisadre-t, hogy benézte Azor Ahai-t :D
vastyúk is .. 2015.05.08 12:26:18
@Dekatlon: @nota19: @Balfars: @mokamini: Nekem is kicsit erőltetettnek hatottak. Olyan, hű de kemények vagyunk, hogy itt a sivatag közepén egy sátor mellett ostorral meg lándzsával nézünk bele a kamerába. Komolyan, már csak rágógumi hiányzott a szájukból, meg hogy csulázzanak egyet a földre. Az meg ahogy a Tyenne-a legkisebb odaszaladt az anyjához, mint valami 11 éves, aki várja a kinder csokit... Azért is voltak valószínűleg ellenszenvesek, mert Doran nagyon szimpi volt, ezek 3+1-en meg azért is fel akarják darabolni Myrcellát. Teljesen értelmetlen, hogy ártatlant akarnak bántani, hiszen az apjuk is tulajdonképp azért halt meg, mert nem bírta feldolgozni, hogy a húgát és annak gyermeket ártatlanul felkoncolták. Nekem ez fura. Reménykedek, hogy ha két percnél több időt kapnak nőnek egy kicsit a szememben, de ha nem az sem baj, van még kinek szurkolni.
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
vastyúk is .. 2015.05.06 22:08:12
@ÉH3sZ: te jó ég, egy igazi logikus válasz. hihihihihihi

@Schlomo Goldberg: bevallom, ha dehidrálom magam jó sok etil-alkohollal, az én szemmozgató izmaim is szabadságra mennek.
vastyúk is .. 2015.05.06 22:08:46
@Mók_Ica: ohh, mindig elfelejtem. hihihihihihihi
vastyúk is .. 2015.05.06 22:13:40
@Mók_Ica: hehehehehehehehe. okéééé. mindenképp megméretem magam.
Kurva hosszú rész volt, a hogyvolt is az lesz, előre szólok. Braavos Arya nem éppen a boldogság két lábon járó szobra, mert ugyan befogadták a Fekete-Fehér Házba, de ott nem a bérgyilkosszakkör ülése, és a “hogyan öljünk meg a szomszéd gyerekét egy fél barackbefőttel,…..
vastyúk is .. 2015.04.29 19:36:36
@Dekatlon: hihihi igazad lehet, Ygritte megmutatta neki a tutit.

@nota19: Egyetértek abban, hogy a könyv az könyv a sorozat meg sorozat. Mindegyiket szeretem, azt meg le sem merem írni, hogy én minek szurkolok Havas Janival kapcsolatban, mert azt hiszem, van aki szemében kimerítené a spoiler fogalmát, és azt nem szeretném :D
vastyúk is .. 2015.05.05 11:08:01
@teszt123456789: szóvicc.. pimp magyarul kurvapecér.
vastyúk is .. 2015.05.05 11:34:23
@teszt123456789: Lehetett volna. Rengetegszer félrecsapom a billentyűt, de az ott pont akaratlagos volt. De persze, mivel csak én röhögtem rajta, így nem számított végül is igazán viccesnek. ;D
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
vastyúk is .. 2015.05.05 08:57:00
@vastyúk is ..: A sitheknek csak simán tanítványa van. /*A telefonomnak ma nincs jókedve :D
vastyúk is .. 2015.05.05 09:07:42
@sixx: hihihihihihi.nyugi, csak okoskodtam, nem téged baszogattalak.
vastyúk is .. 2015.05.05 10:10:05
@AkkorlegyenPtr: hú én annyira vártam, hogy feláll a deszkára Orsi, és produkál valami hasonlót, mint ami a főcímdal alatt is látható (egy fasza kis csobbanás a deszkáról :D), de semmi. Úgy elszomorodtam. Utána már csak azon izgultam, hogy legalább hassal sikerüljön rajtamaradnia a deszkán.
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
vastyúk is .. 2015.04.30 10:44:07
@fosch9: hellóbelló. Tegnap elköszönt közös barátunk, mert nem valószínű, hogy ebben a szériában fog még kommentelni, minden jót kívánt, és küldött egy puszit. - megkért, hogy adjam át, ha esetlen nem láttad volna, most már tudod ;)
vastyúk is .. 2015.04.30 10:48:15
@AkkorlegyenPtr: ő is matchboxozott, csak ő a kukacát nevezte így :D
vastyúk is .. 2015.04.30 11:03:49
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): hihihihihihihi, tényleg!
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
vastyúk is .. 2015.04.29 10:46:16
@malevil2050: Szép nyarat és boldog karácsonyt! Puszi
vastyúk is .. 2015.04.29 11:34:16
@malevil2050: átadom, ha látom őket :D
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
vastyúk is .. 2015.04.25 12:23:49
@You Know Nothing JS (bigél): no, az ÉÉ-t nem nézem semennyire sem. Hát igen. lehet nyaralni, és várni, hogy akkor mit dob a gép, de be kell valljam, én szétunnám magam.
vastyúk is .. 2015.04.25 12:40:02
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja jó lenne egy hétig. De miután már minden rovarnak és madárnak adtam egy nevet, hidd el megunnám, hogy se egy könyv, se net (hihihihihhihihi), senki akivel szívesen lennék, csak a négy fal, a pálmafák és a feszített víztükör.
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
vastyúk is .. 2015.04.23 16:36:27
@Kosztarika: :D majd meglátjuk, meddig lehet a vágóhídra vezetni ezeket a bárányokat. Ha nem eszmélnek, maguknak köszönhetik.
vastyúk is .. 2015.04.23 18:53:00
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:1. nyugodtan. Hihihi. Nem venném a lelkemre. 2. Ja Gábor, csak elbasztam. 3. Persze, botox nem okolható mások helyett, csak le lehet egyértelműbben is fektetni a határokat. :D

@verkli: csak azért mert a többiek még rosszul sem játszanak. ;)
vastyúk is .. 2015.04.23 18:55:34
@lobbantott tsilke: Á én nem izgultam, az egész világ egy nagy sörnyitó.
Elöljáróban annyit, hogy legkevésbé sem érdekel, mi a különbség a könyv és a sorozat között. Ez a hogyvolt a tévésorozatról szól, ha valaki kényszeresen a könyvről szeretne beszélni, és arról, hogy mi lesz másképpen a tévében, mint azokban, és ez (természetesen)…..
vastyúk is .. 2015.04.22 18:58:01
@Dekatlon: hihihihihihihi. Igazad van, teljesen mindegy hol állt, meg hogy "csinálták meg" Bravoos-on, csak kíváncsi fáncsi voltam na. hihihihihihih
vastyúk is .. 2015.04.22 23:53:27
@Dekatlon: érdekes, én értem mit mondasz. :D Szóval felmerült bennem a kérdés, hogyan lehet ilyen szobrot építeni. Nem az hogy lehet-e ilyet, hanem hogy hogyan. Nem bosszantani akartalak. Ha költői kérdésnek marad meg az sem zavar, csak eszembe jutott a rész kapcsán. Igazad van, egyébként teljesen mindegy. :D
vastyúk is .. 2015.04.23 16:52:24
@kszanaksz: nagyon tetszik a megközelítés!! így már tudok aludni. hihihihihi

@eveMarlowe: okéé :D

@Dekatlon: Köszönöm, és amiért ennyire komolyan vettél küldök egy KOLOSSZÁLIS puszit! :D
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
vastyúk is .. 2015.04.22 09:54:18
@XocoLatte: mikor a riportban ült ez a Gabi gyerek, és konkrétan felolvasta a küldetését, akkor hangzott el, hogy erről senkinek nem beszél. Ergo mikor Marisék kifaggatták terelnie és kamuznia kellett volna, hogy meggyőzze a szerkiket, nem beszélte ki a küldetését.
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
vastyúk is .. 2015.04.21 22:27:01
@gólyamajom: valszeg félálomban volt, azt meg nem tudhatjuk, hogy végül reagált-e rá.
vastyúk is .. 2015.04.21 22:36:35
@gólyamajom: igen.. meg tényleg úgy tűnt félálomban van. No én ilyen állapotban úgy el tudok beszélgetni bárkivel, csak nem emlékszem rá másnap. Azt mondják, onnan lehet felismerni, hogy már kvázi alszom, hogy nagyon udvarias leszek és időnként mondok oda nem illő dolgokat. Nekem akkor szokott ilyen ábrázatom lenni.
vastyúk is .. 2015.04.21 22:40:46
@Mók_Ica: vagy megpróbálja őt is megfejni, a többi marhánál működött...