Regisztráció Blogot indítok
Adatok
islanđer

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
Futóblog Nike és Apple 2009.02.15 20:13:00
(apró megjegyzés: a poszt egyes linkjei az iTunes alkalmazás releváns részeit nyitják meg.) A világ talán két legismertebb márkája, az Apple és Nike között évekre visszanyúló üzleti kapcsolat és viszony van. Kiegészítő termékeket gyártanak, nem zavarják, inkább erősítik…..
Szerkesztőségünk is megkapta a pólóit. Én egy rosszul exportált videóban mutatom be az eredeti dizájnt, míg professzionálisan néző modellünk, Winkl air a kettes számú dizájnt mutatja meg. Ez annyiban tér el az eredetitől, hogy szív fölött kapott egy Nike logót, így a cipő…..
Az ember hajlamos arra, hogy a kommunizmust, mármint a kommunizmus alatti életet valami egynemű, szürke masszának lássa. Ez távolról persze igaz is volt, de ha közelebb hajolunk, itt-ott egészen elképesztő (elképesztően szórakoztató) zavarok keletkeztek az Erőben. Itt van például…..
islanđer 2009.02.17 14:16:53
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Subba A hét képe: Kiabáljanak be 2009.02.10 10:17:00
 Ezt hívják direkt marketingnek?  ..
islanđer 2009.02.10 12:37:22
Az első rendes télen is futós szezonom betegség-szempontból valami csodálatos volt, életemben nem úsztam még meg ennyi influenzajárványt. Most viszont néhány hónap alatt kettőbe is beleestem, ezek szerint azért a futás nem csodaszer. Oké, a múlt heti influenzámért tettem is. Öt…..
Futóblog Bor, futás, culinaris 2009.02.05 23:18:00
Az elmúlt 2 hétben kicsit hanyagoltam a futást. No nem a hétvégi erdős kirándulásokat, hanem inkább a hétköznapi munka utáni szabadidős, ám előírás szerinti rohanásokat. Ennek egy alapvető oka van. Meglehetősen kötött izomzatú vagyok, amit ráadásképp bazi pocsék…..
Röviden számbavenném a korábban meghirdetett nyári RAMBO programomat, hiszen a futás mellett foglalkoznunk kell magunkkal másféle értelemben is. Január 18-án kezdtem el, 20-án hirdettem meg a programot, amihez informális jelleggel több futóblog olvasó és szakember csatlakozott…..
Steve Harrist, az Iron Maiden főnökét megáldotta a jóisten. Nem csak, hogy van egy Lauren nevű lánya, de ráadásul még csinos is (mármint a lány), sőt énekel is, igaz ez utóbbinál inkább a lelkesedése, illetve a külcsín viszi el a produkciót, mint a minőség. Most apuci szeme…..
w Lopott, lop, lopni fog 2009.02.03 12:40:00
A közjogi javaslat baljósan csengő kifejezés; Medgyessy Péter tette azzá. Medgyessy Péter 2004 februárjában, a közelgő, és a szociknak nem sok jót ígérő EP-választások árnyékában dobott fel néhány frissnek szánt ötletet. Ettől azt remélte, hogy visszaveheti a…..
Subba A hét képe: Hajdú Péter 2009.01.27 16:42:00
Sokáig hezitáltunk, hogy melyik a durvább? Egy túrázó egyetemista leszakadt lábujjkörme ahogyan cigizik és énekel (holnap!), vagy Hajdú Péter szuperhős jelmezben. Aztán döntöttünk, ezt igazán nem tarthatjuk tovább vissza. A farsangi Névshowrban merészelte Péter ezt az…..
Futóblog Vacsorám 2009.01.26 19:50:00
Winklairnek odaadom a bokszolót, ő lehet Rocky, én viszont még nem döntöttem el, hogy Cobra, vagy inkább Rambo képekkel tapétázom a falam.Néhán poszttal lejjebb meghirdettem a 2009 NYÁR programot, és arra gondoltam, hogy sokkal működőképesebb a koncepció, ha írok róla,…..
Megszerzi-e a jegenyelábú csaj bugyiját a szómenéses balinhorgász? Jöjjön egy kis gátlástalan, de lelkes önmarketing. Xantus János rendező (Eszkimó asszony fázik, Rocktérítő) tíz év után újra filmet csinált, a legnagyobb elképedésemre az én Etetés című könyvemből.…..
islanđer 2009.01.28 13:33:59
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Futóblog 2009 NYÁR - program 2009.01.20 13:00:00
Tapasztalataim szerint harminc éves kor felé megváltozik ez ember teste. Annak idején bármennyit lehetett kajálni és úgy néztünk ki, mint C. Ronaldo (nagyjából! közelítőleg!), mára az irodai ülőmunka következtében dagad a szalonna köldök alatt, illetve maga a köldök is…..
Jó volt a múltkori, eltévedős Valencia-run, de éreztem, lesz még jobb is. Úgyhogy amikor meghívót kaptunk a Honda Insight bemutatójára, azonnal stoppoltam: Valencia sokadszor, de futással még úgyis csak kettő lesz. Persze az is bejött, hogy kiállítottak egy első generációs…..
Van itt minden: zépé, önfényezés, smucigság, iwiw.Nem ment a képfeltöltés, úgyhogy egy régit vettem elő, na mihez volt ez a kép?Sziasztok! Ez egy vicces, de egyben szánalmas történet, remélem tetszeni fog! Hárman lányok elmentünk bulizni a zépébe egy szép nyári…..
islanđer 2009.01.24 14:12:32
Antony and the Johnsons – A Crying Light (2009 Secretly Canadian) A popzenében az a szép, hogy bár mindig van egy irány, ami trendibbnek számít, mint a többi, rendszeresen előkerülnek előadók, akik úgy lesznek sikeresek, hogy semmi közük sincs sem a tavalyi, sem az idei, sem…..
Kiváló weboldal a HAJ, vagyis a Halhatatlan Jimmyért Mozgalom szájtja, sőt közösségi oldala, főleg a termékeny feszültség miatt, ami körüllebegi az egészet, miszerint mi ez az egész. Ha tényleg Jimmy rajongói csinálták volna, hogy választhatták pont a HAJ nevet neki? Ha nem…..
Futóblog Maraton história 2009.01.13 19:50:00
A maratoni csata talán az egyetlen ókori esemény amely szinte közvetlenül egyszerre formálja a modern ember testét és elméjét. Manapság létezik már szupermaraton, számos ultramaratoni verseny, a Spartathlon, mely jobban alátámasztott történelmi információk nyomán szerveződött,…..
Subba Pikkelyt szarok egy hétig 2009.01.07 09:29:00
Megint egy videó amiben a nép beszél hozzátok. Látjátok, le se kell menni közéjük. Megköszöntétek már az Internetnek, hogy semmi hasznosról nem maradtok le? ..
Vannak videók amelyek felett tamáskodva ülünk, és nem hisszük el, hogy nem 1989-ben készültek. Íme a Tűzmadár együttes. Ki lehetne emelni a sztorit, a színészi alakítást, a szántóföld mellett elvonuló gitárost (nyílván villanygitárral), vagy a falsetto foszlányt a szám…..