Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabyszappan

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A manipuláció művészetének módjait, szintjeit naponta élesben tanulmányozhatjuk (reklámok, közélet stb.). A manipulátorok csapatának fontos csoportját képezik az újságírók, akik eredeti feladatukat félreértelmezve gyakran nem a hiteles tájékoztatás, hanem a hangulatkeltés,…..
Az újszülöttnek minden vicc új. Bár nem mai keltezésű a jelen bejegyzésben elemzett cikk, biztosan vannak mások is rajtam kívül, akikhez csak évekkel megszületése után jut el a szenzációs hír: két Nobel-díjas kutató kiáll a homeopátia mellett! Mivel a lenti írás…..
Gabyszappan 2015.08.17 02:08:07
@H7.2R:De ott született." ifj. Barack Hussein Obama (Honolulu, Hawaii, 1961. augusztus 4. – ) amerikai jogász és politikus, az Amerikai Egyesült Államok elnöke 2009. január 20-a óta. "
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..
ködpiszkáló BUÉK 2015! 2014.12.28 19:08:57
Eltelt egy év, újra átnéztem a Google Analyticsen azoknak a keresőszavaknak a listáját, amelyekkel rátaláltak a blogra. A több mint 10 000 tételből álló listán sok érdektelen, sok szomorú (nyilvánvalóan beteg, kétségbeesett emberek keresései), sok szalonképtelen (a…..
Gimnáziumi irodalom- és történelemtanulmányaim máig legelevenebben élő emlékei a tankönyvekben (ki tudja, miért) részletesen és valósághűen tárgyalt betegségek és kivégzések. Arany János időről időre kiújuló, bűzlő sipolya mellett máig jól emlékszem…..
Lehet, hogy nem tűnt fel, de 2013. december 16-án fordulóponthoz (esetleg: útelágazódáshoz) érkeztünk: Szakemberek ma kijelentették, hogy az étrend-kiegészítők nem szükséges, hatásuk káros is lehet. Ezt a megfogalmazást három nagy kutatásra alapozva tették és szimpla…..
Gabyszappan 2014.12.30 00:54:17
Újabb "ige" kering a közösségi oldalakon, most a fluorid veszélyeire hívva fel a figyelmet: Keressétek a FLUOR mentes fogkrémet! A legtöbb fogkrém fluoridot tartalmaz, amely egy potenciálisan mérgező vegyszer, ami elvékonyítja a fogzománcot. A fluorid annyira erős, hogy átmarja…..
Gabyszappan 2014.12.30 00:41:47