Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WTF???!!4!!44!!

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rabszolgatörvény – hülyeség! Egy felfújt lufi… ami jót pukkant! A dolgozók egy jelentős része eddig is több, mint 400 órát túlórázott és örült, ha viszonylag pontosan elszámolták, vagy lecsúsztatta… A munkáltatók pedig eddig is megtalálták a módját, hogy lepapírozzák a túlmunkát, ahogy abban is…..
WTF???!!4!!44!! 2019.01.05 09:13:09
@torró:

"Én 72 éves vagyok, és sok mindent megéltem, Már láttam a Rákosi rendszert, a Kádárt is túléltem, és a rendszer váltásnak csúfolt fordulatot is. Nagyon jól ismerem a volt baloldal szisztémáját, volt szerencsém köztük lenni! Engem nem tudnak félrevezetni! Lehet, hogy a fiatalokkal el tudják hitetni, hogy ők most már megváltoztak, de nem így van. Ők mindig valaki hátán szeretnének hatalmon lenni! És képesek színt váltani minden pironkodás nélkül! Kádár idején az oroszok hátán, most meg azoknak a hátán, akiket harsányan kizsákmányoló kapitalistáztak! Igen! Tudom Orbán meg pont fordítva! Azért egy biztos, ország vezetésből, ő áll jobban!"

Remek, örülök, hogy 72 éves, és megélte Rákosi és Kádár idejét, tehát össze tudja hasonlítani a mostani helyzettel. Gondolom, hogy észrevette a párhuzamokat, hasonlóságokat az akkori és a mostani rendszer között.

Hány mostani fiatalnak kell majd azt mondani a jövőben a sokadik ugyanolyan antidemokratikus rendszert átélve, hogy "72 éves vagyok, éltem Kádár és Orbán vezetése alatt is, én már csak tudom, hogy miről beszélek."

Egyébként pedig, mire számíthatunk, ha ez a mostani tehetetlen ellenség nem kapja össze magát? Majd öröklődik a hatalom, mint pl. É-Koreában. Jön majd Ráchel, vagy valamelyik másik a sok tehetsége, saját lábon álló gyerek közül. Boldogan élhetünk egy bolsevik, kommunista-arisztokrata országban.

Azzal kapcsolatban meg, hogy a kommunisták ezt csinálták, meg azt csinálták: most is ugyanott vannak, ahol '90 előtt. Hatalmon. Orbán mellett. Szóval erről ennyit.
Az egyetem egyik professzora azt mondta "épp a napokban" ellenőrzi a kormány, van-e CEU-nak amerikai képzése. Ez arra utal,  készülnek a korábbi álláspont felülvizsgálatára, és Orbán írásban garantálja, az egyetem törvényesen működik Magyarországon. ..
WTF???!!4!!44!! 2019.01.01 14:34:17
@Törpvadász:

@WTF???!!4!!44!!: M.L. nem azért jut hizzá a cégekhez, mert ügyes, hanem mert a jól prosperáló cégekre egyéb esetben ráuszítja a hatóságokat (NAV, katasztrófavédelem, kormányhivatalok, rendőrség). Tönkre teszik, aki ellenáll. Anyagilag, idegileg, emberileg. Ez nem a becsületes gazdagodás szinonímája. És tragédia az országnak."

Én tudom. Az első pár sor idézőjelben van, $pi$-től származik. Csak arra reflektáltam.

Amire nagyon figyeljetek oda: lehet lopni, embereket tönkretenni, ha helyesen tudtok írni! Tényeket is le lehet írni, de mit sem ér, ha van benne egy-egy hiba. Ezt $pi$-től tanultam ma.

Emiatt kérek minden kedves hozzászólót, hogy tényeket csakis helyesen írjon le! És nem például így: Orbánegygeci! Mert akkor nem lesz igaz az állítás.

Boldog új évet mindenkinek!
WTF???!!4!!44!! 2019.01.01 16:17:30
@alöksz róz:

"@WTF???!!4!!44!!: tereltél, mellébeszéltél, ez tény"

Helló! Pontosan mikor tereltem? Mikor beszéltem mellé? Tényleg kíváncsi lennék, hogy mire gondolsz.

"@$pi$: rossz a helyesírása, tehát nem lehet igaza? na ez melyik típusú érvelési hiba? :D"

Ezzel kapcsolatban meg: én is ezt írtam. Köszi, hogy egyetértünk!
WTF???!!4!!44!! 2019.01.01 18:28:27
@MACISAJT1:

Mit értek zsidózás alatt? Én most konkrétan arra gondoltam, hogy ha nem értek egyet a NER-rel, mint rendszerrel, akkor zsidó vagyok, meg ballib. Meg zsidójanicsár?! Pedig nem vagyok az, még csak zsidó sem. Ha kritikát merek megfogalmazni a jelenlegi rendszerrel szemben, akkor nem vagyok magyar. Ebben az országban nem lehet vitát folytatni, mert ha visszakérdezek, akkor megkapom a fentieket, és ezzel befejeződött az érvelés.

A bank- és pénzügyi rendszerrel kapcsolatban pedig igazat adok részben. Nagy baj, hogy nem lett gyakorlatilag (alig-alig) következménye a válságnak. De én úgy látom, hogy az, ami a rendszer időről időre történő, előre kódolt összeomlását idézi az inkább az emberi kapzsiság. Az ember természetéből fakad, hogy mindenki nagyot akar szakítani, kevés munkával, és az emberek nem is nagyon gondolkodnak egy idő után, csak beszállnak, mert a szomszéd is meggazdagodott pl. az ingatlanbefeketetésével. Ezekből lesznek a bubérokok, amelyek végigkísérték a történelmünket. Természetesen mindig azok járnak a legjobban, akik irányítják az eseményeket, a szerencsésebb kicsik időben kiszállnak, a többség pedig megszívja. Ez szabályozás nélkül elkerülhetetlen, de valószínűleg még azzal együtt is.

Igen, a bankok nagyobb részt vannak zsidó kezekben bizonyos történelmi okokból kifolyólag. Ettől függetlenül a lopáshoz nincs szükség arra, hogy zsidó legyen az ember. Az országban is ez folyik, régen is ez folyt, csak a volumen sokkal kisebb, bár nekünk ugyanúgy fáj.

Nyilván rengeteg összefüggés létezik, amit nem látok át ezzel kapcsolatban, de szerintem sok ember ugyanígy van ezzel.
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
WTF???!!4!!44!! 2018.12.15 21:23:31
@John Brennan:

Fideszes értelmiségi vagy? Esetleg egy dohánybolt tulajdonosa? Vagy náluk dolgozol, és most jó neked?
WTF???!!4!!44!! 2018.12.15 21:57:36
@John Brennan:

:D

Értem. Hát akkor sok sikert!
WTF???!!4!!44!! 2018.12.15 22:13:57
@Guillaume de Saint Preux:

Nyugi! Megvannak a felújító emberek. Nem lesz gond, új lesz minden, még amit nem akartál, az is. Csak nehogy korházba kerülj, mert gyógyszer, tisztítószer, wc-papír és orvos nem nagyon van!
Csak mondom Szemétség 2018.10.28 02:17:48
Előre megmondták, akik értenek hozzá, hogy ebből baj lesz. A szemétszállítás jól működött, de persze a Fidesznek ehhez is hozzá kellett nyúlni. Már évek óta tapasztaljuk, hogy nem az igazi a dolog, nekem például fogalmam sincs, hogy tartozom a szemétszállításért vagy túlfizettem, mert totális káosz…..
WTF???!!4!!44!! 2018.10.29 18:43:26
@maxval bircaman szeredőci anyabaszó:

Vannak ilyen törekvések.

Hallottátok? Jövőre lesz kilenced , meg tized. Meg azt hallottam, hogy kell majd robotra menni. Szerintem én Turára megyek majd Ráchelékhez. Vagy ahová beosztanak.
WTF???!!4!!44!! 2018.10.29 19:09:31
@maxvaI baIcán bircaman:

Szerintem most nem vetted észre, hogy jobbról előznek.

Valószínűleg te egy voltál azok közül, akik megsiratták az orosz kivonulást. Vagy akkor mást gondoltál? Éltél már akkor? Ha éltél, és sírtál, akkor Orbánnak mit kívántál akkor? Valami tábort? Nagyon nehéz lehet ez most neked.
WTF???!!4!!44!! 2018.10.30 20:41:08
@maxval balcán bircaman:

"Minden társadalom megvédi magát a deviancia ellenében,

Vedd észre, a liberális társadalom se tesz mást."

Deviancia, mint például bűnözés? Bűnözés, mint például lopás? A magyar társadalom nem védi meg magát a lopás ellen, mert már nem tudja. Vagy most nem tudja, hiszen ez a kormányprogram. Amit 46% megszavazott, ami unortodox számítás szerint, és a jobb helyeken 2/3.

Az én nézőpontomból nézve a lopás az lopás, a tiédből nézve pedig attól függ, hogy ki lop. Ha a Fidesz lop, az nem probléma. Szerintetek a kommunisták lopnak. Pedig hát... most is ők lopnak.

Ma is kiderült, hogy Orbán egy ujjbábú. Putyin mutatóujjára van felhúzva. Ezt onnan sejtem, hogy ismét leszavazták az ügynökakták nyilvánosságra hozását. Ez csak kommunista érdek lehet, gondolom, te is ezt akartad mondani. Igen. És a kommunistákat nagyon utálják a birkák, de ez a dolog őket is összezavarja most, nehéz megmagyarázni.

index.hu/belfold/2018/10/30/megvolt_a_18._alkalom_hogy_a_fidesz_leszavazta_az_ugynokaktak_nyilvanossagat/

Például.
Igen, elégedetlen vagyok. Az országot pusztító rendszer miatt is. Az ellenzéki – értsd: Orbán ellenes jobb- és baloldali – ellenzéki együttműködés hiánya miatt is. A múlt év egyértelmű kudarc. És ma, az Opera előtti második tüntetés után a civil mozgalmakkal sem vagyok…..
WTF???!!4!!44!! 2015.01.04 10:06:45
@Muzsikok közt:

Azt mondod, hogy a gazdaság pörög, de az életszínvonal ezzel együtt nem kell, hogy nôljön?

Mit ér a gazdasági növekedés, ha az állampolgár nem részesül belôle? Mit ér, ha Simicsa, Lázár, Rogán Orbán, Tiborcz, Mészáros gazdagabb, ha négymillió másik nyomorog? Kim Dzsongun is tök jól elvan, ettôl még nagyon szar ott a helyzet, éheznek az emberek.

Vagy szerinted azért nem nôtt a háztartások fogyasztása, azért maradtunk el a visegrádi országoktól drasztikusan, mert megtakarít a lakosság? :)

Nem hinném.
WTF???!!4!!44!! 2015.01.04 10:51:08
@Muzsikok közt:

Akkor mondok egy másik példát. Veszel fel hitelt (mert ugye kicsi országunk folyamatosan ezt teszi), aztán építesz 20 focistadiont, ahová nem jár senki. Ez pörgeti a gazdaságot, fôleg a Simicskáét. De nem lesz tôle magasabb az életszinvonal. Ez történik ma.

Állam + EU pénze megy néhány emberhez. Nyilván nem az összes, csak nagyon sok.

Ezért jó a 27%-os áfa is, mert úgy jó sokat lehet visszaigényelni fantomforgalomra.

Az olcsó csalós tej, és élelmiszerek, amelyeket korábban említettél, tönkreteszik a tisztességes magyar termelôket. Sztem ez az egész így nincs rendben.
WTF???!!4!!44!! 2015.01.04 17:20:28
@Muzsikok közt:

Hogy te is megértsd: igen, ebben az országban Simicska keveri a maltert. Ha neked ez így egyszerûbb, akkor fogalmazzunk így. A befizetett adódat a kormány elköti remek kis beruházásokra dupla, tripla áron. Ilyenek pl. a vadiúj stadionok a nem létezô magyar focihoz. Egy egész NBI fordulóban akár 5-10 ezer ember is kimegy. A dupla, tripla ár pedig azért jó, mert sokat kaphatnak belôle vissza a fidesz méltóságok. A te adód megy hozzájuk.

De tegnap kifejtetted, hogy ez téged nem zavar, úgyhogy én sem zavarlak most már ezzel téged.
Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye "drágabayerúr"-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek…..