Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pythonozok

12 bejegyzést írt és 2509 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jó barátom a rendszerváltás éveiben egyik nagyvárosunk egyetemére járt. Mivel rühellte őkelme a kollégiumok világát, kitarhálta az egyetemista kölkükre büszke szüleitől, hogy albérletbe mehessen. A háziura egy kedélyes öregedő meteorológus volt, akinek családi házas…..
pythonozok 2015.07.19 17:06:15
@Turchi: nekem két címlapos posztom volt. Mindkettő azért került ki, mert jeleztem a szerkesztőknek, hogy van valamim, ami talán mást is érdekel.
O.K., végső soron a szerkesztők sara, de tartok tőle, a poszter sem ártatlan :)
Leáldozóban a szemtől szemben behízelgő modor külpolitikájának. Magam is felhorkantam, amikor április végén Orbán Viktor bedobta a menekültügynek a terrorizmussal, a bűnözéssel való összekapcsolását. Az elmúlt öt hétben az Echo TV Visszhang című műsoraiban és a…..
A Habony-művek ezúttal is hozta a kötelezőt: őrületes demagógiával sokkolják a keményen dolgozó magyar embereket azok a plakátok, melyek bizonyos értelemben folytatásai a migránsokat csicskáztató kampánynak. Hiába mondjuk el ezerrel az ősi bölcsességet, hogy a jó bornak nem…..
pythonozok 2015.07.17 16:10:32
@Anders Behring Breivik: elég lenne a kötél is... amivel téged felhúznak a kiérdemelt helyedre, te barom.
Nem akar vége szakadni az Edward Snowden által szivárogtatott anyagoknak, és nem csak a lassan három éve nyilvánosságra kerülő titkos adatok érkeznek azóta is folyamatosan, hanem meglepetések is. Azt már korábban is tudtuk, hogy a naplózott Google keresések, közösségi portálok…..
Visszabeszélő Üdv hup trollok 2015.07.15 17:29:19
:D Örülök, hogy hozzátok a formátokat. (gyk: statisztikában ott van, honnan ette ide a fene a "tisztelt" látogatókat... :D)   Mondjátok, tényleg ennyire érdekes ez a gyakorlatilag üres blog, hogy napok óta jöttök, mondhatni tömegesen? :)..
A kényszerítés különleges esete, ha kettős sakk elől menekül az ellenfél királya. Különösen szép feladvány következik! Világos indul! A megoldásokat a hozzászólásokhoz várjuk!..
  Sasvári kolléga sasolja a lejáratot, mert szerinte ott van a kutya elásva jó kóla ügyben. Egyetért vele vagy nem? Bökjön úgy.  Tisztelt Homár, Már évek óta tervezem, hogy levelem megírom a blognak, de mindig találtam hasznosabb elfoglaltságot. Most viszont jön a Forma-1…..
pythonozok 2015.07.11 20:10:54
@fillérbaszó vadász: hát a bécsi milka... egyet személyesen vettem, egyet ajándékba kaptam, szerintem semmiben sem különbözik az itthonitól. Régen lehet, hogy jobb volt, de mostanában úgy tűnik, globálisan szar lett.

Kár, hogy blog.hu-s userrel nem lehet fészbúkos faszoknak válaszolni.
pythonozok 2015.07.11 23:14:47
@Escaped: szerintem nem az íze más a dobozosnak, hanem egyrészt azt általában dobozból, míg a palackozottat a műanyag palackból vagy pohárból iszod, ami azért bekavar az ízérzékelésbe.
És akkor még ott az az apróság, hogy a dobozosnak mintha magasabb lenne a szénsav tartalma.
pythonozok 2015.07.13 18:01:20
@Peetee: ez biztos? Nem úgy van, hogy magas, de még határon belül, és bizonyos időszakokban átlépi a határértéket?
Napi jó csaj Patricia Velasquez 2015.07.11 17:58:53
..
pythonozok 2015.07.13 17:18:46
@Szalacsi_Dezső: nekem is valami hasonló jutott eszembe róla. Nem lehet olyan szép, "dögös", hogy ne a múmiás szörnyike jusson eszembe róla.
Banánt gyakorlatilag egész évben lehet kapni - tárolni azonban már nem olyan egyszerű.Ha látok olcsó banánt - akár ilyenkor, nyáron is - én mindig veszek. Tökéletes desszert, egy kis joghurttal és mézzel, de turmixnak is isteni. Nem olyan egyszerű azonban tárolni: még a hűtőben…..
Manó kis barátnőjének a gazdija elutazott, az "árvalányhaj" pedig itt marad Nudliéknál. A kutyák a hetet többé-kevésbé hármasban töltötték, hogy szegény kis Shéna ne érezze magát olyan árvának. Voltak nálunk is napköziben, de mentünk velük a plázsra is, és…..
Letsdosthg! Van egy álmom... 2015.07.11 16:58:43
1963. augusztus 28.  Martin kicsattanó formában ébredt. Megette szerény reggelijét, elfogyasztott egy kávét, felvette legelengánsabb öltönyét, nyakkendőt kötött. Még egyszer ellenőrizte, hogy a feketék és szimpatizánsaik menete számára rendben vannak-e a kordonok. Rendben…..
pythonozok 2015.07.12 15:58:54
@GaboorR: bennem egy gyerekként látott felvétel maradt meg. Épp úgy, olyan őrjöngő stílusban beszélt a hallgatósághoz, mint előtte Hitler. Sajnos épp azt nem találom a youtube-on.
Elfogadhatatlan, hogy a magyar kormány úgy módosította a menekültügyi törvényt, hogy még inkább megnehezítse a háborús konfliktusok és üldöztetés elől menekülők számára, hogy Magyarországon biztonságra leljenek. Nem értünk egyet a magyar-szerb határra tervezett kerítéssel, ami kirekesztő és…..
Médianapló Médianapló - Nem-e? 2015.07.10 10:52:42
E címtől összerezzen az iskolázott ember. Úgy tanulta, hogy az ’-e’ kérdőszót az állítmány után kell írni. Példa: Nem mondhatom-e másként? Hát bizony nem. Aki ad magára, az sem írásban, sem élőszóban nem biggyesztheti az ’e’ hangzót a tagadást kifejező szóhoz.…..
pythonozok 2015.07.11 12:45:31
@vajdasagi: konkrétan úgy gondolom, hogy néha tessék - lássék kakaskodik, de úgy egyébként befogja a száját és teszi amit a viktátor diktál,de kívülről mindebből semmi sem látszik.
pythonozok 2015.07.12 01:33:04
@vajdasagi: fkf terepjáró? Komoly eset lehetett... különösen egy komplett nyugdíjpénztári magánvagyon eltüntetésével összevetve.
Szóval fogalmam sincs. Nyaraló? Szerinted az ő pozíciójában, netán korábban szerzett vagyonából, befektetéseiből annyira lehetetlen összeszedni? Kicsit szánalmas ez így... kb. az a kategória, mint amikor a sok fostömlő a bunkó kutyások által széthagyott kutyaszar miatt is őt okolta.

A fejlődésre pénz akkor sem volt, most még annyira sincs. Ja, hogy épülnek csodás stadionok, a kifosztott oktatás és egészségügyből k8mentett pénzekből meg olyan csoda építkezések folynak, mint itt a Görgey felújítása? (Érdemes megnézni már most, de főleg három-négy év elteltével)
Szétbasszák az egész Városligetet, aminek úgy egyébként vajon ki fogja megfizetni a valódi költségeit...
stb.
Ez a baj, hogy ti simán beszopjátok, hogy a másik banda alatt semmi nem épült, bezzeg most... (ja, 4-es metró... átadáskor vigyorogni tarlós és orbán elvtársak... hogy éveken át testületileg szabotálták, akadályozták, hogy a beigért vonalnak csak az első fele épül meg, a többit az elvtársak lefújták?)
Stb. Egy kibaszott nagy szemfényvesztés folyik minden alkalommal, amikor a fideSS van kormányon.
pythonozok 2015.07.12 01:34:28
@vajdasagi: max. a saját érdekében...
A laptopot használók egyik legnagyobb félelme az, hogy webkamerájukat kihasználva megfigyelik őket,irodájukat vagy házukat. Épp ezért a szervizünkbe leadott laptopok kb. felénél le van ragasztva a webkamera szigetelőszalaggal, sőt volt olyan is, hogy sebtapassztal volt eltakarva a…..
„Gonoszak voltunk, és rosszindulatúak. Csak támadtunk és támadtunk, csak negatívan és negatívan” – mondta Orbán amerikai főtanácsadója, Arthur J. Finkelstein, aki Habony Árpáddal alapított közös londoni tanácsadócéget. A finkelsteini gátlástalansággal átitatott…..
pythonozok 2015.07.11 21:20:17
@athumra: hogy szocialistának nevezték magukat az elődeid, az semmit sem jelent. Annyira voltak szocialisták, amennyire a fideSS demokratikus.
pythonozok 2015.07.11 21:20:56
@pythonozok: mikor és oda a két értelmetlen betűcsoport.
pythonozok 2015.07.11 22:03:45
@röf: ej, náci csicska, ugatsz? :D
Ezen a blogon 2009-ben írtam utoljára a Budapest Pride-ról "Melegfelvonulás, hideg fejjel" címmel. A bejegyzésből némi képet kaphattok a kognitív disszonanciával küszködő, egykor a magát a "nemzeti" oldalhoz soroló Pride-résztvevő vívódásáról. Röviden összefoglalva az akkori poszt konklúziója:…..
pythonozok 2015.07.11 17:42:21
@bloglegelő: "...paritásban...".
Hát igen. Ilyen az, amikor a magát kulturáltnak beállító, valójában primitív seggfej alak elszólja magát.
Fertőzés veszélyről, egyebekről nem beszélve...
Már megint ez a buzitéma megy mindenhol. Elegem van belőle, lassan már ciki lesz heterónak lenni. Rendben van, hogy vannak buzik, elfogadom őket, de ne reklámozzák, maradjanak csendben, és akkor nincs baj. Ugye mindannyian tudjuk, kik állnak emögött a buzipropaganda…..
pythonozok 2015.07.10 10:54:40
@DFK: www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/07/10/megtamadtak-a-menekulteket-a-keletiben/
a "heterók" mással foglalkoznak.

És engem ki véd meg a sok "vallásgyalázó" álszenttől, aki az ateista "hitemet" sértik a hülyeségükkel?
pythonozok 2015.07.10 11:34:16
@doggfather: nem voltál katona ezek szerint? Nem olyan rossz az a bakancs a hőségben sem... Már feltéve, hogy megfelelő minőségű és nem a kicikínai műanyagból készült utánzata. :D
Nekem szerencsém volt, amikor bevonultam, egy vadonatúj párat kaptam még az utolsó, igazán jó szériából. Állítólag az utánunk következők már sokkal rosszabbat kaptak.
pythonozok 2015.07.10 11:34:50
@Kovács Jenő: pontosan hogy hangzott el? ;)
25 éve időszerű. 1. A kommunista állampárt örököseként a a velünk élő múlt, korrupció, erkölcstelenség, alacsony hatékonyság, és nem utolsó sorban a pártállami politikai, titkosszolgálati, sajtó- és értelmiségi káderek átmentője és gazdateste. Vélhetően a Fidesz sem…..
A sakkjátékot pedig betiltom, mert rossz hatással van a memóriára, agyi problémákat okozhat, és a háborút élteti. Ki mondta: Khomeini iráni ajatollah (1902-1989) Hiába, a bölcsesség akaratlan következménye az élettapasztalatnak... Mindig is sejtettem, hogy Aljechin nem tudta…..
pythonozok 2015.07.09 08:14:37
Hm. Khomeini... pedig a sakk mintha arról a környékről származna.
Fisher meg sosem volt százas. Bár ezt csak azóta tudom, hogy a tévében volt egy film (
www.port.hu/a_bajnok_searching_for_bobby_fischer/pls/w/films.film_page?i_film_id=46078), amiben elhangzott egy-két hihetetlennek tűnő dolog, ezért a neten utánanéztem, mi lehet igaz belőle. A film egyébként egész jó ahhoz képest amire számítottam. Nem az a bugyuta "családi film" ami divatos manapság.
A Startlap kiemelt híre szerint „Tömegverekedés volt a Nyugatinál”. A Hír24-nek a Hvg.hu-ra hivatkozó cikkéből kiderült, hogy „külföldiek estek egymásnak, hárman megsérültek, nyolc embert pedig előállítottak”. A híradás szerint „reggel fél 6 körül több külföldi…..
pythonozok 2015.07.08 18:26:17
@Kopi3.14: egy. Tizenöt éve. Most meg merő véletlen, hogy épp amikor a fideSS plakátok is megjelentek...
pythonozok 2015.07.08 18:26:50
@Traktoros lány: nem, ez tény. Némelyik sokkal rosszabb.
pythonozok 2015.07.08 18:27:46
@sivatagi n.: anyád a hazaáruló, meg az ex náci tiszt kuncsaftja, akivel téged megcsinált.
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
pythonozok 2015.07.08 17:47:16
@apro_marosan_petergabor: mondd fideSS nácika, hogy jutott minderről "eszedbe" az rtl?
Az nyilvánvaló, hogy nálatok felvételi követelmény ostobának lenni, de... nem érzed magad cikinek? Különösen így, hogy minden nickeden hozod ugyanazt a buta formádat? :D
Akár 15-20 fokos lehűlést, 2-3 centiméteres jégdarabokat, 90 km/órás széllökéseket és 20-40 mm csapadékot is hozhat az a viharzóna, amely észak-nyugati irányból érkezik hazánkba. A viharzóna napközben (előreláthatólag a déli órákig) eléri Bicskét, ezért csak a rutin…..
pythonozok 2015.07.08 09:27:15
@ventil66: dehogynem. Előzetes moderáció = cenzúra :)
Hm. Na jó, így belefér az "órákon belül"-be... viszont akkor tartok tőle, hogy azok az "akár 90km/h-s" széllökések lehetnek 120 körüliek is :(((
De ne legyen igazam!
pythonozok 2015.07.08 14:00:43
@pythonozok: index.hu/tudomany/2015/07/08/itt_a_front_utvonala_orarol_orara/
Azért ez most jólesett az érzékeny kis lelkemnek... a meteorológus nagyjából azt mondja amit én is megjósoltam. :)))
JogÁsz Üres a Nokiás doboz 2015.07.06 17:14:47
Kép: egyenlito.blog.hu Hatodik éve folyik büntetőper Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes ellen hűtlen kezelés, vesztegetés, zsarolás és számos más bűncselekmény miatt és Isten tudja hány törvénysértés közepette. Az ügyészség vért izzad, hogy…..
pythonozok 2015.07.07 15:50:15
@Trompf: amellett, hogy a mno-t hozni hiteles forrásként nem kicsit röhejes (nem ők vezetik a bukott sajtóperek listáját? :) ), megtennéd, hogy a fideszes mutyikat is felsorolod?
pythonozok 2015.07.08 12:51:51
@Dr. Sándor Zsuzsa: szerintem egészen komolyan arra célzott, hogy bezzeg ezügyben nem folyik semmiféle eljárás ;)
A sakkjátékban – akárcsak a háborúban – megkülönböztetünk stratégiát és taktikát. A stratégia hosszabb lejáratú tervek kigondolása és megvalósítása. Ide tartozik a pozíciójáték: bábjaink kedvező helyzetbe hozása vagy készenlétbe helyezése meghatározott cél érdekében oly módon, hogy többféle terv…..
pythonozok 2015.07.08 11:51:46
@Anna és Szilárd: a mobilomon van egy AI Factory nevű fejlesztő által készített sakkprogram, ami pro módban számol valamit amit Élő pontnak nevez, de ugyanakkor az is ott van, hogy nem feltétlenül egyezik a FIDE számításával... szóval nem értem. :)