Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kardi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
November végén a TV2-csoport női csatornáján elindul a Stahl TV, amely hétköznap délutánonként, Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál programokat. November 26-tól minden hétköznap 15-19 óra között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a…..
kardi 2012.11.16 14:25:20
A Blikk szerint rajongók hada várta az RTL Klub székházában Puzsér Róbertet a Csillag Születik szombati élő show-ja után, de nem csak a nézők, hanem a szénné alázott kiscsillagok is rajonganak érte.Juhász Marci, akitől saját számot követelt Puzsér szombaton, az adás…..
Na ki, na ki ír legközelebb könyvet? Hát Brigitta, Alekosz menyasszony-jelöltje, aki legalább előre, őszinte bevallotta, hogy escortozásból él. Részlet a mai Borsból: "Teljesen átértékelődött az életem a villa falai között, volt időm rendezni a gondolataimat, érzéseimet.…..
Május 3-án, dupla epizódokkal érkezik az HBO-ra a Kaliforgia negyedik évadja, melyben a főszereplő, Hank Moody végre változtatni kényszerül korábban félresiklott életén. A provokatív jelenetekről azonban így sem kell lemondaniuk a nézőknek, akik számos vendégsztárt is…..
comment:com A nap képe 2011.03.22 10:00:00
A profik is hibáznak, kérem szépen. Egy ritkán látható vágási baki az Amazing Race-ből, a kép jobboldalán futó alak az egyik operatőr. A párosok mellett a versenyt végig lenyomó kameramanokról és producer/hangmérnökökről (általában ketten vannak egy-egy duó mellett) nem…..
Vadonatúj műsor indul március 7-től minden hétköznap délután a FEM3 képernyőjén Gombos Edina és Joshi Bharat vezetésével, melyben praktikus és spirituális segítséget nyújtanak nőknek a mindennapokhoz. Az egyórás műsorban ismert emberek magánéleti drámáit, örömeit…..
E de csinos kis ember! Pam-Pam!   ..
kardi 2010.12.11 10:43:40
Subba Érdekes: Punk edző 2010.11.29 12:23:00
Az Újpest vezetőedzője Mészöly Géza tizennégy évesen a Cerberus punk formáció tagja volt.   ..
kardi 2010.11.29 15:50:57
6-0
Bakos Piroska lesz a 2011 januárjában kezdődő fél éves magyar EU-elnökség itthoni szóvivője. A Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője emellett az elnökség kulturális kísérőrendezvényeinek háziasszonya is lesz – írja a FigyelőNet.hu. Mirr Murr, Misi Mókus, a…..
kardi 2010.09.14 12:28:22
A Blikk úgy tudja, hogy A Széf műsorvezetője pótolhatja Stohl Andrást az ősszel induló tehetségkutató műsorban. Mint írják, hivatalos döntés még nincs, de Sebestyén Balázs a legesélyesebb a szerepre. Balázs neve korábban is felmerült már, és tulajdonképpen kivételesen…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
kardi 2010.02.08 06:54:04
@Krisztina: Pontosítom a leírtakat. A jó kávéhoz először is kell egy jó kávé. Másodszor egy olyan gép ami nagy nyomáson /kb. 19 bar/ nyomja át a vizet a kávén kb. 80-85 fokon. A kotyogó meg a szarvasi gépek azért nem csinálnak finom kávét mert nincs meg a nagy nyomás, csak kb 2-3 bar. Ezek hatására alakul ki a kávé tetején a hab, ami kávé zsírja. A zzírban vannak azok az ízek és aromák ami finommá teszik a kávét. Nekem Nespresso gépem van, a piacon egyedül ez tudja a 19 bar nyomást, ami ahhoz kell hogy jó kávét igyon az ember.És ráadásul otthon úgy hogy kb. 110 Ft-ra jön ki egy kávé. 16 féle kávé közül tudok választani, amit ingyen meg lehet kostolni a boltjukban. Azért is hülyeség amit írnak, hogy több százezer forintos gép kell, hogy otthon is jó kávét igyon az ember. Én csak azután jöttem rá milyen rossz kávét ittam addig míg nem kezdtem használni a Nespressot. Ráadáaul ha elromlik a készülék ingyen adnak egy cseregépet a javítás ideje alatt. Eléggé meglepődtem, mert ez nem jellemző Mo-n.
kardi 2010.02.08 09:06:24
@S.A.: Te a Nespressot kevered a Nescafeval. Ez az oldal általánosságban ir a kávéról, de ott is azt irja,hogy nagy nyomással préselje át a kávét.Az ilyen darálós gépekbe ha szar kávét raksz,akkor szar kávét iszol.Én ezt ajánlom figyelmedbe: secure1.nespresso.com/shops/capsules.php Nézd meg a kávék összetevőit és hogy honnan származnak Utána térj be a Nespresso boltba és ingyen megkostólhatod bármelyik kávét. utána várom a véleményedet.
Már tavaly bejelentette a magyar Music TV/Comedy Central/VH-1 anyacége, hogy a DigiTV-vel nem egyszerű dűlőre jutni az előfizetési díjat tekintetében, és január elejétől azzal riogatták a jónépet, hogy adóik nem lesznek elérhetők a Diginél, de lelkes olvasók jelezték, hogy…..
kardi 2010.01.07 14:05:53
Jó messze van még, de azért beharangozzuk Jamie-t, ugyanis jön vissza a Spektrumra. Mármint Jamie Oliver. Tudjuk, vannak, akik utálják, ahogy kevergeti a rukkolasalátát, meg ahogy a tésztát gyúrja, de hát ezért amúgy is háromszorosan megfizettek neki az olasz háziasszonyok, amikor…..
ROFL-net Problémád van? 2009.07.17 05:55:00
Azta... Azt hittem ilyen csak a Bud Spencer filmeknél van  ..
comment:com Hírek puszedli mellé 2009.04.20 13:00:00
A közlekedési morálért akciózik az Autó-Motor. 2008 nyara után immár második alkalommal indítja útjára az Autó-Motor Fair Vezető programot az Axel Springer-Budapest. Az akció célja, hogy felhívja az autósok figyelmét a megfelelő közlekedési morál fontosságára. A kiadó idén…..
Szenzációs hetet zártak a valóságshow-k a múlt héten, sajnos időhiány miatt nem volt érkezésem mindről külön-külön írni, de egy posztot mindenképpen kell nekik száni, mert az általam követett "nagyok", azaz az American Idol, a The Amazing Race, a brit Apprentice és a…..
kardi 2009.04.20 12:34:47
Subba Temetetlen múlt: K1 2009.02.18 12:10:00
Erre emlékeztek még? Mivel mostanában minden tele van '80, '90-es születésű emberrel, mindenhol ők rohangálnak és természetesen övék a világ, hát kötelességünknek érezzük, hogy egy picit adjunk nekik abból amiről lemaradtak. A részben szereplő férfi annyira időtálló,…..
kardi 2009.02.18 13:15:53
Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda ezzel a 3 perces videóval egymaga hitelesebb romavezető lett, mint a Kolompár-Mohácsi-Farkas meg az egyéb romapolitikusok együtt. Lakatos már júliusban levelet írt Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, hogy szerinte milyen módon lehetne legálisan…..
A Best of Gyurcsány első és második része után Gery Greyhound elkészítette a "Best of nem lesz fizetős" videót. Kicsit vicces és elképesztő így egyben látni, milyen szövegeket nyomattak pár évvel ezelőtt ... és kétségtelenül Hiller Pityu a legnagyobb pókerarc! A…..
Kezdjük kicsit a memória frissítésével: technopopban idehaza ugye a Bonanza volt az örök aranyérmes, és mint a legnagyobbak közt szokás (mármint nem itthon), a csúcson abba is hagyták. A keményvonalas technopopfanok ezt talán árulásként értelmezték, mivel a szigorú…..