Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mmboci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sokat vagyok autómániás emberek között, tehát már ezerszer szóba került a Mazda MX-5-ös. Jó autó meg könnyű meg szép a forma. Tudom, tagadnom kellene, de a forma miatt vettem meg. Soha nem vezettem, soha nem ültem benne, nem tudtam, milyen, viszont nagyon tetszett. Régóta…..
Belsőség Hasselhoff letérdelne 2015.04.04 17:11:48
A Mitsubishi Klub Hungary facebook csoportjára linkeltek egy német hirdetést. Meg kell mondjam, többszörösen is megérintett. Hiszen a klub facebook-csoportjába is azért léptem be, mert Mitsubishi Sigma tulaj vagyok, már nagyon régóta. És a mobile.de hirdetésében pont egy Sigmát…..
Nem szűkölködtünk a kemény megjegyzésekben, az erős jóslatokban: érdemes volt a hétfő délutánt Wesley Clark nyugállományú vezérezredesessel, a NATO európai erőinek volt parancsnokával tölteni. A helyszínt az Atlantic Council biztosította, ahol az Ukrajna iránt érdeklődők a…..
Ma megnyitott, vasárnap estig látogatható a Budapest Motor Fesztivál. Sok nagy márka távol maradt, de így is elég sok újdonság gyűlt össze - van miért kimenni. A javát végigjártam és lefotóztam, bár egy csomó minden így is kimaradt. Kattintsa végig a galériánkat, rengeteg…..
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
Mmboci 2015.03.18 08:01:38
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
Mi veszett el? Hát, elsősorban sok pénz. Állítólag akár százmilliárdos nagyságrendben, amely tételt egyelőre még csak ízlelgeti a szakma, de a mértéket senki nem akarja elhinni. Azt mindenki rebesgette, hogy a Buda-Cash Brókerházat nagyon rosszul érintette a svájci frank…..
Az Égéstér 154. adásának kommentposztja. Vajon mi készteti arra a Nissant, hogy az összes bevált megoldást felrúgva építsen versenyautót? És hol van a rendőr, amikor szükség van rá? Direktlink a letöltéshez...
Attól tartok, ilyenünk nem lesz soha. Pedig annyira jónak tűnik a videók alapján, hogy minden szabad percemet itt tölteném. Hegyünk még csak volna hozzá, de látszik, egy ilyen pályát összerakni nem két fillér, komoly betonteknő, bukóterek, felvonó és egyéb kiszolgálás kell…..
Az amerikai Drag Times szerkesztősége volt olyan piszok szerencsés, hogy kitolhatták az új Tesla P85D szemét. Ami persze így, ebben a formában súlyos képzavar, láthatóan a Tesla préselte a bent ülők szemgolyóit egészen mélyen a gödreikbe. Csak úgy repkednek a Holy shit!-ek, nekem…..
Sacramento, Kalifornia. A Quick Quack Car Wash egyik helyi kirendeltségénél (csak Sacramentóban kilenc gyorsmosójuk van) a 94 éves sofőr összehozta a világ tán leggyorsabb autómosását. Állítása szerint, miután befizetett a kiválasztott mosóprogramra, elindult a kocsijával, de…..