Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeany

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb…..
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
zeany 2017.05.25 15:55:44
@mobilos perpetuum: Olyan biztosan nem lesz, hogy mind az 5 ember ugyanazt a párost választja, az hihetetlen lenne. Így meg mindenképpen szívás, hisz kevesebb lesz a pénz...
Megfogadtam, hogy ma nem Sylvivel kezdek, de esküszöm, provokál minket ez a nő. Szerinte ugyanis ebben a részben egy hatalmas összeesküvés elmélet ér révbe (?), és izgi lesz. Mindezt olyan arccal, mint akit egy hét nemszarás után éppen a tesco közepén kap el az érzés, hogy megindult a rendszer: örül…..
zeany 2017.05.12 15:05:45
@aruhamiatt: Szinte hihetetlen, hogy ugyanaz a csatorna készíti ezt, akik az első kettőt, bár a szerki csapat biztos lecserélődött közben. Aranybánya egy ilyen műsor a dramaturgiai fordulatokra, de eddig minden ziccert kihagytak. Hol van már, amikor az új beköltözők titkos küldetéssel jöttek, ami eleve feszkót generált, soha nem lehetett biztosan tudni miért járhat védettség, kirándulásokon lecsaptak rájuk.... Ezek nekem annyira hiányoznak :( tiszta nyuggertempó lett az egész...
zeany 2017.05.12 20:02:26
@tejfölöszöldbabfőzelék: Nem tudom mennyire kötötte a kezüket, de ennél biztosan lehetett volna jobban emelni a feszkót :) Az eredeti formátumot nem láttam, de most már kíváncsiságból belenézek.
Érdekességeket keresel a skandi világból? Itt megtalálod őket... 1. Norvégiában található a világ legnagyobb jávorszarvas tenyészet. 2. A legnépszerűbb souvenir Svédországban, a gyakran tapasztalható "jávorszarvas átkelés" -re figyelmeztető tábla az utak mentén.…..
zeany 2014.12.29 11:32:56
@Manarola: Igen, itt is le van írva, hogy a magyar szóhasználat gyakran beleérti, ettől függetlenül nem skandináv ország és rettenetesen utálják a finnek, ha skandinávnak titulálják őket. Ez csak egy közkeletű tévedés.